Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
Барбарис
Member
yuriy_dd, це не важливість однопотоку, а просто вікно стало векторною графікою з ефектами, розмиттям, анімаціями та тінями. А ще система налаштована на перевірку пошуку, сповіщень, рекомендованої ...ні тощо. майки просто свої дурні рішення маскують.
-
kabostebeztak
Member
Спитай в нього, там працює The Finals?dext: ↑ 29.05.2026 07:55ви ігноруєте реальні сценарії, де ваша поробка візуально гальмує (відкриття веб сайтів)ви волієте ігнорувати не приємну правду.
-
LVladislavchik
Member
Тільки warrobots в андроід емуляторіkabostebeztak: ↑ 30.05.2026 08:45Спитай в нього, там працює The Finals?
-
dext
Member
не може, а вже зробилоyuriy_dd: ↑ 29.05.2026 08:25 може
пезпосередньо: на ARM неможливо точно визначити присутність певного набору інструкцій, немає аналогів cpuid, немає чим забезпечити сумісність навіть якщо розробник цього хоче. Але як це стосується АРМ?
програмні - виключення ніж правило, на яблуку - принципові, масові, викликані політикою компанії.вже визнали факт що на х86 теж є проблеми сумісності? А карта - то хоч хороша?
ваші проблеми апаратні і не пов'язані з x86, не змінюйте тему
одна вкладка ютуба це не роботамоя дружина багато років була на ейр М1 8 Гб - і все успішно могла робити. І далі би робила, якби не тріс екран.
-
yuriy_dd
Member
я робив тест - обмежував споживання свого Райзена у 7 Вт замість стандартних 30/25 Вт, одно-потік майже не падав, багато-потік просідав суттєво. Так ось взаємодія з системою і звичайно робота - майже не помітноБарбарис: ↑ 29.05.2026 23:47це не важливість однопотоку, а просто вікно стало векторною графікою з ефектами, розмиттям, анімаціями та тінями. А ще система налаштована на
ви робили подібні тести?
на якому з десктопних АРМ ви мали подібні проблеми?dext: ↑ 31.05.2026 15:24на ARM неможливо точно визначити присутність певного набору інструкцій
бачите - ви готові на все - аби не визнати що реальний користувач на х86 стикнувся з проблемою сумісностіdext: ↑ 31.05.2026 15:24 ваші проблеми апаратні і не пов'язані з x86, не змінюйте тему
може вам для роботи цього достатньо
вона використовує Slack, Teams, MS Office, Telegram, Zoom, декілька профілів у Chrome, Safari
-
AntonyKandaurov
Member
Те що виробник твоєї коробки забив на оновлення драйверів - не значить що це проблема х86. Чи може воно на твоїх маках працює?yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 22:17бачите - ви готові на все - аби не визнати що реальний користувач на х86 стикнувся з проблемою сумісності
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Ввімкни його до своєї облизуваної він7 і воно буде працювати, якщо воно справне.
-
Гедоніст
Junior
Ну хоть хтось у вас працює, бо ви, судячи зі всього, сидите в неї на шиї і пишете всяку брехню в інтернетахyuriy_dd: ↑ 31.05.2026 22:17вона використовує Slack, Teams, MS Office, Telegram, Zoom, декілька профілів у Chrome, Safari
Відправлено через 37 секунд:
Навіщо? Що б що?yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 22:17ви робили подібні тести?
-
yuriy_dd
Member
зможете довести приклад моєї брехні? тут багато пробували, але зливались. Пробували переходити на особистості.Гедоніст: ↑ 31.05.2026 22:51і пишете всяку брехню в інтернетах
а навіщо роблять тести проців, ноутбуків і тд?
-
Гедоніст
Junior
Яке відношення кастрування процессора до 7 ват має до тестування?yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 23:26а навіщо роблять тести проців, ноутбуків і тд?
-
yuriy_dd
Member
мета - покращити автономність, мета досягнутаГедоніст: ↑ 31.05.2026 23:35 Яке відношення кастрування процессора до 7 ват має до тестування?
за одно - побачити вплив одно-потоку на звичайні задачі. Одно-потік не просів, але багато-потік - просів суттєво. Результат - впливу багато-потоку на звичайні задачі - майже нема.
ви взагалі щось тестували самостійно?
пс: є підозра що ви буквально десь недавно зареєструвались, і відразу готові в бій
-
Гедоніст
Junior
В сотні разів більше аніж ти. Але те, чим займаєшся ти - це до тестуваннь немає ніякого відношення.yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 23:46ви взагалі щось тестували самостійно?
Дійсно, якщо затиснути ТДП до 7 ват, що ж може відбутись.yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 23:46Одно-потік не просів, але багато-потік - просів суттєво. Результат - впливу багато-потоку на звичайні задачі - майже нема.
А ще небо блакитне, трава зелена, а вода мокра.
