"Десь в рюкзаку" так само може лежати зарядка. Ваш Капітан Очевидність.
yuriy_dd: ↑
27.05.2026 18:17
ви знаєте на скільки вистачить макбука коли в нього 10%? до речі він десь на цьому заряді включає примусовий енерго-ефективний режим
Начхати скільки, заряджання макбука від мережі - неминуче. Те що воно настане пізніше на Х годин - ні на що не впливає, взагалі. Ви знаєте, що через 20 годин роботи його треба зарядити, я знаю що мій ноут через 5 годи треба зарядити - все, ми обидва закінчимо у розетці і ми обидва прекрасно знаємо, коли саме. Жодної різниці.
27.05.2026 18:17
тобто він у вас напевне повільний (проц який?), при роботі від батареї швидкодія падає суттєво, і ще й так мало тягне (я думав що 7 це мало)
Яке це має значення? Так ноут досить старий. Різен 3700U, здається.
27.05.2026 18:17вам просто треба спробувати М проц - щоб ви усвідомили що таке швидкість і автономність. Заодно що таке якість - відразу екран і звук дуже вразять, і якість камери.
Можете і макбук про - я особисто не брав, і нікому не раджу - бо 14" - це мало, а 16" - це і дорого, і важко, і товстий
і якщо у вас задачі які грузять ноут - їх треба робити на десктопі
1. Не потрібно. В моїй сфері використовується пропрієтарне ПЗ, яке не існує під макось.
2. У мене були макбкуи корпоративні, не треба мені очі відкривати. Автономність в сучасному світі не потрібна, 99% часу ноут лежить закритий на столі, з воткнутою зарядкою, підключаюсь я до нього з домашнього ПК по RDP. У випадку мака - він лежав підключений до монітора по сандерболту, від якого ж і брав живлення. Брав я його після когось щось із 40-ка циклами, віддавав з 45 чи 47. Ну дуже потрібна автономність
Екран мене не вразив, бо працювати на 14-15 дюймах замість повноцінного монітора на 24-27" або одразу двох - я манав.
Звук чого мене там мав вразити? Звук отриманого повідомлення про вхідну пошту? На мітинги я в навушниках ходжу, як нормальна людина.
Якість камери в ноуті мені для чого, щоб мої колеги по тімс/зуму краще бачили моє волосся в носі? Начхати на неї взагалі.
Отже, в сухому залишку маємо умовно якісніший екран, який я не використовую внаслідок його занадто малих геометричних розмірів