ASRock підготувала до релізу білу плату X870E Taichi White для процесорів AMD

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASRock підготувала до релізу білу плату X870E Taichi White для процесорів AMD

Жарти про згорівші ЦП офіційно відкриті. АЛЕ: 24 лінії по 110А - це з овер з запасом потужно :up:
Востаннє редагувалось 30.04.2026 15:08 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
byaka
Member

Повідомлення

Це буде бiмба! :help:
denizen
Member

Повідомлення

Зображення
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Ті що є плати так і не виправили, зате нову зліпили - логіка.
byaka
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 30.04.2026 15:56 Ті що є плати так і не виправили, зате нову зліпили - логіка.
Дуже цікаво, що амд киває на виробників плат, які взагалі швидше за все нi при чому, тому що все роблять за рекомендаціями самої амд.
kawalot
Member

Повідомлення

byaka: 30.04.2026 16:07 Дуже цікаво, що амд киває на виробників плат, які взагалі швидше за все нi при чому, тому що все роблять за рекомендаціями самої амд.
Якби була вина амд, то проблеми в тому чи іншому вигляді були б у всіх, а не у окремих виробників плат
byaka
Member

Повідомлення

kawalot: 30.04.2026 16:15
byaka: 30.04.2026 16:07 Дуже цікаво, що амд киває на виробників плат, які взагалі швидше за все нi при чому, тому що все роблять за рекомендаціями самої амд.
Якби була вина амд, то проблеми в тому чи іншому вигляді були б у всіх, а не у окремих виробників плат
Якщо подивится скарги в iнтернетi, то там є плати всiх виробникiв
Причому якщо вiрити гуглу то все началось не с Асрока, а з материнок Асуса
kawalot
Member

Повідомлення

byaka: 30.04.2026 16:18 Якщо подивится скарги в iнтернетi, то там є плати всiх виробникiв
Я звісно досконально не вивчав це питання, але з того, що траплялось на очі, то помітив тільки асрок, бо вірогідно тут масово проблеми виникають, а не епізодично, як у інших. А ще треба врахувати, що асрок не самий популярний виробник плат, тобто, її плат відчутно менше у користувачів на руках на фоні інших виробників, і на навіть при цьому в основному новини стосуються саме плат асрок.
P.S. Не вважайте хейтером асрок. В мене самого плата від асрок вже як 3 роки, і я жодним чином не можу дорікнути щодо її якості чи якості її біосу
byaka
Member

Повідомлення

kawalot: 30.04.2026 16:28
byaka: 30.04.2026 16:18 Якщо подивится скарги в iнтернетi, то там є плати всiх виробникiв
Я звісно досконально не вивчав це питання, але з того, що траплялось на очі, то помітив тільки асрок, бо вірогідно тут масово проблеми виникають, а не епізодично, як у інших. А ще треба врахувати, що асрок не самий популярний виробник плат, тобто, її плат відчутно менше у користувачів на руках на фоні інших виробників, і на навіть при цьому в основному новини стосуються саме плат асрок.
P.S. Не вважайте хейтером асрок. В мене самого плата від асрок вже як 3 роки, і я жодним чином не можу дорікнути щодо її якості чи якості її біосу
Тогож асуса теж плат немало погорiло це не можна списати на похибку,просто асрок скорiше за все десь "заощадив" на компонентах що не так страшно i на тому ж iнтелi це не впливає,тому тут бiльше запитання до амд.
Mozdev
Member

Повідомлення

Щось я тепер очкую АСрок брати :D
byaka
Member

Повідомлення

Mozdev: 30.04.2026 16:41 Щось я тепер очкую АСрок брати :D
Бери Асус! :D
kawalot
Member

Повідомлення

Mozdev: 30.04.2026 16:41 Щось я тепер очкую АСрок брати :D
Купівля сучасних комплектуючих це як лотерея, де в більшості випадків виграєш, але все ж таки не в 100% випадків. В мене он комбо з плати асрок та 7950х3д, придбаних до першого фіксу біосу, але за 3 роки так нічого і не згоріло - ні материнка ні процесор. Я так і не перепрошив біос на типу виправлений, бо слідую принципу "працює - не чіпай" :)
Tyler
Member

Повідомлення

Таічі флагманська крута лінійка і мамки там завжди топ, але це ж Ass Rock, репутацію собі хлопчики підмочили конкретно
talex
Member

Повідомлення

Могли бы на фоне хейта и что-такое сделать
спойлер
Зображення
Зображення
gregory_amd
Member

Повідомлення

Теперь на этом асроке процессоры будут не обугливаться а раскаляться до бела?
radeon5870
Member

Повідомлення

Ну шош
Тепер А5Яоск буде лупать проци ... красіво )))
Олег963
Member

Повідомлення

Як білі тапочки для :lol: :gigi: :D
kyon
Member

Повідомлення

Хорошая попытка ASSrock но нет 💣💥🔥🚒🧑‍🚒🧯

Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Afit: 30.04.2026 15:06 Жарти про згорівші ЦП офіційно відкриті. АЛЕ: 24 лінії по 110А - це з овер з запасом потужно :up:
Значит R2D2 будут взрываться 💣💥

Отправлено спустя 8 минут 22 секунды:
Nikolay Yeryomenko: 30.04.2026 15:56 Ті що є плати так і не виправили, зате нову зліпили - логіка.
мне не раз доводилось сталкиваться с такими вещами у самсунга, например SSD Samsung 840 Evo 120GB проблема в том что старые данные со временем медленнее читаются, они так и не решили эту проблему, сделали костыль - перезапись всех данных на диске, рефреш, что не очень хорошо для ССД, потом сняли эту серию с продажи и забыли. Тоже и мой нынешний моник Odyssey G7, сняли с продажи и удалили с сайта, а там проблема с G-Sync - на 60 фпс наблюдается ghosting - белые шлейфы за объектами на экране, что полностью обесценивает саму идею ведь g-sync как раз и нужен на низких фпс, а не когда 240 в FEAR 2005. Поэтому я держу g-sync выключенным.
Вкладення
StarWarsR2d2GIF.gif
Nekros
Member

Повідомлення

kyon: 01.05.2026 02:37 Тоже и мой нынешний моник Odyssey G7, сняли с продажи и удалили с сайта, а там проблема с G-Sync - на 60 фпс наблюдается ghosting - белые шлейфы за объектами на экране, что полностью обесценивает саму идею ведь g-sync как раз и нужен на низких фпс, а не когда 240 в FEAR 2005. Поэтому я держу g-sync выключенным.
У gsync мінімальна частота роботи 40 або 48фпс. Якщо частота падає нижче то вмикається режим LFC при якому відеокарта буде дублювати кадри. Тобто при 30фпс монітор працюватиме на 60гц показуючи кожен кадр двічі. Є сенс знизити налаштування графіки що би отримати мінімум 60фпс, що би монітор вийшов з межі мінімальної частоти та перестав вмикати/вимикати компенсацію кадрів.
Відповісти