Новини
Останні статті і огляди
ASUS готує «ювілейну» плату ROG Crosshair X870E до 20-річчя бренду ROG
-
Барбарис
Member
Пропоную обговорити ASUS готує «ювілейну» плату ROG Crosshair X870E до 20-річчя бренду ROG
Знову дерево? Тоді до чого тут рог?
Знову дерево? Тоді до чого тут рог?
-
Artem_M
Member
Де ви там дерево побачили? Більше схоже на бронзу чи мідь.Барбарис: ↑ 11.05.2026 15:40 Знову дерево? Тоді до чого тут рог?
-
Барбарис
Member
Artem_M, воно то схоже, але навряд розщедряться. Це більше схоже на азіатські тренди, де роблять дерев'яні уруси, ферарі тощо і фарбують 
-
Tyler
Member
вже б дочекались Х970Е і на ній випустили
-
byaka
Member
Якщо не вистачає проблем та хочете подарувати грошi асусу дiло вашеRoMiLiUs: ↑ 11.05.2026 15:50 Це ми потенційно беремо.
Не побачив там ніякого дерева. Як на мене, то просто так освітлення зроблено. Або взагалі рендер.
-
Dragobes
Member
Та ні. Схоже на дюралюміній з автозасмагою)Барбарис: ↑ 11.05.2026 15:40 Знову дерево?
- спойлер
- Трамп-стайл
-
RoMiLiUs
Member
До чого це? Які проблеми ви маєте на увазі?byaka: ↑ 11.05.2026 17:15Якщо не вистачає проблем та хочете подарувати грошi асусу дiло ваше
-
Sanьka
Member
Головне щоб не згадили стиль екранами, а зробили схожим на перші добротні РОГ з міддю, нормальними радіаторами, купою портів.
-
byaka
Member
Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$RoMiLiUs: ↑ 11.05.2026 17:30До чого це? Які проблеми ви маєте на увазі?byaka: ↑ 11.05.2026 17:15Якщо не вистачає проблем та хочете подарувати грошi асусу дiло ваше
Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала,це я вам говорю як власник останiх двох дошок на s1200,s1700 асуса та трьох вiдеокарт.
-
RoMiLiUs
Member
Да-да) Якщо там в пару калік щось не працює, то це не показник. Хоча може для дошок під Інтел там дійсно дупа, бо Інтел це ще ті бракороби, як в процах, так і в чіпсетах. Ну тут вам видніше.byaka: ↑ 11.05.2026 18:27Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$
Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала,це я вам говорю як власник останiх двох дошок на s1200,s1700 асуса та трьох вiдеокарт.
А в мене немає ніяких проблем. X470 Hero - X570 Dark Hero - X670E Hero - X870E Hero - X870E Apex. І не було ніколи. Завжди беру самі верхні плати. І у сотень інших людей немає. Почитайте профільні гілки на OC.net. Ніяких проблем з якістю я не бачу)
Ви, напевно, щей свідок горящих 9800x3d і 12vhpwr
І профільні гілки на форумі ASUS я регулярно читаю і переписуюсь як з Shamino, так і з Safedisk.
Востаннє редагувалось 11.05.2026 18:49 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 2 разів.
-
Li
Member
У меня со времён Socket A (a7n8x) проблемы с асусом. После АМ3+ асусы не покупаю. С другими фирмами проблем не было. Хотя нет, биостар был под AM2+, мост отвалился.byaka: ↑ 11.05.2026 18:27Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$
-
GreenMile
Member
А у кого зросла?byaka: ↑ 11.05.2026 18:27 Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала
Не захищаю асус, але про якого виробника не почитай відгуки - то у всіх зажди якість тільки падає, а от раніше було краще і трава зеленіша
Відправлено через 10 хвилин 34 секунди:
Ви занадто молодий, щоб у вас були проблеми на сокеті АLi: ↑ 11.05.2026 19:23У меня со времён Socket A (a7n8x) проблемы с асусом.byaka: ↑ 11.05.2026 18:27
Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$
-
byaka
Member
У мене друг теж сперечався,я ему говорив не бери ти той туф,а вiн всеж взяв i звонить прийди подивися тут щось дивне:синi екрани, звук пердить,iгри лагають i це все на абсолютно новi дошцi.GreenMile: ↑ 11.05.2026 19:52А у кого зросла?byaka: ↑ 11.05.2026 18:27 Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала![]()
Не захищаю асус, але про якого виробника не почитай відгуки - то у всіх зажди якість тільки падає, а от раніше було краще і трава зеленіша![]()
Друг в той момент сидiв як в тому мемi
- Вкладення
-
-
GreenMile
Member
І винен звісно асус, а не тому, що у нього там щось не завелось, наприклад пам'ять на ХМР не поїхала з коробки, чи ще щось? ))) По гарантії поміняв мамку?byaka: ↑ 11.05.2026 20:05У мене друг теж сперечався,я ему говорив не бери ти той туф,а вiн всеж взяв i звонить прийди подивися тут щось дивне ,синi екрани, звук пердить,iгри лагають i це все на абсолютно новi дошцi.GreenMile: ↑ 11.05.2026 19:52 А у кого зросла?![]()
Не захищаю асус, але про якого виробника не почитай відгуки - то у всіх зажди якість тільки падає, а от раніше було краще і трава зеленіша![]()
-
byaka
Member
Я сам дуже багато витратив часу на пiдбiр пам'яті саме на дошцi вiд асус(дуже жалiю що вiдразу не повернув в магазин) ,хоча наприклад на мамцi вiд msi все працювало добре i з першого разу.GreenMile: ↑ 11.05.2026 20:09І винен звісно асус, а не тому, що у нього там щось не завелось, наприклад пам'ять на ХМР не поїхала з коробки, чи ще щось? ))) По гарантії поміняв мамку?byaka: ↑ 11.05.2026 20:05
У мене друг теж сперечався,я ему говорив не бери ти той туф,а вiн всеж взяв i звонить прийди подивися тут щось дивне ,синi екрани, звук пердить,iгри лагають i це все на абсолютно новi дошцi.
