NVIDIA почекає з випуском 9‑гігабайтної GeForce RTX 5050, але поверне GeForce RTX 3060 12GB

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

erkins007
І фото Хуанга в ролі Ісуса, як дідо робив на днях B-)
Rosberg
Member

Повідомлення

Дякуємо!
Dilfin
Member

Повідомлення

Для чого простому люду відеокарти, хто має бабоси, той собі купить 5090, всі ресурси на дата центри, щоб швидше наблизити цифрове рабство...
Rosberg
Member

Повідомлення

Dilfin: 17.04.2026 14:29 Для чого простому люду відеокарти, хто має бабоси, той собі купить 5090, всі ресурси на дата центри, щоб швидше наблизити цифрове рабство...
Не усі люди з грошима настільки незрозсудливі.
erkins007
Member

Повідомлення

dead_rat: 17.04.2026 14:22 erkins007
Не, лучше ИИ видосик где Хунг в короне бомбит красных гoвном.
Потому что ситуация когда в продажу идёт бюджетная карта шестилетней давности это прям олицетворение фразу "и срать я на вас хотел"

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Dilfin: 17.04.2026 14:29 Для чого простому люду відеокарти, хто має бабоси, той собі купить 5090, всі ресурси на дата центри, щоб швидше наблизити цифрове рабство...
5090 щас уехало в лютейший оверпрайс. За 230к, которые за нее просят щас даже я не стал бы ее покупать.
talex
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

talex
Чьотка! :super:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Потужне рішення :laugh:
ДядяСаша
Member

Повідомлення

То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
В чому тут зміст? Поясніть будь ласка, бо я не розумію. :rotate:
Filabatya
Member

Повідомлення

ДядяСаша
А 5060 тоді хто буде брати)
Conqistador
Member

Повідомлення

Вовремя затарился 5050 по нормальной стоимости, не дождавшись +1 Гиг за + 50% к цене
Dilfin
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 17.04.2026 14:54 То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
Там може бути компонента база дешевша. а продати можна за дорого, світ зійшов з розуму, маркетинг рухається в сторону не зроби якісно і продай по максимально доступній ціні, а зроби як можна дешевше, а продай як можна дорожче і багато йолопів це підтримують і як коні кивають головами, що так правильно, так має бути, корпорація ж хоче максимально заробити і її можна зрозуміти, бізнес є бізнес... і підуть куплять в кредит за любі гроші... скоро йолупам внушать, що мати комп'ютер вдома, це неймовірна розкіш і статус вищого суспільства.
Востаннє редагувалось 17.04.2026 15:02 користувачем Dilfin, всього редагувалось 1 раз.
Hiden
Member

Повідомлення

интересно, а цена на нее какая будет, как в 2021-ом ? :gigi:
Conqistador
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 17.04.2026 14:54 То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
Более старые техпроцессы на не загруженных фабриках, адекватное решение
Filabatya
Member

Повідомлення

Hiden
Ціна буде як на 5050, вже бачу як консультант в ельдорадо каже: 12 гіг, що 5070, в 2к потяне все :lol:
Дорожче
waryag
В 5050 теж 6
Востаннє редагувалось 17.04.2026 15:09 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
Dilfin
Member

Повідомлення

Hiden: 17.04.2026 15:01 интересно, а цена на нее какая будет, как в 2021-ом ? :gigi:
Я думаю, що дороще, наплетуть про дорогу пам'ять, про інфляцію, про дорогу нафту і йолупи куплять в півтора раза дороще, а може і в два.
Bukakanga
Member

Повідомлення

ну, это классика
как сделать человеку хорошо? Сначала сделать ему плохо, а потом вернуть как было.
waryag
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 17.04.2026 14:54То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
Там ГДДР6 вместо ГДДР7, причем медленная и дешевая. В дата-центрах такая не нужна.
dead_rat
Member

Повідомлення

waryag: 17.04.2026 15:07
ДядяСаша: 17.04.2026 14:54То де той дефіцит пам'яті? Замість 8ГБ на 5050 хочуть 12ГБ на 3060 розпаювать! Відроджують стару карту і при цьому рубають нову більш продуктивну.
Там ГДДР6 вместо ГДДР7, причем медленная и дешевая. В дата-центрах такая не нужна.
А чому тоді подорожчало усе аж до ддр4?

Доречі, радеони 9070 нормально ж чухають на ддр6, просто треба шину нормальну
Відповісти