Є клієнтом цього провайдера з 2018-року але такого щє не бачив.
Я вже якось давно не перевіряю, які є тарифи на чистий інтернет без ТБ. Довгий час них він був тільки один і коштував 400 грн.
У "особистий кабінет" - перевірити як там справи і подивитись, скільки грошей залишилось на рахунку.
Зайшов і сьогодні і побачив, що у них з'явилося 2 нових тарифи і тепер є мій старий 100Мбіт за 400 грн., 250Мбіт за 450 грн. і якась чухня 100Мбіт XL за 500 грн.
Виродки з "Волі", не повідомивши мене та без моєї згоди перемкнули мене на найдорожчій тариф. І, хоча у "Волі" система списання грошей щоденна (а не раз на місяць),
моє ручне перемикання на старий тариф вступить в силу тільки з наступного місяця. А що найвеселіше - вони прекрасно знають, як користувачі ставляться до таких "інновацій", тому при дзвінку на лінію підтримку вони спочатку
вставили свою нісенітницю про "це подорожчання для Вашого блага", а потім я побачив, що опції зв'язку з оператором взагалі немає - є тільки "Замовити роутер" і "Підключити все-все-все". Тому навіть відматюкати начальство "Волі" не вдалося.
Коротше, я так і не зрозумів, якого біса мене перемкнули на найдорожчий тариф, якщо мій старий тариф є і він діє.
І от у мене з'явилося питаннячко - інші провайдери України настільки ж офігіли чи подібні дегенеративні ідеї з'являються тільки у цього провайдера?
P.S. І це щє не все - от зараз я спробував переключитись на старий тариф і що Ви думаєте? Мене змушують сплатити 60 грн. за зміну тарифу