Дизайн такий, що внього хочеться скахати "альо"
Новини
Останні статті і огляди
Gigabyte підготувала до релізу GeForce RTX 5090 у топовій модифікації Aorus Infinity
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Gigabyte підготувала до релізу GeForce RTX 5090 у топовій модифікації Aorus Infinity
-
alex_sul
Advanced Member
Кря!
- спойлер

-
Keyser Soze
Member
Dual hairdryer

-
Sutter_Cane
Member
изобретая велосипед Foundress Edition 
-
Ray2000gt
Advanced Member
Цікаво побачити її плату. Має бути такою ж маленькою, як і FE.
-
aaleksandrenko
Member
Через пару років випустили стрьомний фаундерс
У фаундерс рідкий метал. Тут про нього ні слова. Дуже сумніваюсь що 2 вертушки вивезуть це діло нормально. Оберти в навантаженні будуть напевно 2.5 тис
У фаундерс рідкий метал. Тут про нього ні слова. Дуже сумніваюсь що 2 вертушки вивезуть це діло нормально. Оберти в навантаженні будуть напевно 2.5 тис
-
Tyler
Member
Не можу зрозуміти чи цей дизайн геніальнийй чи ублюдський
-
dfcz
Member
Визуально – ублюдский.Tyler: ↑ 09.05.2026 13:02 Не можу зрозуміти чи цей дизайн геніальнийй чи ублюдський
Как покажет себя в реальном применении (температуры, шум, 12-pin multi-flame generation), нужно ждать тестов.
-
alex_sul
Advanced Member
aaleksandrenko
Ось тут oldboy тестував всякі карти типу. І випадково показав як ASTRAL з 4 (ЧОТИРМА) вертушками маслав на 2250обертів на хв)))
Ось тут oldboy тестував всякі карти типу. І випадково показав як ASTRAL з 4 (ЧОТИРМА) вертушками маслав на 2250обертів на хв)))
-
Raynor
Member
А мені дизайн подобається, правда по деяким причинам купувати всеодно не буду.
-
Afit
Member
Дійсно щось нове і вірю ефективне, а не просто незвичне по дизайну. В базовому виконанніі (FE) логічніше було робити продув позаду. Так би прожарка відразу викидалась вентилятором на видув, а не гріла би пам'ять, систему охолодження і все інше.
-
Сidonix
Member
Якщо воно працюватиме добре, то не дуже критично який там дизайн. Інша справа - ціна. Тут скоріше за все буде 5000-6000 у.е.
-
TarikMetalist
Junior
Так в цій карті три вентилятори: два по бокам великі (без кожухів) і один в центрі під логотипом, який вмикається під додатковим навантаженням.aaleksandrenko: ↑ 09.05.2026 13:00 Через пару років випустили стрьомний фаундерс![]()
-
Dilfin
Member
Я також так пдумав, турбіни викидали гаряче повітоя зразу на зовні, але шуміли, можливо краще б було придумувати безшумну турбіну, але прогрес пішов не туди, саме краще для відеокарти водяне охолодження, але це для тих, хто не рахує гроші.Afit: ↑ 09.05.2026 15:31 Дійсно щось нове і вірю ефективне, а не просто незвичне по дизайну. В базовому виконанніі (FE) логічніше було робити продув позаду. Так би прожарка відразу викидалась вентилятором на видув, а не гріла би пам'ять, систему охолодження і все інше.
-
daesz
Member
Там 3.aaleksandrenko: ↑ 09.05.2026 13:00 2 вертушки
-
kabostebeztak
Member
Цікаво виглядає, ще цікавіше дивитись на продуктивність.
-
Alexx-wisa
Member
Ще трохи і вигадають так турбінне охолодження для відеокарт 
-
AntonyKandaurov
Member
От чесно, шукав третій і думав що він типу як у інни3д десь маленька дзижчалка а вони його сховали. Ну, знаючи надійність гіговських вентилів то тут треба ставити одометр і через якийсь час продавати поки не затріщавTarikMetalist: ↑ 09.05.2026 16:47три вентилятори
-
Smilodonius
Junior
Дизайн уродский, но если с обеих сторон будет продуваться радиатор, то будет очень эффективен