-
yuriy_dd
Member
чудово, і що з останього що стосується швидкості проців, автономності і тд?Гедоніст: ↑ 01.06.2026 00:06В сотні разів більше аніж ти
маєте ідеї як протестувати вплив швидкості одно-потоку на звичайну взаємодію користувача з ноутом?Гедоніст: ↑ 01.06.2026 00:06Але те, чим займаєшся ти - це до тестуваннь немає ніякого відношення
як можна суттєво покращити автономність ноутбука на Райзен проці?
-
Гедоніст
Junior
Навіщо мені це?yuriy_dd: ↑ 01.06.2026 00:09маєте ідеї як протестувати вплив швидкості одно-потоку на звичайну взаємодію користувача з ноутом?
Навіщо мені це?yuriy_dd: ↑ 01.06.2026 00:09як можна суттєво покращити автономність ноутбука на Райзен проці?
-
yuriy_dd
Member
у мене є застереження щодо вашого екаунту, краще я вас заблокую відразуГедоніст: ↑ 01.06.2026 00:11 Навіщо мені це?
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
переставив ОС на свому ейр на Секвою, перші тести - 3 год роботи екрану, сів на 13%
-
orange_deer
Member
черговий злив зарахованоyuriy_dd: ↑ 01.06.2026 00:13у мене є застереження щодо вашого екаунту, краще я вас заблокую відразуГедоніст: ↑ 01.06.2026 00:11 Навіщо мені це?
-
Барбарис
Member
Яке це відношення має д способу яким майки організували графічний інтерфейс та роботи їх менеджера навантажень на залізо?yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 22:17 я робив тест - обмежував споживання свого Райзена у 7 Вт замість стандартних 30/25 Вт, одно-потік майже не падав, багато-потік просідав суттєво. Так ось взаємодія з системою і звичайно робота - майже не помітно
Барбарис: ↑ 29.05.2026 23:47це не важливість однопотоку, а просто вікно стало векторною графікою з ефектами, розмиттям, анімаціями та тінями. А ще система налаштована на
-
AntonyKandaurov
Member
yuriy_dd: ↑ 01.06.2026 00:13краще я вас заблокую відразу
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Ти ж їх всіх "поблокував"yuriy_dd: ↑ 31.05.2026 23:26зможете довести приклад моєї брехні? тут багато пробували, але зливались
-
LVladislavchik
Member
Маніпуляторyuriy_dd: ↑ 01.06.2026 00:13переставив ОС на свому ейр на Секвою, перші тести - 3 год роботи екрану, сів на 13%
-
yuriy_dd
Member
тому що це не правда.Барбарис: ↑ 01.06.2026 05:55Яке це відношення має д способу яким майки організували графічний інтерфейс та роботи їх менеджера навантажень на залізо?
це не важливість однопотоку, а просто вікно стало векторною графікою з ефектами, розмиттям, анімаціями та тінями. А ще система налаштована на
Але ви можете провести свої тести - придумайте як обмежити щоб працювало мало ядер. І протестуйте як змінився ваш досвід взаємодії з системою.
Я не сумніваюсь що нічого подібного ви зробити не зможете. У звязку з відсутністю необхідних знань.
Все на що ви та місцева публіка здатні - це поставити мені мінус, та спробувати образити.
у моїх тестах на 100% довго не стоїть, досить швидко спадає на 99% - 10-15хв. На секвої ще не тестував. Бо ще навіть і разу не заряджав на ній на 100%LVladislavchik: ↑ 01.06.2026 08:50Тиждень назад я досліджував якраз цей момент, навантаження веб серфінг, яскравість 6/16 без автояскравості, на 100% мій ейр протримався 62хв
я спостерігав також на інших пристроях що на 100% тримається довшеLVladislavchik: ↑ 01.06.2026 08:50А ти казав що епл дуже точно розряд показує
але що це ми постійно про Епл - наведість приклад що на інших краще, а на Епл (чи скоріше на АРМ - адже дана тема про АРМ)
Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
як Епл Ніо - заставляє інших виробників почати пропонувати дешеві та якісні ноути
фанати х86 мають бути вдячні
на моменті 05:10 - враження що автор спеціально захотів показати як же ж все таки Віндовс гальмує
-
Гедоніст
Junior
Гальмує тут точно не Windows. MacOS(IpadOS) годиться тільки для перегляду Ютубчику чи PH. Все. Це 95% всіх юзеркейсів. Для серйозної роботи це все не годиться. Ну хіба що для великих візнес-вумен по ноготочкам. MacOS не може закрити ні одної потреби. Ні одної. Навіть Office і той кривий. Лагаюче лайно, яке навіть роботу з файфаем не може за 15(!!) років полагодити.yuriy_dd: ↑ 01.06.2026 09:15на моменті 05:10 - враження що автор спеціально захотів показати як же ж все таки Віндовс гальмує