Флудилка

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

MSiAventador: 15.04.2026 11:109 років тому Ейсбаєра не було на радарах, або ціна або просто не було.
Та був наче, але на 100% не впевнений.
Ціна....ну а як ти думав? Не може мідь коштувати як алюміній. Не можуть повноцінні фітінги коштувати як пластиковий хлам і т.п.
Сама по собі фірма Альфакул має доволі демократичну ціну на продукцію.
Проти арктіка нічого не маю, але невбиваємість арктіка на тому ж рівні як невбиваємість вентилів Залман. Так працюють, і по 10 років, і по 15. А в когось можуть і здохнути, але дуже рідко.
Ми ж за це говорим.
Впринципі людей це не парить, та і не повинно.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Але "останнє слово" все ж за Арктіком - і це вентилятор охолодження VRM.
Ця кіллфіча - вирішує.
odessitmws
Member

Повідомлення

скучно у вас тут, надо разнообразить тему историями лайфхаками на злободневную тему типа как забронироватся, острочку себе намутить

вон говорят тцк переделают в офисы которые будут заниматься учетом и т.д. без бусификации, а отвественность переложат на ментов...
Sanьka
Member

Повідомлення

MSiAventador: 18.04.2026 19:18Ця кіллфіча - вирішує.
:laugh: Ота жужалка якою якраз незадоволені? Нуну.
Арктік хороший тим, що має мінімально достатню якість за мінімальну для такого пристрою гроші.
Є купа більш якісних(і дорогих відповідно), навіть якщо не брати реально достойний Ейсбаєр.
От якщо відсіяти повне лайно, то Арктік - початковий етап нормального після нього.
Не треба з нього робити топ рішення, він ним ніколи не був.
odessitmws: 18.04.2026 19:32тему типа как забронироватся, острочку себе намутить
Я забронював себе від ЗСУ!!! Пішов в НГУ :D
Ходжу спокійно, не шарахаюсь від кожного шороху, виконую свій громадський обов'язок ;)
Не хочеш боятись бусиків - йди онови дані самостійно.
Не будь огидним ухилянтом!
Служба за контрактом - свідомий вибір кращих!!!
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Не знаю, ставив знайомій на прохання допомогти зібрати комп для роботи - "жужалку" ту і не чутно, якщо чесно. Тож на цей факт можу трошки посперечатись, але то може просто пощастило не натрапити на брак.
Ходжу спокійно, не шарахаюсь від кожного шороху, виконую свій громадський обов'язок
Та ж сама історія з працею в критичній інфраструктурі, зараз багато молодиків 25+ залетіло працювати бо дають час привести документи в порядок та заплатити штрафи. Я вже олдскул, який прийшов в 22 році восени, коли повернувся з Європи додому.
Sanьka
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 21.04.2026 08:13Не знаю, ставив знайомій на прохання допомогти зібрати комп для роботи - "жужалку" ту і не чутно, якщо чесно. Тож на цей факт можу трошки посперечатись, але то може просто пощастило не натрапити на брак.
Можливо, бо Арктік вентилі класні, в турбіни взагалі найкращі з існуючих (серія АйсКю від Хіс) Напевно то людина була дуже чутлива
Наприклад особисто я ніколи не збирав ультратихі пк, рівень трохи нижче середнього мене влаштовує, хоча 6х140 секцій кастомки + Нойсблокери і ті ж Арктіки дозволяють це зробити.
З.і. в другий ПК купив 3 вентиля.....Арктіка Р12 :)
Zaelot
Member

Повідомлення

а ніхто не підскаже, на форумі така проблема - кожні 10-15 хвилин мене релогає, і доводиться наново заходити в акаунт :spy:
Ostin
Member

Повідомлення

odessitmws: 18.04.2026 19:32как забронироватся
А ти хіба не в тцк підробляєш?) Чи я з кимось попутав?)
odessitmws: 18.04.2026 19:32вон говорят
Де?
odessitmws
Member

