Sony ввела 30-денне обмеження на онлайн-перевірку ліцензії цифрових копій ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dee_q3
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Sony ввела 30-денне обмеження на онлайн-перевірку ліцензії цифрових копій ігор

В теорії, перевід годинника повинен це обходити.
hohlid19
Member

Повідомлення

Dee_q3: 28.04.2026 13:09 Предлагаю обсудить Sony ввела 30-денне обмеження на онлайн-перевірку ліцензії цифрових копій ігор

В теорії, перевід годинника повинен це обходити.
На практике новость фейк
denizen
Member

Повідомлення

та весь інет про це гудить, не фейк, переводом годинника ти це не обійдеш. це шляпа, спеціально зроблено, щоб важче було зламати.
нещодавно була новина, що в інетернет злили ключі з ПС5, то це видно відповідь
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

Нагадю який був бугурт в 2013 році коли релізили Х one, і там таке було.
А тепер конкурентів в пс5 нема - схавають.

І як не смішно, Gaben - does nothing - wins.
MVE
Member

Повідомлення

А який сенс тримати її без інтернету, щоб шо?
tornadox
Member

Повідомлення

Ох пацанам бізнес Соні поламали. Вже більшість оголошень з продажем офлайн аккаунтів зникло з OLX.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Так а смысл в плойке без инета аж на 30 дней? Что же это такой за сценарий использования?))) По факту борьба со взломом. + 30 дней играй себе в офлайн и это где интересно так играть, в бункере без связи?) Ну я думаю взломщики данный метод обойти смогут, а при чем тут обычные игроки я понять не могу, как оно коснется их, кто блин играет в полный офлайн игры которые купил в онлайн сторе :D
tornadox
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 28.04.2026 15:07Нагадю який був бугурт в 2013 році коли релізили Х one, і там таке було.
так бокс ще й оновлюється при включенні і без оновлення не пограти навіть в дискові ігри, з PS5 ще досі можна залишатися на старій версії ПЗ і грати офлайн.
Я думаю Соні і це теж скоро прикрутить, для PS5 вже існує 0-day експлойт, але поки він не публічний.

Відправлено через 9 хвилин 32 секунди:
ArmagedoonZergs: 28.04.2026 15:07 А тепер конкурентів в пс5 нема - схавають.
"feeling comfortable with not owning your game" - Ubisoft
стосовно нема конкурентів - не зрозумів, що всі бокси і пк раптом стали цеглами?
gregory_amd
Member

Повідомлення

Я конечно против такого, но в КАКОМ сценарии она будет 30 дней без интернета????,
vsx
Member

Повідомлення

Жадные корпорации и далее будут заниматься подобной фигней пока не дойдет до абсурда. Покупайте ПК и ну будет проблем
1234waltz
Member

Повідомлення

tornadox: 28.04.2026 15:27 так бокс ще й оновлюється при включенні і без оновлення не пограти навіть в дискові ігри, з PS5 ще досі можна залишатися на старій версії ПЗ і грати офлайн.
Я думаю Соні і це теж скоро прикрутить, для PS5 вже існує 0-day експлойт, але поки він не публічний.
Якщо про той, що дозволяє накатити Лінукс, поставити Стім та грати в ігри, то він публічний. Чувак який робить це в твітері бложик веде.
tornadox
Member

Повідомлення

1234waltz: 28.04.2026 15:37Якщо про той, що дозволяє накатити Лінукс, поставити Стім та грати в ігри, то він публічний. Чувак який робить це в твітері бложик веде.
я не знаю чи ми про одне і те саме говоримо, я про цей
https://x.com/gezine_dev/status/2044399689030885755
Finally, after a year and a half since I started PlayStation hacking,
I have achieved my goal.
PS4/PS5 zero-day kernel exploit.
Obviously, no plan to release it.
yariksom
Member

Повідомлення

vsx: 28.04.2026 15:32 Жадные корпорации и далее будут заниматься подобной фигней пока не дойдет до абсурда. Покупайте ПК и ну будет проблем
Крім денуво, але й його гіпервізор зламав (обійшов).
Боротьба щита і меча як завжди.
tornadox
Member

Повідомлення

MVE
gregory_amd
1. Купуєте преміальну підписку, вантажите собі всі ігри які бажаєте, відключаєте від Інтернету, ігри ваші безкінечно, підписку можна відключати
2. Те ж саме що вище, але продаєте аккаунт або нову консоль з таким аккаунтом (на OLX дуже багато таких оголошень ще активні)
yariksom: 28.04.2026 15:44 Крім денуво, але й його гіпервізор зламав (обійшов).
на реддіті є пост що вже не лишилося жодної сінглплеєрної денуво non-VR гри яку не можна пограти безкоштовно
:popcorn:
на разі все що робить Denuvo це маніпулює термінологією навмисно називаючи HV Bypass -> HIV (ВІЛ/CНІД) що підсвідомо викликає негативні асоціації в користувачів реддіта, сотні "сліпер" аккаунтів раптом почали проявляти активність
Reinmar
Member

Повідомлення

MVE
ну як це, був же аргумент багато років у консольщиків типу "я візьму свою пс і поїду на літо на дачу/в село легко, там тв вже є, а ви будете тягнути комп с собою?"
1234waltz
Member

Повідомлення

tornadox: 28.04.2026 15:41 я не знаю чи ми про одне і те саме говоримо, я про цей
Ми про різних людей, Нгуєн хакає саме для встановлення Лінуксів та Стіму. Йому соні-екосистема не цікава, тільки використання заліза у якості ПК. І це в нього виходить добре (напів-кастомний ПК, як виявляється просто заводиться з лінуксовими АМД дровами з невеликими патчами, втім як і ПС4, яка була просто не цікава ентузіастам через свою дохлість).
https://x.com/theflow0
Sanьka
Member

Повідомлення

Опс, тре включити. Бо я рідко вмикаю, а ігри шкода.
tornadox
Member

Повідомлення

1234waltz
ну з bc-250 це вже досягнули, але PS5 цікавіша звісно в плані доступності і те що там не врізане залізо. Ну байпас Нгуєна працює лише на старих прошивках де є експлойт.
Те що я кинув досі не виправлено Соні, питання в тому чи цей дослідник не піде до Соні за своїми $10000.
Krakrakrya
Member

Повідомлення

MVE
шоби джейлбрейкнуть і установить всі ігорі
MqM
Member

Повідомлення

tornadox: 28.04.2026 15:11 Ох пацанам бізнес Соні поламали. Вже більшість оголошень з продажем офлайн аккаунтів зникло з OLX.
Так їм і треба, які вони кончені ми вже по альманаху Сталкера побачили

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
gregory_amd: 28.04.2026 15:32 Я конечно против такого, но в КАКОМ сценарии она будет 30 дней без интернета????,
Бувають горе-провайдери, які тижнями йдуть ремонтувати відвал інету
Відповісти