Новини
Останні статті і огляди
Помогите с выбором ибп для роутера!
-
Alexanderxxl
Member
Всем доброго времени суток, подскажите пожалуйста какой можно приобрести более менее нормальный/качественный ибп для роутера и оптики (коробочка белая которую заводят с кабелем с подъезда) (Чтоб там хоть какие-то защиты были и мощности хватало). Бюджет до +- 2000грн.
-
Sploit
Member
Alexanderxxl
А роутер який? яка його потужність споживання?
А роутер який? яка його потужність споживання?
-
Filabatya
Member
Беріть щось з змінними батарейками, бо через рік два, вони розбалансовуються і він вже не тримає. З стандартних марсріва хороші з більшою ємкістю на 21700 елементах 
Можливо ліферні подешевіли нарешті
Можливо ліферні подешевіли нарешті
-
Sploit
Member
Усі моделі, що є в продажу - компромісні. Я собі сам збирав на ліферах, по своїм "хотілкам", але в 2к вкластись ніяк не вийде.
-
Alexanderxxl
Member
Sploit
Cudy wr3000 вроде 1ампер и 12вт в пике
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Filabatya
Вот думаю может такой marsriva kp5 max 20000
Cudy wr3000 вроде 1ампер и 12вт в пике
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Filabatya
Вот думаю может такой marsriva kp5 max 20000
-
Filabatya
Member
Нічо такий, через 2 роки на перепаковку 
-
Sploit
Member
Alexanderxxl
Повинно вистачить.
Тількт не вірте, що там 20000mAh. Акумулятори зєднані послідовно для збільшення напруги. Тобто чесна ємність буде не більше 5000 mAh.
Повинно вистачить.
Тількт не вірте, що там 20000mAh. Акумулятори зєднані послідовно для збільшення напруги. Тобто чесна ємність буде не більше 5000 mAh.
-
Ortyomko
Member
беріть його і не партесь. прекрасний варіант за цю ціну. офіційна гарантія, залізофосфат. все суперAlexanderxxl: ↑ 25.05.2026 13:12 Вот думаю может такой marsriva kp5 max 20000
Відправлено через 47 секунд:
чесна ємність у ватт-годинах вимірюється. У А*г це все нечесноSploit: ↑ 25.05.2026 13:25 Тобто чесна ємність буде не більше 5000 mAh.
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
там залізофосфат
-
Sploit
Member
Sploit: ↑ 25.05.2026 13:25 Тобто чесна ємність буде не більше 5000 mAh.
Нажаль «чесний» виробник не зазначив ємність у Ват-годинах...Sploit: чесна ємність у ватт-годинах вимірюється. У А*г це все нечесно
-
Rex
Member
А я маю акумулятори 21700.
Хто може підказати, де купити і який порожній корпус під дбж для роутера? Сам його напакую
Хто може підказати, де купити і який порожній корпус під дбж для роутера? Сам його напакую
-
Ortyomko
Member
це формат ринку такий. Майже ніхто у маленьких виробих типу телефонів, паверів не зазначає у втг. Тут 20Аг і це чесна ємність, так само як у павербанка на 20Аг. Просто вона може вводити в оману, бо різний вольтаж. І якщо хтось думає тут отримати 20Аг з 12В, типу як з автомобільного аккума, то такого не буде. У втг все більш показово.Sploit: ↑ 25.05.2026 13:38Sploit: ↑ 25.05.2026 13:25 Тобто чесна ємність буде не більше 5000 mAh.Нажаль «чесний» виробник не зазначив ємність у Ват-годинах...Sploit: чесна ємність у ватт-годинах вимірюється. У А*г це все нечесно![]()
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
https://www.aliexpress.com/item/1005011566821736.htmlRex: ↑ 25.05.2026 13:41 А я маю акумулятори 21700.
з такими цінами краще вже взяти КР5 Макс на залізофосфаті у офіціалів
-
Alexanderxxl
Member
Понял, всем спасибо!
-
Rex
Member
Ortyomko
Згоден. Якось ціна неприємна. Добре, мені поки не терміново. Почекаємо знижок
Згоден. Якось ціна неприємна. Добре, мені поки не терміново. Почекаємо знижок
-
Alexsandr
Member
Почему? напряжение известно, А/Ч известны.
-
Ortyomko
Member
наприклад, у ліфепо4 напруга 3,2, у літій іоні 3,7, от уже різночтєніє
ну і хтось зверху писав що "там чесних 5 Аг", і багато людей так само неправильно думають. Я не дуже коректно висловився, не прям нечесно, просто по-дебільному. Нащо ще й напругу шукати, якщо можна просто одразу втг писати?
-
Alexsandr
Member
Тип акума то в курсе при покупке и поиске. втч не информативно без напряжения. Я предпочту меньше втг но больше напряжение в силовых приборах (дрель, пила и т.п. на акумуляторах). поэтому мне напряжение более информативно, а втч можно и посчитать.Ortyomko: ↑ 25.05.2026 14:54
ну і хтось зверху писав що "там чесних 5 Аг", і багато людей так само неправильно думають. Я не дуже коректно висловився, не прям нечесно, просто по-дебільному. Нащо ще й напругу шукати, якщо можна просто одразу втг писати?
-
Ortyomko
Member
Ми говоримо ж не про силові прибори.Alexsandr: ↑ 25.05.2026 15:02Тип акума то в курсе при покупке и поиске. втч не информативно без напряжения. Я предпочту меньше втг но больше напряжение в силовых приборах (дрель, пила и т.п. на акумуляторах). поэтому мне напряжение более информативно, а втч можно и посчитать.Ortyomko: ↑ 25.05.2026 14:54
А у цих приборах нащо давати цифру яку треба потім ще перераховувати? Це ж массмаркет для дєвочєк якихось в тому числі
-
Alexsandr
Member
Не про силові таке саме. А/ч є вольтаж є. принаймні видно чи самому ремонтувати вийде і ціну цього ремонту. чи то 18650 або потібне добавити/замінити чи то збірка з BMS або навіть і без і тоді потрібно самому періодично балансувати.Ortyomko: ↑ 25.05.2026 15:06 Ми говоримо ж не про силові прибори.
А у цих приборах нащо давати цифру яку треба потім ще перераховувати? Це ж массмаркет для дєвочєк якихось в тому числі
І так якщо би виробники вказували повну інформацію, було б краще.
-
Filabatya
Member
Ortyomko
Цікаво чи в мою кп1+ на 21700 простих можна ліфери втулити, не замітив що вона ліферна, якщо так, то чудовий варіант
Цікаво чи в мою кп1+ на 21700 простих можна ліфери втулити, не замітив що вона ліферна, якщо так, то чудовий варіант