На 5080? Тоді це така оптимізація хороша. Тільки гратись з налаштуваннями виходить.man1242: ↑ 07.04.2026 08:29Теж саме, особливо коли бігаєш по місту, схоже щось зустрічав у деад спейс ремейк
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
Striker
Member
-
man1242
Member
І налаштування не допоможе, тільки час статера стане меншим, як опція можеш спробувати примусово вімкнути для гри 60гц оновлення екрана та фпс лок через ріва тюнера на 60фпс, допоможе мінімізувати травел стетри до мінімуму.Striker: ↑ 07.04.2026 08:42На 5080? Тоді це така оптимізація хороша. Тільки гратись з налаштуваннями виходить.man1242: ↑ 07.04.2026 08:29Теж саме, особливо коли бігаєш по місту, схоже щось зустрічав у деад спейс ремейк
-
vsx
Member
SH2 технически отвратительно сделанная игра. Тот самый случай когда разработчики совершенно не умеют работать с движком. Тот же SH f на 2 головы выше в этом плане.
-
Stixx
Member
Вітаю, шановна спільното. Чи є у когось промокод від Click? Дякую.
-
Yurius
Member
CLKNXT877Stixx: ↑ 08.04.2026 00:55 Вітаю, шановна спільното. Чи є у когось промокод від Click? Дякую.
-
Stixx
Member
Yurius
Дякую.
Дякую.
-
Рак
Member
вопрос по 9070 без хт, какая лучше asus prime oc или gigabyte gaming oc
-
byaka
Member
Краще не брати амд,як показала практика пiдтримка драйверами нових iгор у амд значно коротша за нвiдiю.Рак: ↑ 12.04.2026 17:42 вопрос по 9070 без хт, какая лучше asus prime oc или gigabyte gaming oc
https://itc.ua/news/amd-ogranychyvaet-p ... tat-ot-11/
-
Nouriel
Member
Рак
я б асус брав
я б асус брав
-
Yurius
Member
Беріть Асус,я ось якраз такий продаюРак: ↑ 12.04.2026 17:42 вопрос по 9070 без хт, какая лучше asus prime oc или gigabyte gaming oc
-
XXXshadyXXX
Member
byaka
Как показала практика, с новыми драйверами старые карты nvidia теряют в производительности понемногу)))
Как показала практика, с новыми драйверами старые карты nvidia теряют в производительности понемногу)))
-
vsx
Member
зачем вообще покупать radeon от asus, gigabyte, msi и прочих "великих" производителей при наличии powercolor, sapphire, xfx?
-
byaka
Member
Якщо в нвiдiя тiльки втрачають фпс,то в амд взагалi iгри вилiтаютьXXXshadyXXX: ↑ 12.04.2026 19:18 byaka
-
Filabatya
Member
vsx
Тому що не всім підходить 2 роки гарантії поверкола, а у випадку геймінга 4
Тому що не всім підходить 2 роки гарантії поверкола, а у випадку геймінга 4
-
Ektalion
Member
Ще потрібно дивитись не тільки на гарантію, а й на огляди та відгукиFilabatya: ↑ 12.04.2026 19:48 Тому що не всім підходить 2 роки гарантії поверкола, а у випадку геймінга 4
-
Hells Angels
Member
мсі вже всьо, завершила співпрацю на 7000 серії
вже пройшло досить багато часу щоб побачити які косяки є у карт, і якщо карта має нормальні охлад та елементну базу то можна із-за кордону привезти щось чи взяти у адекватного чела з олх. Якщо прям хочеться дешевше.Filabatya: ↑ 12.04.2026 19:48Тому що не всім підходить 2 роки гарантії поверкола, а у випадку геймінга 4
-
Filabatya
Member
Hells Angels
я більше про продаж після 2х років користування
я більше про продаж після 2х років користування
-
QFlash
Member
Уточнити по променях, ідуть із rad 6600 чи rad 6800?
-
Bloodfallen
Member
ні там ні тамQFlash: ↑ 12.04.2026 22:33 Уточнити по променях, ідуть із rad 6600 чи rad 6800?
-
QFlash
Member
Bloodfallen
Значить 7000 серія?
Якось
Значить 7000 серія?
Якось