Повідомлення

Ostin: 21.04.2026 16:49Чи я з кимось попутав?)
Не перепутал, меня еще больше года назад перевели в жопу мира (забитое наглухо село) после того как у меня кукуха поехала и я начал угрожать уйти в боевую (не ну не бред ли полгода в режиме без нормального сна за 20к что бы такое выдержать нужно быть конкретным ухилянтом)
самый прикол что буквально через месяц после перевода остальных операторов у кого влк придатный кидают в пехоту (они правда не доехали, кто то ожидал другого от одесских тцкашников?) так что я и в пехоту не попал еще и грошове забезпечення в разы увеличил
И главное время на сон появилось, и свободного времени позалипать в ноут дофига и больше, да в селе нифига нету и отпуски не дают, но это просто небо и земля
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.04.2026 20:25 Повторююсь, це не топ по ефективності і не краща ціна(є ефективніші і дешевші), але це рішення для тих хто хоче чогось гарного і незвичного. Чесно кажучи стандартні кулери мене задовбали, недоВоду віра не дозволяє(кастом наше все :pray: ) і захотілось просто чогось прикольного.
А мені ось такий подобається https://www.apnx.com/product/ap1-v/
odessitmws
Member

Повідомлення

odessitmws: 21.04.2026 18:10кто то ожидал другого от одесских тцкашников?
Сделаю поправочку как минимум кроме тех кто пришел с боевых в тцк (почти вся рота охраны была такими)
Та везде по новостям, прикол в том что раньше менты для галочки работали ну типа были тцк где за полгода год менты не привезли ни одного кого можно было призвать если ща сделают что за мобилизацию будут отвечать они, а тцк разгонят то без брони, отсрочки долго не побегать, тцк этим занимались нелегально и с очень низкой эффективностью, а у ментов все возможности и права выполнить любой план
Так что мой вам совет идите сами на нормальну посаду что бы потом не пищать что полиция не имеет права вас задерживать и я отклоняю вашу оферту :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

odessitmws: 21.04.2026 19:14Так что мой вам совет идите сами на нормальну посаду что бы потом не пищать что полиция не имеет права вас задерживать и я отклоняю вашу оферту
+100!
Або йдеш сам в більш-менш місце, або не ниєш, коли за опу візьмуть.
DuckRider: 21.04.2026 19:01А мені ось такий подобається https://www.apnx.com/product/ap1-v/
Гарний. Але яке воно в реалі.... Оципуси теж на картинці суперські, а в реалі збірка напівкрива, нерівності і тп.
tablestikus
Member

Повідомлення

Sanьka: 22.04.2026 07:43
odessitmws: 21.04.2026 19:14Так что мой вам совет идите сами на нормальну посаду что бы потом не пищать что полиция не имеет права вас задерживать и я отклоняю вашу оферту
+100!
А можна піти самому і теж нити?
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 22.04.2026 07:43
+100!
DuckRider: 21.04.2026 19:01А мені ось такий подобається https://www.apnx.com/product/ap1-v/
Гарний. Але яке воно в реалі.... Оципуси теж на картинці суперські, а в реалі збірка напівкрива, нерівності і тп.
Оципуст ж зовсім дешман, а це хоч аерокул, проте бульш-менш якісніше

Отправлено спустя 6 минут :
в цілому аерокул почав старатись щось цікаве робити
спойлер
IMG_8176хдр.jpg
Васильович
Member

Повідомлення

Zaelot: 21.04.2026 16:24а ніхто не підскаже, на форумі така проблема - кожні 10-15 хвилин мене релогає, і доводиться наново заходити в акаунт
Було щось подібне.
Почистив отут ключі входу, їх там було десятки:

Код: Виділити все

https://forum.overclockers.ua/ucp.php?i=ucp_profile&mode=autologin_keys
Після цього проблема зникла.
Sanьka
Member

Повідомлення

Встановив Залман в другий ПК
Непогано
Зображення
QFlash
Member

Повідомлення

Sanьka
WOW!

Відправлено через 34 хвилини 3 секунди:
Sanьka
For sale itself. :super:
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 28.04.2026 13:50 Встановив Залман в другий ПК
Непогано
Зображення
ммм, ргб... Мені ще циганські ід-кулінги зайшли
спойлер
IMG_8969-HDRхдр-1 crop.jpg
QFlash
Member

Повідомлення

DuckRider: 28.04.2026 15:27ммм, ргб... Мені ще циганські ід-кулінги зайшли
Пильнуй! щоб цигани не с.....ли! :lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

DuckRider
Ну тут питання ціни ще стояло. Це другий ПК, в дешманському корпусі. Через службу я не часто бачу основний ПК, а тащити його за собою не варіант, там тільки корпус 20кг.
Тому не все феншуйно, але по можливості.

Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
Доречі в основному в мене підсвітки дуже мало
Зате багато Ніцкеля :gigi:
Зображення
Відповісти