У нас в студии затестили уже в разных вариантах его, не вывозит он уровень Nano Banana.
В работе с эскизами у него вообще все не очень хорошо получается
- Эскиз
- ChatGPT Images 2.0
- Nano Banana
нано банана 2 это топ. Я уже полностью отказался от масштабных рендеров. Болванку сделал и погнал.Earanak: ↑ 22.04.2026 11:19 Предлагаю обсудить OpenAI випустила оновлену модель генерації зображень ChatGPT Images 2.0
У нас в студии затестили уже в разных вариантах его, не вывозит он уровень Nano Banana.
В работе с эскизами у него вообще все не очень хорошо получается![]()
- Эскиз
- esc.jpg
- ChatGPT Images 2.0
- chatgpt.jpg
- Nano Banana
- nano.jpg

звичайно гарний результат. коли ти візуалку робиш 1 хв. і закриваєш питання по затвердженню проекта. А таку кухню раніше збирав з моделінгом і візуалкою від 12 до 15 годин. А книжки то вже дрібниці. Прибрать 30 секунд. Це просто один з прикладів реального використання від заготовки, до отримання грошей.Georgin: ↑ 22.04.2026 11:45 Timedemo
Це вважається гарним результатом?
P.S. Це ж паперові книги біля раковини з краном? Мене ж очі не підводять?
Тобто те що холодильник зник в невідомому напрямку тебе не напрягає?)Timedemo: ↑ 22.04.2026 11:50звичайно гарний результат
Напрягав би деть в 10 років віку, коли я не знав про існування вбудованих холодильників.Scoffer: ↑ 22.04.2026 11:52Тобто те що холодильник зник в невідомому напрямку тебе не напрягає?)Timedemo: ↑ 22.04.2026 11:50звичайно гарний результат
Georgin: ↑ 22.04.2026 11:45 Timedemo
Це вважається гарним результатом?
P.S. Це ж паперові книги біля раковини з краном? Мене ж очі не підводять?

В ескізі мебельщика не намальований прихований холодильник. А у нього такі штуки в заготовці є. Так що не треба тут розповідати. Візуалізація має слідувати ескизу, а не додумувати своє. В ікею ти потім за якою меблею прийдеш?Timedemo: ↑ 22.04.2026 11:55Напрягав би деть в 10 років віку, коли я не знав про існування вбудованих холодильників.
Ну так і треба показувати це через півгодини, а не через хвилину. Може і можна. Але поки що без доказівEaranak: ↑ 22.04.2026 11:58Просто это все займет пол часа а не 1 минуту.
так не було мети робити картинку саме зі скетчу. там просто меблевик намалював каркас для себе. а на його базі завдання зовсім інше потім було. це просто приклад.Scoffer: ↑ 22.04.2026 11:56 Earanak
З того що я бачу, тут тут показово неправильно все. Біс з тими книгами. Плита чомусь стала газовою. З'явився дивний виріз ящиків над краном, нащо, там теж топитиметься? Кількість ящиків не та і двері у них не в ту сторону. Загальний стиль взагалі ні разу не схожий. І т.п. Це не візуалізація. Це галюцинація.

Та зоспокойся вже. ти ж не клієнт.Scoffer: ↑ 22.04.2026 12:00 В ескізі мебельщика не намальований прихований холодильник. А у нього такі штуки в заготовці є. Так що не треба тут розповідати. Візуалізація має слідувати ескизу, а не додумувати своє. В ікею ти потім за якою меблею прийдеш?
Так. Я під ключ проектую і будую котеджі з чистого листа.Georgin: ↑ 22.04.2026 12:03 Timedemo
Зрозумів. Я не займаюсь дизайном, тому цікаво було почути професійну думку (Ви ж професійно займаєтесь дизайном?).
30 секундSanьka: ↑ 22.04.2026 12:01 Пам'ятаю як з фільму "Я робот" ГГ питав у робота чи робот може написати симфонію і тп. Скоро робот легко відповість що Так, і зробить це за хвилину.

Розмір комнати інший, холодильник втік, шафи всі абсолютно інші… але проєкт класний, вітаємо у 2026Scoffer: ↑ 22.04.2026 11:52Тобто те що холодильник зник в невідомому напрямку тебе не напрягає?)Timedemo: ↑ 22.04.2026 11:50звичайно гарний результат