Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Z440_User
Member
Саме в одного з учасників цього дійства я колись і забрав свої Fisher.
Але як співав джаз його однотактник на лампі 6С4С з відкритими щитами на яких встановлено 15" широкополосник - я досі забути не можу.
-
feson
Member
Mcintosh MA8950 - шикарна штука за 9000USA.......QFlash: ↑ 24.05.2026 11:55 Не заперечую MA8950 дійсно хороша апаратура.
-
Radio Bay
Member
Не один, так второй ветку засрёт
-
Sanьka
Member
Враховуючи назву теми, Звукові карти, цю гілку безпросвітно засрали вже декілька років тому в т.ч. виRadio Bay: ↑ 25.05.2026 02:53Не один, так второй ветку засрёт
Тому сюда вже можна кидати все що завгодно.
-
Radio Bay
Member
Так але срачі то зайвеSanьka: ↑ 25.05.2026 07:17Тому сюда вже можна кидати все що завгодно
Але тракт грає на рівні якості найгіршого з компонентів, тому якщо колонки та ЗК лайно, воно і гірти будуть як лайно і це аксоімаfeson: ↑ 25.05.2026 02:07Mcintosh MA8950 - шикарна штука за 9000USA
-
konb999
Member
Тому саме я на твому місці трошки вуха оновив би... особливо хайфаймен, це ж рак вуха! Навіть якщо цапи і підсилювач шось можуть... (бо я їх не чув) то навушники це ну прямо дуже початковий рівень у світі ЯКІСНОГО звуку. Я нещодавно послухав свої стару Audio-Technica ATH-SR9(хоча це вуха за $500 в 21 році брались), - чисто дістав з полиці і спробував послухати на різних цапах на бурсоні стаціонарному, фііо м27, айбассо дх 270 після кларків, одізей та фііо фт7, і зрозумів, що це вже пройдений етап, і так і будуть вони надалі збирати пил на полиці, чисто для колекції.Radio Bay: ↑ 25.05.2026 13:44Так але срачі то зайвеSanьka: ↑ 25.05.2026 07:17Тому сюда вже можна кидати все що завгодно
Але тракт грає на рівні якості найгіршого з компонентівfeson: ↑ 25.05.2026 02:07Mcintosh MA8950 - шикарна штука за 9000USA
-
Radio Bay
Member
Будеш на моєму місці спитаюkonb999: ↑ 26.05.2026 02:10Тому саме я на твому місці трошки вуха оновив би... особливо хайфаймен, це ж рак вуха!
1. Я здебільшого слухаю відкритим звуком
2. Я давно вже повернувся на Сенхи
Нагадів мені історію про Чічікова
-
MSiAventador
Member
konb999
На Fiio FT7 10 років сидіти і не чухатись по навушникам.
Відправлено через 33 хвилини 15 секунд:
Новинка - голдовий DM15R2R

вже в Алі офф.сторі за 12,209грн.
Відправлено через 18 хвилин 28 секунд:
Для поціновувачів Акуфейс і Люксман - новий ЦАП від SMSL - VMV D3R на 2-х чипах ROHM з OCxO осцилятором.
На Fiio FT7 10 років сидіти і не чухатись по навушникам.
Відправлено через 33 хвилини 15 секунд:
Новинка - голдовий DM15R2R

вже в Алі офф.сторі за 12,209грн.
Відправлено через 18 хвилин 28 секунд:
Для поціновувачів Акуфейс і Люксман - новий ЦАП від SMSL - VMV D3R на 2-х чипах ROHM з OCxO осцилятором.
-
serg450453
Member
-
konb999
Member
Відкритий звук я би теж сказав до якісного не дотягуєRadio Bay: ↑ 26.05.2026 05:09Будеш на моєму місці спитаюkonb999: ↑ 26.05.2026 02:10Тому саме я на твому місці трошки вуха оновив би... особливо хайфаймен, це ж рак вуха!![]()
1. Я здебільшого слухаю відкритим звуком
2. Я давно вже повернувся на Сенхи
Але, головне щоб тобі подобалось. Просто ти ж сам пишеш про найгірший компонент в системі, але писати можно все шо хош, бумага все стерпить.