Я давно все зрозумiв, поки людина сам не вступить в лайно так i буде с тобою сперечатися ,мiй друг бiльше не купує нiчого вiд асус,а у когось все ще попереду!
Дефект знайшли,але вже не запитував чи повернули грошi.
-
GreenMile
Member
Як поїде пам'ять - залежить від 3-х складових: самої пам'яті, КП проца, плати. При чому саме виробник тут не панацея, бо є вдалі і невдалі для розгону мамки. Ну, наприклад, загальне правило, що 2-слотові краще ніж 4-слотові. Для гарного розгону пам'яті (ддр5) було 3-4 дошки серед всього різноманіття (кінгпін, якийсь один 2-слотовий МСІ і ще там щось не пам'ятаю вже), все інше - мимо, і асуси, і не асусиbyaka: ↑ 11.05.2026 20:15 Я сам дуже багато витратив часу на пiдбiр пам'яті саме на дошцi вiд асус(дуже жалiю що вiдразу не повернув в магазин) ,хоча наприклад на мамцi вiд msi все працювало добре i з першого разу.
Шо у вас конкретно не поїхало на асусі і поїхало на МСІ і на яких саме? Прямо цікаво стало, які ви там рекорди частоти взяти намагались і на чому
Це особисто ваше упередження, яке нічим не підкріплено, бо брак є всюди, абсолютноbyaka: ↑ 11.05.2026 20:15 Я давно все зрозумiв, поки людина сам не вступить в лайно так i буде с тобою сперечатися ,мiй друг бiльше не купує нiчого вiд асус,а у когось все ще попереду!
Дефект знайшли,але я вже незапитува чи повернули грошi.
В мене десь років з 25 здебільшого мамки від асуса, все чекаю коли там моє "попереду"
-
byaka
Member
Ви менi цi банальнi речi можете не розказувати, я два процесора змiнив та три комплекти пам'яті на тiй мамцi вiд асуса.GreenMile: ↑ 11.05.2026 20:34Як поїде пам'ять - залежить від 3-х складових: самої пам'яті, КП проца, плати. При чому саме виробник тут не панацея, бо є вдалі і невдалі для розгону мамки. Ну, наприклад, загальне правило, що 2-слотові краще ніж 4-слотові. Для гарного розгону пам'яті (ддр5) було 3-4 дошки серед всього різноманіття (кінгпін, якийсь один 2-слотовий МСІ і ще там щось не пам'ятаю вже), все інше - мимо, і асуси, і не асусиbyaka: ↑ 11.05.2026 20:15 Я сам дуже багато витратив часу на пiдбiр пам'яті саме на дошцi вiд асус(дуже жалiю що вiдразу не повернув в магазин) ,хоча наприклад на мамцi вiд msi все працювало добре i з першого разу.![]()
Шо у вас конкретно не поїхало на асусі і поїхало на МСІ і на яких саме? Прямо цікаво стало, які ви там рекорди частоти взяти намагались і на чому![]()
-
GreenMile
Member
Так можна конкретики нарешті, а не води зі ступи? Які саме мамки у вас були і які частоти ви намагались взяти на них?byaka: ↑ 11.05.2026 20:41Ви менi цi банальнi речi можете не розказувати я два процесора змiнив та три комплекти пам'яті на тiй мамцi вiд асуса.GreenMile: ↑ 11.05.2026 20:34 Як поїде пам'ять - залежить від 3-х складових: самої пам'яті, КП проца, плати. При чому саме виробник тут не панацея, бо є вдалі і невдалі для розгону мамки. Ну, наприклад, загальне правило, що 2-слотові краще ніж 4-слотові. Для гарного розгону пам'яті (ддр5) було 3-4 дошки серед всього різноманіття (кінгпін, якийсь один 2-слотовий МСІ і ще там щось не пам'ятаю вже), все інше - мимо, і асуси, і не асуси![]()
Шо у вас конкретно не поїхало на асусі і поїхало на МСІ і на яких саме? Прямо цікаво стало, які ви там рекорди частоти взяти намагались і на чому![]()
-
byaka
Member
Так,моя думка базується на особистому досвiдi, я не маю повної статистики, але коли 3-4 рази купив "невдалу" рiч вiд одного бренда це вже схоже на систему.GreenMile: ↑ 11.05.2026 20:34Це особисто ваше упередження, яке нічим не підкріплено, бо брак є всюди, абсолютноbyaka: ↑ 11.05.2026 20:15 Я давно все зрозумiв, поки людина сам не вступить в лайно так i буде с тобою сперечатися ,мiй друг бiльше не купує нiчого вiд асус,а у когось все ще попереду!
Дефект знайшли,але я вже незапитува чи повернули грошi.Будь якого виробника загугли - будуть тони хейту, що він поганий
В мене десь років з 25 здебільшого мамки від асуса, все чекаю коли там моє "попереду"![]()
А саме головне пicля того як я перейшов на iншi бренди я не маю проблем з довбаними СЦ асуса i це просто велечезний плюс,передаю привiт сервісному центру ERC де 105С на хотспотi у вiдеокарти з дохлим чiпом rtx4060ti це норма,причому кулер обертається 2800rpm(на вiдкритому стендi) ви такого нi в одному огляді не знайдете, але для працiвникiв СЦ ERC це норма.
Востаннє редагувалось 11.05.2026 21:22 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.