Codemasters робили якісні гонки із хорошими фізичними моделями і де вони? Людям воно не потрібно.MqM: ↑ 11.05.2026 11:54 Бачив вчора розбір точності відтворення авто в серії Форза і був в шоці, що це вєтнамський аутсорс з порушенням пропорцій авто, і що моделі авто роками без змін (окрім текстур) перетікають з частини в частину
Новини
Останні статті і огляди
Гарні краєвиди та швидкі машини в релізному трейлері Forza Horizon 6
-
kairo
Member
-
powerpizza
Member
Канешно троль,могу ссылку на стрим дать или видос записатьReinmar: ↑ 11.05.2026 11:24даже выше 11врам не хавает на екстриме в 3440х1440троль форума, очевидно же по фантазиямarc b580![]()
Відправлено через 25 хвилин 41 секунду:
https://www.youtube.com/watch?v=qSwUsJ4vHi4ну и шоReinmar: ↑ 11.05.2026 11:24даже выше 11врам не хавает на екстриме в 3440х1440троль форума, очевидно же по фантазиямarc b580![]()
-
MqM
Member
А я про націлнальність не писав:)
А про культуру виробництва в таких країнах.
На прикладі совка не згадується рівень професіоналів, які не могли в побутову техніку? Навіть нещасні меблі, то не знаю що було.
А комунізм немає національності
-
yurarad
Member
Это игра на массового потребителя им пофиг на физику)) Им продают декорации.MqM: ↑ 11.05.2026 11:54 Бачив вчора розбір точності відтворення авто в серії Форза і був в шоці, що це вєтнамський аутсорс з порушенням пропорцій авто, і що моделі авто роками без змін (окрім текстур) перетікають з частини в частину
-
Vladys77
Member
Ціна? 230 грн і граєте місяць. А за 460 грн і два місяці.bigmonstr666: ↑ 10.05.2026 12:27 гра має бути крутою, але от ціна... притому що знижки на неї повинні бути на літньому стімовському розпродажі
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Мені потрібно. Я в таке грав.kairo: ↑ 11.05.2026 12:55Codemasters робили якісні гонки із хорошими фізичними моделями і де вони? Людям воно не потрібно.MqM: ↑ 11.05.2026 11:54 Бачив вчора розбір точності відтворення авто в серії Форза і був в шоці, що це вєтнамський аутсорс з порушенням пропорцій авто, і що моделі авто роками без змін (окрім текстур) перетікають з частини в частину
А ще ж є GT на PS.
Forza - це покращений NFS.
Але пограти прийдеться. Тим більше безкоштовно.