-
QFlash
Member
Інформації лишньої ніколи не буває забагато, якщо це стосується звукового тракту.Sanьka: ↑ 25.05.2026 07:17Враховуючи назву теми, Звукові карти, цю гілку безпросвітно засрали вже декілька років тому в т.ч. ви
Тому сюда вже можна кидати все що завгодно.
Форум технічний, всі питання розглядаються.
Проблем не бачу жодних, враховуючи що інші теми не такі активні.
Зрештою мене цікавлять будь які питання щодо звукового тракту.
Дякую.
PS/ яке відношення має плейлист в хорошому форматі до звукового тракта? Дякую пану radiobay. Там можна знайти хорошу музику.
PPS / Враховуючи величезну кількість браків по всім каналам та радіодеталям, питання актуальне по всім напрямкам.
Востаннє редагувалось 26.05.2026 12:05 користувачем QFlash, всього редагувалось 2 разів.
-
konb999
Member
До речі на даний час я би сказав найкращий звук. Вони грають з будь яким джерелом, мають музикальний, приємний звук плюс змінні амбушюри згачною мірою на звук впливають - можно погратись. Як на мене кітайці рвуть уяву за фактично смішні кошти...
-
QFlash
Member
У мене була можливість слухати навушники зі CD-плеєра колись давно ще 2002 році. Плеєр так собі, але звук одразу було чути. Якісний.konb999: ↑ 26.05.2026 11:49До речі на даний час я би сказав найкращий звук. Вони грають з будь яким джерелом, мають музикальний, приємний звук плюс змінні амбушюри згачною мірою на звук впливають - можно погратись. Як на мене кітайці рвуть уяву за фактично смішні кошти...
Мені позичив студент, колега, плеєра і навушники. Не думав що так може звучати. Я тоді на ньому слухав групу ВВ (не памятаю хто соліст здається Олег Скрипка).
Дякую
-
StTechnik
Member
QFlash: ↑ 26.05.2026 12:17ВВ (не памятаю хто соліст здається Олег Скрипка).
Сцуко, чо меня так рвет прям от твоих надписей
-
Sanьka
Member
Питання було в іншому, пан зі слоноавкою написав що тему засирають. А я кажу що дана тема засрата вже і так. Від самої теми вже не лишилось нічого, тут вже обговорення всього що завгодно, але не звукових карт. Тому абсолютно пофіг що сюда пхати.QFlash: ↑ 26.05.2026 11:47Інформації лишньої ніколи не буває забагато, якщо це стосується звукового тракту.
Не здивуюсь, якщо дійде до послуг отоларинголога, він теж може впливати на сприйняття звуку
Для філософії на тему звуку, обговорення передових технологій, звукових трактів ....ну чи просто помірятись товщиною/довжиною свого аудіокабелю
є відповідна тема viewtopic.php?f=9&t=132577
-
QFlash
Member
Ти чого, це було давно. Вирішив дає***тись до Олега.?StTechnik: ↑ 26.05.2026 12:22Сцуко, чо меня так рвет прям от твоих надписей
Відправлено через 58 секунд:
На все свій часSanьka: ↑ 26.05.2026 12:34Питання було в іншому, пан зі слоноавкою написав що тему засирають. А я кажу що дана тема засрата вже і так. Від самої теми вже не лишилось нічого, тут вже обговорення всього що завгодно, але не звукових карт. Тому абсолютно пофіг що сюда пхати.
Не здивуюсь, якщо дійде до послуг отоларинголога, він теж може впливати на сприйняття звуку
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:
До речі з питань звуку дуже багато кричного ставлення та моментів.
Це єдине питання яке складно вирішувати. Здається тут можна копатись як завгодно довго.
Якось.
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Нові звукові карти не вирішують питання.
Так джерело є тим самим, звідки Ви знаєте джерело і як воно повинно звучати.
