Помогите, пожалуйста, с регистрацией на 0day.kiev.ua

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
sanya555
Member

Повідомлення

temniy: 17.04.2026 13:43 Вiтаю друзi - дуже хочеться повернутися на трекер, так як останнiй аккаунт давно загублений, подiлiться будь ласка ИНВАЙТОМ. Дякую
в особистих. Відправиви вам бо ви наче самий старий :gigi: по реєстрації з останніх трьох.

Більше поки що нема
lokitechno96
Junior

Повідомлення

sanya555
Temniy та kossovec я вже запросив, тільки 1 ще досі не активував код
Lodo4nik87
Junior

Повідомлення

Вітаю! Допоможіть з інвайтом, будь ласка.
lokitechno96
Junior

Повідомлення

Lodo4nik87
Допоміг,чим зміг
lokitechno96
Junior

Повідомлення

Не сильно значить потрібен був доступ до трекеру,якщо не заходити на форум для перевірки інформації
Ось кому потрібно - беріть інвайт,потім йому видам інший якщо це не зробить хтось інший 19b6ec66a27e320f812e63be7069dce3
Lodo4nik87
Junior

Повідомлення

lokitechno96
Дуже дякую Вам!
Встиг забрати
lokitechno96
Junior

Повідомлення

На майбутнє,якщо бажаєте інвайт на трекер,то кидайте свою статистику з інших сайтів,бо як показує практика, у мене з 18 запрошених тільки 5 хто щось з трекера вантажить,всі інші навіть не заходять туди,тому і для інших людей хто дає інвайти-рекомендую теж так робити,бо мені наприклад на інвайт заробити легко - так як я релізер на сайті (10 релізів і інвайт є) а от іншим буває таке що потрібно стояти на роздачі багато часу,тому наступного разу прохання,скидайте статистику з інших сайтів і тоді вже вам будуть давати інвайт,а ні то через тг канал 0day - від 500 грн донат і там ніхто не буде цікавитись чи будете ви якусь активність проявляти чи вам 'аби було'
Rucha
Member

Повідомлення

lokitechno96
А нащо воно взагалі потрібно, та ще й гроші платити? Там якийсь унікальний контент?
sanya555
Member

Повідомлення

Rucha
Платить не треба. Контент не унікальний, але останнім часом там багато роздач з всіма можливими озвучками українською мовою. На жаль в 26 році не трекері є рейтинг, і тупо качати не вийде, треба і роздавати. Мені наприклад пофіг, бо зареєстрованй давно, у мене плюса майже 52 ТБ :lol: але зараз дуже важко щось роздати для заробітку тих бонусів. Блін 52 ТБ, пішов глянути скільки в мене на Кінозалі :gigi: :gigi: 752 ТБ відданого трафіка
спойлер
Зображення
Rucha
Member

Повідомлення

sanya555: 10.05.2026 20:43 752 ТБ відданого трафіка
Ну от і нащо воно треба? Я напевно ніколи не зрозумію людей, які марно витрачають ресурси на всілякі віртуальні рейтинги та таке інше...
lokitechno96
Junior

Повідомлення

Rucha Ну я ці правила не придумував,я просто говорю як є - що через групу просять донат на зсу,я наприклад роздаю інвайти на всіх ресурсах де я є людям,просто що багато хто на трекер так і не заходить,з приводу контенту,він не геть унікальний щоб аж капець який,нові фільми,серіали з українськими доріжками,я зараз в основному на трекер вантажу блю-рей диски або 4k remux з українським озвучуванням з закритих трекерів,з приводу рейтингу - на трекері пів року був фріліч і зараз його прибрали (я тільки за)
З приводу віртуальних рейтингів,є такі сайти як bluebird або teamhd (на ньому ще більш менш) де так просто роздача йти не буде...у мене на блюбірді зараз 200 роздач весить з яких за декілька тільки йде роздача,за інші йдуть бонуси якими роздачу можна підняти,і якщо забити на рейтинг то можна забути про завантаження нових релізів,на 0day так як я вантажу сам релізи в мене роздачі валом,і так - толку мені з цього мінімум,так як в основному потрібно збирати 15000 бонусів на інвайти
sanya555 Друже,лайфхак - качай серіали в хд якості де вже є від 2-3 серій,так як бонуси дають за роздачі які старше за 10 днів,я на шибайголові за весь час десь під 150 000 бонусів заробив :)
sanya555
Member

Повідомлення

lokitechno96
Та я так і роздаю, але в мене нажаль помер hdd на 2ТБ, з того що валялось є тільки на 320 гіг :gigi: самі розумієте, на нього багато не напхаєш. Придбати щось нове поки не можу, бо два місяці назад ще й монітор помер, треба за новий розрахуватись :laugh:
flanders
Junior

Повідомлення

Вітаю! Допоможіть будь ласка з інвайтом на трекер хто може :rolleyes:

Відправлено через 1 годину 33 хвилини 34 секунди:
Дякую пану lokitechno96 за інвайт! :rotate:
s1nedus
Member

Повідомлення

Буду вдячний за iнвайт
sanya555
Member

Повідомлення

s1nedus
В особистих
Serg007
Junior

Повідомлення

Добрый день, можете помочь с инвайтом на треккер 0day?
sanya555
Member

Повідомлення

Serg007
В особистих
Serg007
Junior

Повідомлення

sanya555
дякую
Unsecond
Member