Новини
Останні статті і огляди
Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000
-
Bukakanga
Member
Пропоную обговорити Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000
привет скептикам
привет скептикам
-
bes
Member
Предлагаю обсудить Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000
Бедным надоели видно переживания владельцев нвидия за владельцев серий RX 7000 и RX 6000
Бедным надоели видно переживания владельцев нвидия за владельцев серий RX 7000 и RX 6000
-
hohlid19
Member
Эт чё получается, у кое кого уберется фирменное "у АМД нету технологий, а если и будут, то только на новых картах"? 
-
Геральт
Member
Еркінса тримайте, щоб у вікно не вийшов
-
Sanya94
Member
Ліза Су наносить удар у відповідь
-
Diesel
Junior
То є добре, не треба буде міняти мою RX6900XT ще деякий час.
-
XXXshadyXXX
Member
Та камон, начало 27 года 
-
1234waltz
Member
Вітаю власників 7000 серії з отриманням аналогу DLSS 3 (2022) в цьому році, та власників 6000 серії у 2027. Свою 6000 риксу я продав більше року тому, тож її щасливий власник через якісь пів року - рік зможе насолодитись апскейлом без розсипання в пісок картинки в динаміці.
Нещасним власникам зелених карт, у яких всі апдейти апскейлів DLSS виходили на всі картки багато років поспіль - мої співчуття, разом із вами страждаю з свіжим DLSS та високою якістю картинки.
Нещасним власникам зелених карт, у яких всі апдейти апскейлів DLSS виходили на всі картки багато років поспіль - мої співчуття, разом із вами страждаю з свіжим DLSS та високою якістю картинки.
-
Alexsandr
Member
не для всех конечно, но есть одно слово, поздно. Репутационные потери уже и не малые. Снижение спроса на старые б/у карты и выбор кого покупать сейчас думаю тоже есть. Что-то где-то кто=то сильно подгадил, если мягко говорить.hohlid19: ↑ 14.05.2026 16:38 Эт чё получается, у кое кого уберется фирменное "у АМД нету технологий, а если и будут, то только на новых картах"?![]()
-
kairo
Member
Мололдці, що дають підтримку старим картам, але пройшов рік з релізу FSR4, камон. Мало того, усім було зрозуміло, що це штучне обмеження, щоб продавати RX90.Bukakanga: ↑ 14.05.2026 16:35 Пропоную обговорити Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000
привет скептикам
-
XXXshadyXXX
Member
1234waltz
Ну XESS хватает пока что + чутка покрутить четкость в Optiscaler - но это конечно пердолинг. К примеру в RE Requiem XESS вообще нет, а через Optiscaler нестабильно работает с вылетами, благо игра слабенькая и может в натив 4к 60 ФПС на RX 6900 XT...
Ну XESS хватает пока что + чутка покрутить четкость в Optiscaler - но это конечно пердолинг. К примеру в RE Requiem XESS вообще нет, а через Optiscaler нестабильно работает с вылетами, благо игра слабенькая и может в натив 4к 60 ФПС на RX 6900 XT...
-
hohlid19
Member
"Репутационные потери" были бы, если бы они сказали сначала, что ФСР4 будет на всех актуальных картах, а уже после релиза сказали бы, что "сосите, чмони, теперь это эксклюзив 9ххх серии". Да и крайне смешно слышать про то, что Б/У карточки не покупают. Компании с этого ни горячо ни холодноAlexsandr: ↑ 14.05.2026 16:52не для всех конечно, но есть одно слово, поздно. Репутационные потери уже и не малые. Снижение спроса на старые б/у карты и выбор кого покупать сейчас думаю тоже есть. Что-то где-то кто=то сильно подгадил, если мягко говорить.hohlid19: ↑ 14.05.2026 16:38 Эт чё получается, у кое кого уберется фирменное "у АМД нету технологий, а если и будут, то только на новых картах"?![]()
-
MaxNew
Member
АМД як завжди) Тягнуть резину до останнього.kairo: ↑ 14.05.2026 16:52Мололдці, що дають підтримку старим картам, але пройшов рік з релізу FSR4, камон. Мало того, усім було зрозуміло, що це штучне обмеження, щоб продавати RX90.Bukakanga: ↑ 14.05.2026 16:35 Пропоную обговорити Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000
привет скептикам
Реально. В них дуже потужні карти є минулих поколінь, і вічно тягамотина з їх ПО в нових іграх і не дуже.
