Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Napalm Records? Не пам'ятаю звідкіля то у моїй голові, але зрозумілоZ440_User: ↑ 09.04.2026 18:58Ось, свіженьке придбання розпакував та слухаю
Зрозуміло, а то я думав таємний пердіж комара вислуховуватиZ440_User: ↑ 09.04.2026 18:58То фрагменти де 27Гц, 42Гц та щось біля 60Гц. Цікаво було хто що почув з цих фрагментів
-
Z440_User
Member
Ну так а хто ще найбільший видавець різноманітного рок та всякого металолому в Європі?Radio Bay: ↑ 09.04.2026 19:20 Napalm Records?
Я б таку фігню не пропонував.Radio Bay: ↑ 09.04.2026 19:20 Зрозуміло, а то я думав таємний пердіж комара вислуховувати
Лише:
а) живе/не живе;
б) басить / не басить;
в) якщо басить, то скільки "нот"? 1-2-3.
-
MSiAventador
Member
-
Radio Bay
Member
У цих швидких металерів він завжди такий, щоб на бумбоксах не бубнілоMSiAventador: ↑ 09.04.2026 20:12Басок жидкуватий
Spoiler, please
Відправлено через 8 хвилин 18 секунд:
Грій R2R, росповіш
-
Z440_User
Member
Подобається мені цей казкар сучасності.MSiAventador: ↑ 09.04.2026 20:12 Z440_User
Басок жидкуватий (на ютуб ролику TOBIAS SAMMET'S AVANTASIA - The Moonflower Society) але увімкнув +1 МеджикБасс на DM15R2R і все стало ОК.![]()
- спойлер
А от починаючи з 2008р. вже стає цікаво. Там вже і рок, і хард, і хеві, і симфо...
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Люто заперділо 2.08 канкретно вухо придавило, далі, ну щось там містами саб понижче брав, ну, брав і брав, якісь там з'їзди по струніZ440_User: ↑ 09.04.2026 18:58То фрагменти де 27Гц, 42Гц та щось біля 60Гц. Цікаво було хто що почув з цих фрагментів.
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
- От цікаве хелоу сабу
-
Звук, як навпаки
-
feson
Member
Найкращі критерії звукової карти -irynavesna: ↑ 08.04.2026 21:56 а які найкращі критерії для вибору звукової карти?
1) Якість звучання
2) Тип використання
3) Бюджет
Отправлено спустя 5 минут 10 секунд:
Якість звучання - це новий цап добрі оу гарна обвязка цих чипів. Гарне живлення. Софт безглючний.
Тип використання - стаціонар чи мобільний пристрій.
Бюджет - скільки грошей готовий на це витратити.
От от цих критеріїв залежить вибір звукової карти.
-
QFlash
Member
AI розійшовся не на жарт.
- спойлер
-
feson
Member
-
Hotspur
Member
-
Radio Bay
Member
Ну, тепер усе: різниця між цапом за $100 за АІ та моїм Musician Pegasus мінімальна, а між ПВС на KLotz у якості акустичних — вигадка. Як далі жити? АІ ж сказав 
-
feson
Member
Більш брутальне порівняння різниця між рачком Realtec за АІ та DAC Musician Pegasus - мінімальна.......Radio Bay: ↑ 11.04.2026 16:13 Ну, тепер усе: різниця між цапом за $100 за АІ та моїм Musician Pegasus мінімальна, а між ПВС на KLotz у якості акустичних — вигадка. Як далі жити? АІ ж сказав![]()
Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Всі чіпи DAC грають однаково - а ми тут вигадуємо всяку нісенітницю......
-
Radio Bay
Member
Ото в точку. Й АІ якийсь незрозумілий, чувак продовжує хайпувати та робити контент на дурачках, яким продає те, що вони хочуть почути. Відомий методfeson: ↑ 11.04.2026 16:26Більш брутальне порівняння різниця між рачком Realtec за АІ та DAC Musician Pegasus - мінімальна
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Я б цей метод назвав "А я ж тобі казав"
Ні лайк, ні дізлайк до відоса не ставив )
Відправлено через 9 хвилин 58 секунд:
А спробуйте самі для себе задати це питання ChatGPT або Gemini?
-
MSiAventador
Member
Доречі ...Radio Bay: ↑ 11.04.2026 16:13 Ну, тепер усе: різниця між цапом за $100 за АІ та моїм Musician Pegasus мінімальна,
-
Radio Bay
Member
Так, третій вийшов. Тестів та порівняльних відгуків ще не чув, тільки вийшов. Міняти не свербить. Тим більше, я там секрети знаю, як його звуку накинути баксів за 200 моцно без жорстких втручань. Там у середовищі пегасоводів свої приколи.MSiAventador: ↑ 11.04.2026 16:43Доречі ...
До речі, цікавий факт: у Musician прошивальники Denefrips.
-
Firebrand
Member
Radio Bay: ↑ 11.04.2026 16:13 Ну, тепер усе: різниця між цапом за $100 за АІ та моїм Musician Pegasus мінімальна, а між ПВС на KLotz у якості акустичних — вигадка. Як далі жити? АІ ж сказав![]()
-
Radio Bay
Member
Ага, фільтри додали, фазу, що таке Swap не зрозумів, окрема налаштування для кожного входу, так попрацювали. Пульт тех кайфовий, в мене нема, але не дуже порібноMSiAventador: ↑ 11.04.2026 16:43Доречі ...
- В мене простіше з морди
-

-
tablestikus
Member
Я ще другий не зібрався брати, а тут вже третій...MSiAventador: ↑ 11.04.2026 16:43Доречі ...Radio Bay: ↑ 11.04.2026 16:13 Ну, тепер усе: різниця між цапом за $100 за АІ та моїм Musician Pegasus мінімальна,
-
Radio Bay
Member
Працюють, молодціtablestikus: ↑ 11.04.2026 17:13а тут вже третій
-
Z440_User
Member
Дякую, посміявся