Це якийсь vip-тариф. Звичайним людям $8,19StTechnik: ↑ 18.04.2026 20:15 $7.90
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Kosdnepr
Member
-
StTechnik
Member
Kosdnepr
Даже не знаю. Я там обычный юзер.
Это минимальный тариф у них.
Даже не знаю. Я там обычный юзер.
Это минимальный тариф у них.
- спойлер
-
Kosdnepr
Member
StTechnik
А, туплю, в мене ще ж коробочка з допками, тому вага перевалила за пів кіло (666г
) тому й тариф як за кг.
А, туплю, в мене ще ж коробочка з допками, тому вага перевалила за пів кіло (666г
-
leif
Member
за доставку останнього сету ГМК з делаверу я заплатив новій пошті 18 баксів) ну зручно звісно, дуже швидка доставка, і що відділення поруч. але не на +10 баксів зручно
хоча ніяких затиків з митницею, як оце нещодавно було на росані, у них також не було жодного разу, скільки я користуюсь (з 19 десь року). в сенсі вони то може і були, але я не потрапляв
Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
раніше за це ж вони брали 12 і +4 долари я був ще готовий платити відносно конкурентів. але +10 ну це вже занадто. нагліють
Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
раніше за це ж вони брали 12 і +4 долари я був ще готовий платити відносно конкурентів. але +10 ну це вже занадто. нагліють
-
StTechnik
Member
leif
Я мог пропустить, но вроде у Миста тоже подорожает немного. Мелькало что то в новостях. Но пока так.
Я мог пропустить, но вроде у Миста тоже подорожает немного. Мелькало что то в новостях. Но пока так.
-
StTechnik
Member
Как иногда бывает с НП - посылка приехала на день раньше
Не знаю чо там про красивую коробку говорили, но.... Она такая
Упаковка кстати класная. Одна из немногих в которой капы не летают по всему пространству.
Цвет - ну это что то с чем то конечно. Не знаю как там Ада от ГМК, но тут.. Короче фото
Скоро как раз День Короля в Нидерландах - вот я к нему по факту готов
Не знаю чо там про красивую коробку говорили, но.... Она такая
- спойлер
- спойлер
Упаковка кстати класная. Одна из немногих в которой капы не летают по всему пространству.
Цвет - ну это что то с чем то конечно. Не знаю как там Ада от ГМК, но тут.. Короче фото
- спойлер
Скоро как раз День Короля в Нидерландах - вот я к нему по факту готов
-
Radio Bay
Member
Прикольно получилосьStTechnik: ↑ 19.04.2026 13:10Цвет - ну это что то с чем то конечно
-
leif
Member
НП?StTechnik: ↑ 19.04.2026 13:10Как иногда бывает с НП
АДА це зовсім інший колір і вайб) тут же у сабжа ще більш насичений червоним помаранч ніж у гмк orenjiStTechnik: ↑ 19.04.2026 13:10Цвет - ну это что то с чем то конечно. Не знаю как там Ада от ГМК, но тут.. Короче фото
хоча по фотках непросто оцінити повноцінно, звісно, бо у тебе світло активне, навіть блакитний кейс не дуже то і блакитний на двох фотках
як тобі по звуку після ПБТ капів?
-
StTechnik
Member
Мне Мист везет до ММПО, а уже ко мне оно едет Новой Почтой. Мист не очень умеет в доставках по Украине.
Немного "ярче" звук конечно.. Как ты когда то сказал - "бахает"leif: ↑ 19.04.2026 17:39як тобі по звуку після ПБТ капів?
leif
Ну а вообще как вид?
-
Kosdnepr
Member
Ну а шо, класна коробка ж)StTechnik: ↑ 19.04.2026 13:10Не знаю чо там про красивую коробку говорили, но.... Она такая
Вигладає реально класно. А мене в цьому світі яскравих кейкапів чомусь постійно тягне на сірістьДо речі, в мене є дещо, що прекрасно впишеться в твій новий сетап:StTechnik: ↑ 19.04.2026 13:10Цвет - ну это что то с чем то конечно.
-
leif
Member
аа, тобто це ще 2-3 бакси треба додавати до ціни доставки зі штатів? зрозуміло.StTechnik: ↑ 19.04.2026 17:45Мне Мист везет до ММПО, а уже ко мне оно едет Новой Почтой. Мист не очень умеет в доставках по Украине.
про абс таке казав?StTechnik: ↑ 19.04.2026 17:45Как ты когда то сказал - "бахает"
яскравий, потужнийStTechnik: ↑ 19.04.2026 17:45Ну а вообще как вид?
-
The_Rusik
Member
Ducky One 3 mini cbery mx red стоит внимания за 3к или нет? Если нет, то какая лучше до 3к грн. Спасибо
-
leif
Member
звісно, то справа смаку, але апріорі і то добре і то добреKosdnepr: ↑ 19.04.2026 18:29А мене в цьому світі яскравих кейкапів чомусь постійно тягне на сірість
он блексаймон перестав купувати гмк років 5 чи 6 тому і цілком себе добре почуває з його слів) з ідейних міркувань купує весь цей час лише клони CRP і каже, що його все влаштовує
Востаннє редагувалось 19.04.2026 20:02 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
StTechnik
Member
leif
Вот если ставишь пбт толстые саб - там сразу чувствуется. Они глушат. Звук становится ниже. А тут прям такой хай пич в лучшем проявлении.