Поки вийдуть всі їх технології в умовному Кіберпанк - 5 років пройде.
Ну хоч ціни на б.у. ринку смачні.
Цікаво застанемо час, коли не прийдеться роками чекати їх програмні фішки в іграх. ASMF не згадуйте, таке собі, принаймі те що я бачив рік тому.
-
1234waltz
Member
XESS 2 доволі якісний, мене в цілому влаштовував. Але я з Арк його юзав, тож там проблем зі стабільністю та оверхедом не було.
Перший XESS мав деякий набір помітних косяків, якщо можна так сказати, але очі не сильно різало. З якогось дива багато білдів ігор в Гейм Пасс мали не оновлені версії і там МС "забували" поставити свіжу або ставили з запізненням. Тож в деяких випадках користувався першим проти своєї волі)
Перший XESS мав деякий набір помітних косяків, якщо можна так сказати, але очі не сильно різало. З якогось дива багато білдів ігор в Гейм Пасс мали не оновлені версії і там МС "забували" поставити свіжу або ставили з запізненням. Тож в деяких випадках користувався першим проти своєї волі)
-
Yurius
Member
Гарна новина! цікаво наскіли буде падати фпс на 6000\7000 в порівнянні з фср 3.1
-
waryag
Member
Компанією керують дегенерати. Ну можна ж було анонсувати роботу одразу після витоку, поки вам не прибили до спини плакат "тупі жадібні пікорпорати"
А потім можна згадати про підтримку в тайтлах...
Що йому буде? Він заявить, що РТХ2000 бородатого року отримала ДЛСС4 на його релізі, а більш пізні РХ6000 отримають погіршену версію ФСР4 лише через півтора роки.Геральт: ↑ 14.05.2026 16:39Еркінса тримайте, щоб у вікно не вийшов
А потім можна згадати про підтримку в тайтлах...
Востаннє редагувалось 14.05.2026 17:30 користувачем waryag, всього редагувалось 1 раз.
-
Batareykaa
Junior
Інженери АМД подивились на ентузіастів, почухали репу та задумались "а чим ми гірші?"
Що ж, напевно моя 6950хт ще затримається трошки в системнику, подивимось шо накаламутять
Що ж, напевно моя 6950хт ще затримається трошки в системнику, подивимось шо накаламутять
-
waryag
Member
Найбільш смішно, що разом з дискретками вони кинули і свої найновіші АПУ, разом і дорогими райзен аі макс...kairo: ↑ 14.05.2026 16:52Мололдці, що дають підтримку старим картам, але пройшов рік з релізу FSR4, камон. Мало того, усім було зрозуміло, що це штучне обмеження, щоб продавати RX90.
Не інженери, а маркетологи.Batareykaa: ↑ 14.05.2026 17:24Інженери АМД подивились на ентузіастів, почухали репу та задумались "а чим ми гірші?"![]()
Інженери АМД створили вихідний код, який потім адаптували ентузіасти.
-
Devijack
Member
Кому це було потрібно, вже давно грають через Optiscaler. Огромний плюс на відміну від офіційної підтримки, воно змушує працювати який забажаєш апскейлер на відміну від доступного у грі. Наприклад той же хогвардс з мильним другим сфр можна грати на 3.1.5 чи 4.0.2 пізніше буде і 4.1
та сама історія з фреймгеном, на відміну від офіційного працює без затримки.
та сама історія з фреймгеном, на відміну від офіційного працює без затримки.