У мене є попередне покоління, йшло в комплекті з ноутом. Воно просто здоровене, розміром з повноціний нюк, і при цьому розмірі ще і коробка зовнішньго БЖ
Коротше мені взагалі не подобається. Реально простіше поставити нюкоподібну пекарню на стіл якщо знадобиться.
Відправлено через 6 хвилин 5 секунд:
А, і vesa-кріплення не передбачено, так що засунути за монітор теж не варіант. Волосня з проводів буде на столі. На відміну від більшості нуків.
Крок один: випускаємо ноути і міні-ПК, в яких відсутній нормальний набір портів заради економії лічених міліметрів і грамів.
Крок два: випускаємо до них док-станцію з вирізаними раніше портами ціною в півноута.
....
profit!
waryag: ↑
22.05.2026 12:31
Крок один: випускаємо ноути і міні-ПК, в яких відсутній нормальний набір портів заради економії лічених міліметрів і грамів.
Крок два: випускаємо до них док-станцію з вирізаними раніше портами ціною в півноута.
....
profit!
Классическая схема современности - создать проблему и продать решение...
waryag
Ну тут складно. От наприклад по собі можу сказати, раніше я теж думав що краще нехай буде крупний ноут, побільше портів, 15.6" розмір, товщина нуууу ок, для кращого охолодження - це моя оцінка ноута станом десь на 2024 рік. Зараз у мене ноут 13.3", який розміром з аркуш А4, він легкий, займає мало місця і для моїх задач його продуктивності вистачає. До цього я прийшов, бо мені часто треба переміщатися по місту, не завжди на машині, і тягати на спині великий ноут, дуже не зручно. Коли я приходжу на робоче місце, він просто лежить в закритому вигляді на краю стола, до нього підключена зарядка, hdmi і 1 шнур usb, який йде в монітор. Миш / клава підключаються по BT і все це доволі компактно виглядає і займає мало місця.
Стосовно доксанції вважаю що то вже не проблема де її розташувати, можна і на ноут покласти. Якщо треба більше 1-го монітора, то можна просто використовувати монітори які підключаються послідовно, теж буде економія місця і менше зайвих проводів.