Krovatka: ↑
05.05.2026 11:53
Делать было нечего, была куплена на пробу VT3 MAX gen2. Рука большая, хотелось попробовать эргономическую. Из всех вариантов предложенных тобой в ЛС эта наиболее интересной показалось. Пока день покатал, так и не понял еще до конца, но по форме ATK A9 Plus мне наверное больше заходит. По Rapoo все топчик, вопрос к самой форме. Кнопки DPI только очень маленькие, неудобно пользоваться. А я их использую не по прямому назначению, а перебиндив в играх. Ну на АТК их вообще нет))
У ATK и VGN одинаковый/похожий софт?
Після симетрії до ергономіки треба звикати, здаватиметься день-два незручно, ну як і навпаки
Ну і від хвату залежить, це ж форма deathadder, для великих рук саме те, особливо для ладонного або гібриду хватів.
є ще як моя zpw, типу steelseries prime mini, теж ергономіка але більше під хват кігтя, навіть розслабленого кігтя.
а біндить кнопки dpi це прям фетиш походу, я і не знав що ці кнопки якось взагалі розпізнаються, як функціональні для бінду
АТК це суббренд ВГН, скоріш за все і софт однаковий, але в мене атк не було ніколи, тільки вгн моба на якій зараз сижу