Пропоную обговорити ASUS переводить ноутбуки Zenbook Duo з двома екранами на процесори Intel Panther Lake
Теж мені новина. От якби написали що переводить на ДВА процесора Intel Panther Lake, ото було б цікаво вже.
Новини
Останні статті і огляди
ASUS переводить ноутбуки Zenbook Duo з двома екранами на процесори Intel Panther Lake
-
Scoffer
Member
-
yariksom
Member
і з трьома екранами щеScoffer: ↑ 25.04.2026 21:32Теж мені новина. От якби написали що переводить на ДВА процесора Intel Panther Lake, ото було б цікаво вже.
Реклама реально дурнувата, вирази облич явно мені кажуть (так, я говорю з обличчями
-
MqM
Member
На екрані така заставка наче натяк на рендер
проте адекватної відяхи немає, але за те 32 гіга оперативки навалили
-
Tetronga
Member
Так 32 це мінімум для нормального продукту сьогодніMqM: ↑ 26.04.2026 11:44 На екрані така заставка наче натяк на рендерпроте адекватної відяхи немає, але за те 32 гіга оперативки навалили
-
MqM
Member
Саме ддр5 для відкриття вкладок у браузері?Tetronga: ↑ 26.04.2026 13:41Так 32 це мінімум для нормального продукту сьогодніMqM: ↑ 26.04.2026 11:44 На екрані така заставка наче натяк на рендерпроте адекватної відяхи немає, але за те 32 гіга оперативки навалили
Ну може для Лайтруму зійде, аде тоді треба дуже якісний екран
-
Unsecond
Member
Когда уже? Жду не дождусь 

-
Scoffer
Member
5 років томуUnsecond: ↑ 26.04.2026 16:16Когда уже?
- Expanscape Aurora 7

-
Tetronga
Member
Та яка різниця для чого? 16 ГБ це просто нормальний об'єм, якого ще вистачає, але без запасу на майбутнє. Тому так, 32MqM: ↑ 26.04.2026 15:03Саме ддр5 для відкриття вкладок у браузері?
Ну може для Лайтруму зійде, аде тоді треба дуже якісний екран