В Європі намітилася тенденція до зниження цін на відеокарти. Пік подорожчання було пройдено в лютому

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
8lack
Junior

Повідомлення

8lack: 12.05.2026 17:09
Fozie: 12.05.2026 16:23 Предлагаю обсудить В Європі намітилася тенденція до зниження цін на відеокарти. Пік подорожчання було пройдено в лютому

я таких цен как там написаны ни разу в жизни ни в одном магазине не видел
это в какой такой момент можно было купить 5080 за штуку евро или 5090 за 2.5 хотя бы? оно никогда так не стоило
Були, якщо вбити сторінку з відеокартами на розетці у вебархів, то десь влітку-восени там 5080 можна було як раз за тисячу еврів+- взяти (мсі геймінг тріо та гіга геймінг десь так і коштували). Звісно, дивлячись що за вендор та модель.
А ні, насвистів, мсі там була 1200, це shadow 3x була в 1100 євро та коливалась в меншу/більшу сторону.
В принципі, у інших продавців (якщо вже й сіровозів теж рахувати), ціна цілком могла сягати 1000.
Firebrand
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.05.2026 10:40Був два рази, є один колега що прожив там 7 років. Питай.
И я бывал, поэтому и спросил того кента, откуда у него такие сведения.
neonglaу
Member

Повідомлення

byaka: 12.05.2026 17:29 В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць( :-/
Був би китайцем, але все одно залишився б лузером без відеокарти
AndrewV
Member

Повідомлення

Сейчас проблема другая - если вдруг придется вернуть видеокарту, то магазин пытается отправить деньги в банк, а не произвести замену на такую же.
Именно такая ситуация у меня с диском 24 TB, на который цена выросла в 2 раза. Повезло, что карточка аннулирована, так что придется им его заменить ;)
byaka
Member

Повідомлення

neonglaу: 13.05.2026 19:29
byaka: 12.05.2026 17:29 В Китаї відеокарти амд взагалі можна купити за рекоменованими цінами.Чому я не китаєць( :-/
Був би китайцем, але все одно залишився б лузером без відеокарти
Зате з тарiлкою рису та кiшко дружиною ;)
Aldi1992
Junior

Повідомлення

Кое-как умудрился купить под НГ
Aorus Master 5080, за 67к, это еще неплохо так попутно в один день продав за 36к Asus Rog strix 4070Ti
Считай за 30к :D
Відповісти