Scoffer
Ясно, вигадав собі щось, а я маю спростовувати
Відправлено через 28 хвилин 7 секунд:
https://www.autocentre.ua/ru/opyt/polez ... 90810.html
ну тримай, експерт
максимум давали мітсубісі - 150к. нічого подібного до 300к не видно і близько. так, тоді ще давали 2р без обмежень пробігу, але хто тоді в Україні проїжджав 150/рік? ти?
Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
кароче, ніякого диво-качєства 20-25р тому не було. а ніссан дає 300тисяч прямо зараз в австралії. на точно такі ж машини, які продаються і в Україні. купуй нісан, надійні машини, якщо за цим показником судити. інакше як би таку гарантію видавали на них?
Відправлено через 16 хвилин 1 секунду:
такого часу у нас, звісно ж, ніколи не було.
головне на умнякє тулити свої вигадки самовпевнено, а потім.... ну, а потім, як завжди)
Відправлено через 8 хвилин 3 секунди:
до речі про мітсубісі я згадав, точно була ця тема, 20 років тому і про це говорили і рекламували. а ще у опеля була якась ультрапотужна гарантія в рамках якоїсь маркетингової кампанії пару років. але це було якесь виключення з ринку, мабуть це на ті опелі, які на автовазі випускали, бо мало хто їх хотів купувати навіть так

чому пам'ятаю, бо я часто їздив додому поїздом/автобусом через Запоріжжя в кінці нульових років, коли в універі вчився, і там був якийсь автосалон ЗАЗ, здається біля автовокзалу чи десь між залізничним і авто. і там продавали ці опелі з ультрапотужною гарантією, яка все одно мало кого спокушала, повторюсь.