Новини
Останні статті і огляди
Огляд Subnautica 2 — граємо в 4K з DLSS 4.5 та MFG 6X
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Огляд Subnautica 2 — граємо в 4K з DLSS 4.5 та MFG 6X
Не хватает ещё 5 ДЛСС для фулл комбо нейрохрючева
Не хватает ещё 5 ДЛСС для фулл комбо нейрохрючева
-
S0N1C
Member
30 fps на 5080 - це потужно 
-
alex_sul
Advanced Member
Таки да! Хочеш більше 30 фпс - врубай нейрохрючиво! Це фіаско!
І взагалі, кому всрався цей Astral???!! Мені ASUS 5080 Noctua Edition в рази ближча до серця: набагато тихіша і ще коштує дешевше!!!
І взагалі, кому всрався цей Astral???!! Мені ASUS 5080 Noctua Edition в рази ближча до серця: набагато тихіша і ще коштує дешевше!!!
Востаннє редагувалось 29.05.2026 14:35 користувачем alex_sul, всього редагувалось 3 разів.
-
FarCry
Member
Перша половина матеріалу - огляд.
Друга половина матеріалу - Хуанг навалює з лопати нейрослоп у моє корито.
Друга половина матеріалу - Хуанг навалює з лопати нейрослоп у моє корито.
- спойлер
-
PowerFulls
Member
О-о-оооптимізація 
-
Keyser Soze
Member
-
warp37
Member
Генерация кадров выше х2 бесполезна. Если х2 может сделать 60 FPS из 30 FPS, то чем больше умножаются эти 30 FPS - тем они менее играбельные. Плавно, но управляемость теряется.
В общем, 30х2 - хорошо, а вот 15х4 - нет. И там, и там 60 FPS.
В общем, 30х2 - хорошо, а вот 15х4 - нет. И там, и там 60 FPS.
-
Mozdev
Member
Це не дуже коректно самий мінімум то 40 фпс і то це погано, генерація кадрів гарно працює тільки тоді коли в тебе нормальний фпс тобто більше 60 кадрів, і то навіть тоді желатиновий геймінг буде, бо інпут лаг, збільшується суттево.warp37: ↑ 29.05.2026 15:06 Генерация кадров выше х2 бесполезна. Если х2 может сделать 60 FPS из 30 FPS, то чем больше умножаются эти 30 FPS - тем они менее играбельные. Плавно, но управляемость теряется.
В общем, 30х2 - хорошо, а вот 15х4 - нет. И там, и там 60 FPS.![]()
-
warp37
Member
Усюди граю з 30+ FPS з FGx2. Бо 4K у одному випадку і Steam Deck - у іншому.Mozdev: ↑ 29.05.2026 15:12Це не дуже коректно самий мінімум то 40 фпс і то це погано, генерація кадрів гарно працює тільки тоді коли в тебе нормальний фпс тобто більше 60 кадрів, і то навіть тоді желатиновий геймінг буде, бо інпут лаг, збільшується суттево.warp37: ↑ 29.05.2026 15:06 Генерация кадров выше х2 бесполезна. Если х2 может сделать 60 FPS из 30 FPS, то чем больше умножаются эти 30 FPS - тем они менее играбельные. Плавно, но управляемость теряется.
В общем, 30х2 - хорошо, а вот 15х4 - нет. И там, и там 60 FPS.![]()
Суб'єктивно - дуже добре. Але я граю виключно з геймпадом і тільки в синглплеєрні ігри.
А ось FGx2+Smooth Motion - це вже жах. Але мені 90 псевдокадрів на 60 герцах і не треба.
-
МОНАХ
Member
► Ого, аж ціла GeForce RTX 5080 під Subnautica 2
. Ви ж мої со-о-о-о-онечка!
Чого доброго, диви, ще новим ігровим бенчмарком стане...
-
erkins007
Member
5080 это кастрированая вдвое 5090. Ничего удивительного в том что она 4к тянет крайне условно нет.
-
kyon
Member
4К всё еще неоптимальное разрешение для игр, игровое разрешение 2К и еще долго будет с нынешними ИИ тормозами, и не надо заниматься самообманом что если у вас 5080 то вам надо в 4К, не надо.
-
kairo
Member
4К вже нормально грається на картах рівня 5070Ti. Далеко не усі ігри мають захмарні вимоги. А там де карта не витягує, DLSS у поміч.kyon: ↑ 29.05.2026 16:02 4К всё еще неоптимальное разрешение для игр, игровое разрешение 2К и еще долго будет с нынешними ИИ тормозами, и не надо заниматься самообманом что если у вас 5080 то вам надо в 4К, не надо.
-
Mozdev
Member
Скажу прямо 4к на пред топ карті має бути нормальним явищем, рівень якості графіки у сучасних грайках сильно не відповідає вимогам, та наявній потужності відеокарт спасибі за це Нвідіа, і тим ігрунам які ладні хавати будь-яке лайно.erkins007: ↑ 29.05.2026 15:565080 это кастрированая вдвое 5090. Ничего удивительного в том что она 4к тянет крайне условно нет.
Сама гра не погана, а от оптимізація відсутня.
-
SoVaR
Member
Кожен сам для себе має вирішувати, що йому треба, а що ніkyon: ↑ 29.05.2026 16:02 если у вас 5080 то вам надо в 4К, не надо.
-
DuckRider
Member
Пк гейминг в начале 20х годов: наконец-то можно будет играть в 4к нативе или получать прекрасную картинку с дср на 1080р
Пк гейминг в 2026: графон с пс3 в 4к работает в 30 кадров, нужно включить дегенерацию кадров и растянуть 1080р в 4к с помощью продвинутого апскейлера
Пк гейминг в 2026: графон с пс3 в 4к работает в 30 кадров, нужно включить дегенерацию кадров и растянуть 1080р в 4к с помощью продвинутого апскейлера
-
powerpizza
Member
Кизяк с графикой и освещением уровня ps3 на 5080 30 фпс,омайгад
,ждьом шо ue6 нам покажет 
-
Melofon
Member
При этом она выдает 30фпс в среднем в нативеОчевидно, что владельцы такой мощной видеокарты рассчитывают на высочайшее качество графики, высокое разрешение и высокую производительность. Поэтому все тесты проведены в разрешении 4K с настройками Epic.
Отправлено спустя 6 минут 8 секунд:
Та да, астрал это шляпа по сравнению с ноктуа эдишн, я бы тоже лучше выбрал бы ноктю, мало того что там и вентили надежней, карта холодней и тише так ещё и при этом дешевле!!!alex_sul: ↑ 29.05.2026 14:25 Таки да! Хочеш більше 30 фпс - врубай нейрохрючиво! Це фіаско!
- спойлер
- Screenshot_68.pnghttps://www.techpowerup.com/review/pny-rtx-5080-slim-oc/37.html
-
odessitmws
Member
Кому воно та що там має?))))Mozdev: ↑ 29.05.2026 18:36має бути нормальним
Кажи простіше я хочу щоб воно було нормально, нікто нікого не примушує купляти