Наприклад я беру з сраних торентів.
MA8950 також не шедевр.
Якось, я мовчу про АС, поки не взяв щось хороше, своїх проблем вистачає.
Відправлено через 9 хвилин 33 секунди:
Єдине ключове питання/
А чи подобається Вам звучання Вашої стереосистеми.
-
StTechnik
Member
Я с ним несколько раз встречался лично. Ну так, если что. Просто тригернула фраза "не памятаю хто соліст здається..."QFlash: ↑ 26.05.2026 13:22Вирішив дає***тись до Олега.?
Просто как бы этот человек - своего рода "легенда". И ВВ без его персоны не ассоциируется в принципе. Именно поэтому твоя фраза выглядит лично для меня просто максимально странно. Но ты весь в принципе такой, так что ничего страшного
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Да, но для меня ее спаяли. Наверно если спаял не сам - не считается?QFlash: ↑ 26.05.2026 13:32А чи подобається Вам звучання Вашої стереосистеми.
-
QFlash
Member
StTechnik
Так, я трохи забув, це не дивно 2002 рік. І я вибачаюсь що не зміг одразу згадати пана Олега.
Старість не радість.
Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Біологічна система сенсорних систем людини може відрізнятися.
Сприйняття звукової інформації сугубо індивідуально.
Це не просто так.
По мірі слухання музики Ви завжди відмітили різницю, як реагують інші.
Це факт.
Якщо схема працює і вона працює в Африці. Питання як реагують на звучання інші.
Давно казав, має бути якісна елементна база у всьому звуковому тракті.
Це важливо.
Я не ні в якому разі не заперечую, що саме у Вас воно співає.
Але є моменти.
Має бути все гармонічно поєднано і працювати синхронно, кожен елемент, кожна деталь.
Вибачте мене дурного.
Так, я трохи забув, це не дивно 2002 рік. І я вибачаюсь що не зміг одразу згадати пана Олега.
Старість не радість.
Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Критерії можуть відрізятись.StTechnik: ↑ 26.05.2026 13:34Да, но для меня ее спаяли. Наверно если спаял не сам - не считается?
Біологічна система сенсорних систем людини може відрізнятися.
Сприйняття звукової інформації сугубо індивідуально.
Це не просто так.
По мірі слухання музики Ви завжди відмітили різницю, як реагують інші.
Це факт.
Якщо схема працює і вона працює в Африці. Питання як реагують на звучання інші.
Давно казав, має бути якісна елементна база у всьому звуковому тракті.
Це важливо.
Я не ні в якому разі не заперечую, що саме у Вас воно співає.
Але є моменти.
Має бути все гармонічно поєднано і працювати синхронно, кожен елемент, кожна деталь.
Вибачте мене дурного.
-
Radio Bay
Member
Бажаю усім такі найгірші компоненти у системіkonb999: ↑ 26.05.2026 11:43Просто ти ж сам пишеш про найгірший компонент в системі, але писати можно все шо хош, бумага все стерпить
Ні, то твоя суб'єктивна думка, полистай подручник з математики, шо таке аксіома. Клас не пам'ятаю.konb999: ↑ 26.05.2026 11:43І це, як ти кажеш - аксіома!
Що не день, то срач, мабуть магнітні бурі
Еще как считается, если человек разумно оценивает прямоту своих рук.StTechnik: ↑ 26.05.2026 13:34Наверно если спаял не сам - не считается?
Залежить від того, хто фонить. Чи не мікрофон? Є другий комп або ноут, щоб перевірити?serg450453: ↑ 26.05.2026 11:38Коли я підключаю мікрофон до материнки через 3.5 ми є шум. Не великий, але є.
Якщо підключити до цієї звукової плати,твін зникне?
Якщо не фонить можна пробувати
-
Scoffer
Member
Та їх би ці три теми злити в одну. Це не на стільки профільний форум щоб ото все ділити.Sanьka: ↑ 26.05.2026 12:34є відповідна тема