Пропоную обговорити ASRock випускає готові СРО WS 360D для робочих станцій на платформах Intel та AMD
Помпа в радіаторі. От би таку наркоманію на звичайні проци.
Новини
Останні статті і огляди
ASRock випускає готові СРО WS 360D для робочих станцій на платформах Intel та AMD
-
Барбарис
Member
-
leif
Member
навіщо, якщо і так як є, задовільно працює шо для юзерів шо для виробників?Барбарис: ↑ 26.04.2026 14:58От би таку наркоманію на звичайні проци.
-
Барбарис
Member
leif, бо наркоманія та дизайн, мені загалом індастріал подобається, а не всякі ргб\екрани\дзеркала.
-
Afit
Member
Дійсно дизайн прикольний. Та й вібрацію прибире з материнкиБарбарис: ↑ 26.04.2026 16:12 leif, бо наркоманія та дизайн, мені загалом індастріал подобається, а не всякі ргб\екрани\дзеркала.
-
waryag
Member
В когось було.Барбарис: ↑ 26.04.2026 14:58Помпа в радіаторі. От би таку наркоманію на звичайні проци.
Начебто помпа на водоблоку закрита патентом асетек.
-
yariksom
Member
ASRock це вже відомий лейбл, воно буде палити проци при першому запуску 
-
yurius_r
Member
А чи не буде мало 360мм? Мені здається тут треба хоча б 420мм. Там же 350W легко може бути. А як трохи ліміти TDP послабити, то ой-ой.
-
Melki
Member
встречается среди AIO, поищи с максимальни низкими водоблоками, там либо на шлангах помпа, либо в радиаторе. Кажется у Фрактал была такаяБарбарис: ↑ 26.04.2026 14:58Помпа в радіаторі. От би таку наркоманію на звичайні проци.
-
Input_Lag
Member
На проци АМД ставити не можна поки не вийде нова прошивка
-
daesz
Member
Менший кліренс, може бути цікавим для 120 радіків для сфф.leif: ↑ 26.04.2026 15:00навіщо, якщо і так як є, задовільно працює шо для юзерів шо для виробників?Барбарис: ↑ 26.04.2026 14:58От би таку наркоманію на звичайні проци.
-
longaro
Member
Найс дизайн , особенно сбоку уфф ... Хорошо что врываются на рынок и расширяют линейку девайсов . Всю Жизнь сидел и сижу на АссРоск / Нзхт материнках хах