Відправлено через 5 хвилин 17 секунд:
Kosdnepr
Не. В моем случае - оранж это акцент. Я бы не хотел делать это одним из основных цветов.
Не. Ты не прям про абс говорил а по моему про алю плейт. Не суть. Звук - стал немного ярче. Но я пока сильного отличия от пбт от ws не заметил. Они у меня сейчас стояли.про абс таке казав?
Вот если ставишь пбт толстые саб - там сразу чувствуется. Они глушат. Звук становится ниже. А тут прям такой хай пич в лучшем проявлении.
Відправлено через 5 хвилин 17 секунд:
Kosdnepr
АхахаДо речі, в мене є дещо, що прекрасно впишеться в твій новий сетап:
Не. В моем случае - оранж это акцент. Я бы не хотел делать это одним из основных цветов.
-
leif
Member
аула ф75 все ще неперевершений топчік за свої гроші в цій ціновій категорії, наскільки мені відомоThe_Rusik: ↑ 19.04.2026 20:02Если нет, то какая лучше до 3к грн. Спасибо
-
destructX
Member
якшо без ефок то - cidoo qk61 v2The_Rusik: ↑ 19.04.2026 20:02 Ducky One 3 mini cbery mx red стоит внимания за 3к или нет? Если нет, то какая лучше до 3к грн. Спасибо
якшо з ефками то - aula f75 max, mchose g75 pro, aula s75 pro, cidoo qk75
ну і вся остання лінійка хаторчіку Skyfall на сайлентах вийшла хорошою, маю 100 версію то мабуть найкращі клави, які в них є
Востаннє редагувалось 19.04.2026 20:56 користувачем destructX, всього редагувалось 2 разів.
-
Kosdnepr
Member
Ні, там здається просто тариф десь на $0,5/кг більший, без додаткової оплати за доставку по Україні.leif: ↑ 19.04.2026 19:58 аа, тобто це ще 2-3 бакси треба додавати до ціни доставки зі штатів?
-
Kosdnepr
Member
А що зараз за фішка ставити соленоїд в клавіатуру? Типу до тактильності додати вібровідгук? Чи це для тих, кому cherry mx blue занадто тихі? 
-
leif
Member
Kosdnepr
Так а хто ставить крім мм студіо та ще парочки проектів (масштабом сильно поменше типу 21хх від CK)?
Це чисто максі-ретро тейк, додаткова свістєлка і пєрдєлка (буквально)
Не думаю що хтось реально користується але типу "for lulz" додають. В клавіатурах під ретро зазвичай є місце в кейсі під нього
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
А ще цей недорогий пластмасовий борд був недавно з соленоідом, smurve80. Знову ж таки "під ретро"
Відправлено через 1 годину 37 хвилин 49 секунд:
після того як "peak-jwk" світч (a.k.a op black a.k.a popu) вкотре мене розчарував, я вирішив витягнути з цього сету гарні пружини і філми ТХ (щоб добро не простоювало) і свапнути їх в МХ2А блеки і заодно цей сет перезмастити, бо вже більше року минуло з їхнього змащення, а користувався я ними чимало. подивлюсь, що вийде внаслідок такої перестановки)
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
свапаю філми дескейс на полікарбонатні ТХ і пружини DL635 на ТХ 57гр 16мм
Так а хто ставить крім мм студіо та ще парочки проектів (масштабом сильно поменше типу 21хх від CK)?
Це чисто максі-ретро тейк, додаткова свістєлка і пєрдєлка (буквально)
Не думаю що хтось реально користується але типу "for lulz" додають. В клавіатурах під ретро зазвичай є місце в кейсі під нього
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
А ще цей недорогий пластмасовий борд був недавно з соленоідом, smurve80. Знову ж таки "під ретро"
Відправлено через 1 годину 37 хвилин 49 секунд:
після того як "peak-jwk" світч (a.k.a op black a.k.a popu) вкотре мене розчарував, я вирішив витягнути з цього сету гарні пружини і філми ТХ (щоб добро не простоювало) і свапнути їх в МХ2А блеки і заодно цей сет перезмастити, бо вже більше року минуло з їхнього змащення, а користувався я ними чимало. подивлюсь, що вийде внаслідок такої перестановки)
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
свапаю філми дескейс на полікарбонатні ТХ і пружини DL635 на ТХ 57гр 16мм
-
leif
Member
нп закрила склад в південній кореї, замовляю тут через міст.
таке питання. я правильно зрозумів, що вони хочуть, щоб я ввів не своє ім'я, а те, яке вони дають в корейській адресі?
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
просто коли в Кореї замовляв через НП, то вводив своє ім'я. таке щоб вводив щось інше не стикався, трохи здивувався) але ж має бути ок, якщо вони таким чином пропонують