не маєте, доведено: бо не знаєте як працює L1 навіть у вашому "емейзінгу"
я би сказав що це повязано з розміром даних і розмірами кешів.
може інша архітектура. Хай перекомпілюють під нову і знову буде працювати.
чудовий приклад: ви купили річ, а яблуко її робить obsolete/непрацюючою просто тому, що може - канонічний приклад маргиналізації
фінт з перекомпіляцією/претензіями до авторів в цьому випадку не працює хоча б тому, що авторів фізично може не залишитись, а залишається лише політика "емейзінга", де ваша власність - нічого не варта для яблука
а яким чином обмеження МакОС - стосується архітектури АРМ?
жодний з "емейзінгу" не працює на іншій ОС, окрім 1) закритої 2) пропрієтарної 3) максимально огороженої ОС від яблука
І поміняти ОС - ви не зможете на кожному х86 ноуті
це виключення, ніж правило, бо апаратна складова на x86 відповідає стандартам UEFI/PCIE та іншим, на відміну від повністью закритих поробок від яблука
що? де я казав що я щось продаю? я купив для себе і особисто користуюсь. Можу комусь порадити.
продаєте 8ГБ бомж-"емейзінг", на якому окрім браузера з однією вкладкою нічого не запустити
що це міняє? що дає користувачу що приставка на архітектурі х86? він там що х86 софт зможе запустити?
а те що всі смарти на АРМ - то що робити? на що це впливає? пора відмовлятись від х86?
ще раз: люди купують приставки на x86, щоб пограти в топові AAA-тайтли, яких немає на емейзінгу і ARM - про що це говорить?
ще раз - ви не бачите що як Віндовс вирішила - так і є
ні, бо на x86 є альтернативні ОС (linux), на відміну від вашої пропрієтарної, абсолютно закритої поробки
тут в паралельній темі ronemun якраз про це написав, копіюю його коментар:
це не стосується теми HT, не маневруйте, і він написав маячню, якщо буде бажання - легко і його розмотаю, якщо захочу