За кер апння к рсором націнка в 150$? Я зможу і без керування курсором, яке в 99% випадків в грі не треба. Хіба що ви на геймпаді граєте в RTS стратегії, а це окреме збочення

.
І такі да, що якість матеріалів, що якість збірки краща за Sony Dual Sense і Asus ROG Raikiri. Воно краще і за інші, це просто пряме порівняння з тим, що в мене є. В інших контролерах дешеві джойстики і кнопки, а Raikiri взагалі як погремуха, усі кнопки стукають і клацають так, що в іншій кімнаті чути.
Якщо для вас ціна показник якості, то лімітована версія Flydfigi Apex 5 в США коштує 239,99$. Від звичайної вона відрізняється кольором та металевим кейсом.
Відправлено через 8 хвилин 22 секунди:
Дизайн по формі один в один Asus ROG Raikiri. Відрізняються лише кольором Flydfigi Vader та Apex. А Raikiri майже один в один Microsoft Xbox Elite. Тобто виходить, що у контролерів XBOX і усіх сумісних колигоспний дизайн?
А ви з якого колгоспу?
Відправлено через 9 хвилин 4 секунди:
evenmore: ↑
27.04.2026 16:55
Vladys77: ↑
27.04.2026 16:01
Дуже дорого. Конкурент Microsoft Xbox Elite Controller китайський Flydfigi Apex 5 коштує 5300-5600 грн з зарядною магнітною док станцією.
Китайские берут полтора энтузиаста, остальные покупают райзеры-корсары-логитеки хоть за 100$, хоть за 200$, вообще не вникая в набор функций и технологий (которые им и не нужны).
Як то кажуть по вашому "Без лоха і жизнь плоха"
Razer - китайське сміття. Це модно по форуму почитати. Якусь матеріалів і комплектуючих паршива. В мене миша Razer за 100+ баксів перейшла на double click менше ніж через рез рік... офісного використання. А аби я ще на цій топовій ігровій миші грав?
Ну і знову ж, подивіться західні рейтинги топ 10 контролерів. Там зазвичай ваших рейзерів-корсарів-логітеків взагалі немає. Бо це дорогі, нішеві і не надто якісні та функціональні погремухи. А китайці є і зазвичай на перших місцях.
І вже писав. Хочете дорогий контролер? Лімітована версія Flydfigi Apex 5 в США коштує 239,99$. І це відповідає якості цього контролера, якщо порівнювати американські ціни Xbox Elite чи Razer з Corsair.
Відправлено через 20 хвилин 52 секунди:
GreenMile: ↑
27.04.2026 17:00
Vladys77: ↑
27.04.2026 16:01
Якщо ви про Xbox Controller чи Steam Controller , то згодний. Бо в китайців топових що з дизайном, що з якістю все краще ніж у їх дорогих аналогів

.
Я от брав в порівняння контролери два натівних від консолей і один був "гарний китайський". На вигляд хбокс дійсно був самий фіговий з них і виглядав як якийсь "бізіборд" для дітей, не знаю як краще сказати. Але це було лише до того, як я почав їх тестувати в іграх, короче після перших 10 хвилин ігор китайский був покладений назад у пакетик і вибув із змагання, бо тактильно він просто на голову гірший ніж натівні консольні.
Не знаю як оригінальний XBOX Controller, бо не пробував. Але знаю що він на порядок гірший за Dual Sense. Так от, в порівнянні з Dual Sense, а тим більше з Dual Shock, аналогом якого є Xbox Controller, китайський відчувається і грається просто чудово. А в порівнянні з Flydfigi Apex 5 топовий контролер від Asus правда дротовий, бо в мене такий

, от ROG Raikiri відчувається в грі і без гри як китайська підробка

.
Dual Sense звісно що краще ніж ROG, бо це якби ідеал контролера. Але в Dual Sense дешевий механізм джойстика, який через півтора-два роки починає дріфтити і контролер треба викидати. А ще всі кнопки дешеві мембранні. Проте там офігенна вібро віддача і курки з регульованою віддачею (як у Flydfigi Apex 5

), ну і ще там є класна сенсорна панель-кнопка. Лише сенсорної панелі в Apex 5 немає. Але сенсорна панель в іграх ніде не використовується окрім промо демо ігри Playstation для демонстрації можливостей Dual Sense
В дорогому китайському контроллері типу 8BITDUO, GameSir, Flydfigi стоять TMR механізми джойстиків і механічні чи дорогі мембранні кнопки.
Звісно якщо ви порівнювали noname китайський контролер за 1000-1500 грн з простеньким XBOX-совським, то звісно китайський буде фуфлом

.
Хоча 8BITDUO топовий в Китаї коштує 2300-2500 грн. А лімітована версія під якусь аніме гру зараз 2800 грн коштує з преміальною упаковкою та комплектацією.