Новини
Останні статті і огляди
"Белый" список компьютерных фирм
-
IvanKrysko
Member
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, чи хтось купляє комплектуючі у магазинах comtrading або exe.ua?
Час від часу бачу, шо на форумі є посилання на ці магазини
Чи є якісь підводні камені в цих магазинах? Бо деякі позиції з умовною розеткою коштують на 2-3к дешевше, та й наче гарантія така сама
Вибаюачь, якщо питання дурне, але цікавить досвід людей, які купляли шось у цих магазинах
Дякую!
Чи є якісь підводні камені в цих магазинах? Бо деякі позиції з умовною розеткою коштують на 2-3к дешевше, та й наче гарантія така сама
Вибаюачь, якщо питання дурне, але цікавить досвід людей, які купляли шось у цих магазинах
Дякую!
-
Hash
Junior
IvanKrysko
Купував комплектуючих на 2-3 пк в exe.ua, наявність товару десь ~80% котрі на наступний день можуть відправити. Загалом все окей. З гарантійним випадком не довелося звертатися.
Купував комплектуючих на 2-3 пк в exe.ua, наявність товару десь ~80% котрі на наступний день можуть відправити. Загалом все окей. З гарантійним випадком не довелося звертатися.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Вообще эта ветка для почитать, а не для спросить
Наличие.
Это скальперы. Показывают самую низкую цену по Х поставщикам. На жирное предложение желающих обычно много, поэтому при обработке Вашего заказа наличия уже не будет может не быть - у Х поставщика, а у Y ценник будет не таким интересным. Просто про это нужно помнить, а не писать потом в отзывах тирады какие они все (enko туда же - в скальперы) кидалы.
Наличие.
Это скальперы. Показывают самую низкую цену по Х поставщикам. На жирное предложение желающих обычно много, поэтому при обработке Вашего заказа наличия уже не будет может не быть - у Х поставщика, а у Y ценник будет не таким интересным. Просто про это нужно помнить, а не писать потом в отзывах тирады какие они все (enko туда же - в скальперы) кидалы.
-
AndP
Member
Завтра буду звонить в Комтрейдинг. Если всё пройдет хорошо, дам знать.
-
Dremjke
Member
В 2022 купував там відеокарту, в 2023 монітор. З "підводними каменями" не зтикався, все пройшло чітко та гладко, заплатив стільки, скільки вказано було в ціннику на сайті.IvanKrysko: ↑ 30.03.2025 18:15comtrading
-
Alex646
Member
Хотів придбати собі таку материнську плату: https://hotline.ua/ua/computer-materins ... t=priceAsc
Але в нормальних (на мій погляд) магазинах вона, мабуть, закінчилась. Чи залишились там ще нормальні пропозиції, де можна було б брати, чи краще забити?
Дякую.
Але в нормальних (на мій погляд) магазинах вона, мабуть, закінчилась. Чи залишились там ще нормальні пропозиції, де можна було б брати, чи краще забити?
Дякую.
-
alumem
Member
Артлайн попробуйтеAlex646: ↑ 08.04.2025 20:31 Хотів придбати собі таку материнську плату: https://hotline.ua/ua/computer-materins ... t=priceAsc
Дякую.
-
yevhenlive
Junior
Всім привіт, хтось брав в цьому магазині (Pixels) https://rozetka.com.ua/ua/seller/pixels/?
-
voo
Junior
Брав декілька років тому ssd.IvanKrysko: ↑ 30.03.2025 18:15 Вітаю! Підкажіть будь-ласка, чи хтось купляє комплектуючі у магазинах comtrading або exe.ua?
На той час був невеликий магазин офісного типу, з людяним відношенням до забаганок покупця. Залишились позитивні враження.
-
Geinz21
Member
В Телемарте кто-то что-то покупал? Как у них с сервисом? И не присылают б/у под видом нового? Ибо смотрю у них на сайте хватает восстановленных, побитых, вскрытых и т.д. товаров Понятное дело, что на почте надо осматривать, но потерянное время тоже жаль 
-
grezet
Junior
Не рекомендую замовляти на comtrading.ua там хоч і дешевше, але працівники які там працюють таке відчуття що це їх останній робочий день і можна забити на замовлення і на клієнта. Відмінив і замовив в іншому магазині.IvanKrysko: ↑ 30.03.2025 18:15 Вітаю! Підкажіть будь-ласка, чи хтось купляє комплектуючі у магазинах comtrading або exe.ua?
Дякую!
Я замовив в п'ятницю ввечері, в суботу мені ніхто не передзвонив, хоча у них робочий день. Я писав на електрону пошту, без відповіді. Повторно написав в понеділок, потім я сам додзвонився в той же день і мені сказали що не змогли додзвонитись. Перед цим я почитав відгуки на hotline і мене це вже збентежило, але я вирішив ризикнути, бо різниця у них і в інших 1000грн.
Потім вирішив що якщо будуть проблеми з товаром і треба буде знову звертатись до comtrading то знову буде така ситуація. Тому вирішив відмовитись і замовити в іншому місці
-
Shpoker
Member
grezet
комтрейдинг такой, если что заказываю - то тупо по телефону оформляю. с другой стороны, по гарантии не отказали ни разу.
комтрейдинг такой, если что заказываю - то тупо по телефону оформляю. с другой стороны, по гарантии не отказали ни разу.
-
grezet
Junior
Замовив у них ще раз по предоплаті, на цей раз вже сам подзвонив, потім мені передзвонили і повідомили що гроші зайшли і сьогодні відправлять.Shpoker: ↑ 22.09.2025 19:26 grezet
Отримав, все добре, чек і гарантія на місці.
-
snapdragon999
Member
Думаю каждый там хоть раз чето покупал.Обычно если бу,то у них указано.Пару раз менял карты и память,все ок.Норм магаз.Geinz21: ↑ 31.07.2025 14:41 В Телемарте кто-то что-то покупал? Как у них с сервисом?
-
DioGren
Member
https://playa.in.ua/gigabytegeforcertx5070tiwindforce
Сайт до першого квiтня був створенний?) Вiдгуки гляньте.
Сайт до першого квiтня був створенний?) Вiдгуки гляньте.
-
KVM
Member
Підкажіть по EXE.UA хто брав товари з позначкою спеціна.
Дуже цікаві ціни, але "Ціни товарів з бейджем "СПЕЦ. ЦІНА", дійсні за умов передплати"
В чомусь підвох є?
З останніх де купував: КТС, Brain. Все ОК
Дуже цікаві ціни, але "Ціни товарів з бейджем "СПЕЦ. ЦІНА", дійсні за умов передплати"
В чомусь підвох є?
-
GreenMile
Member
Ще до 2022 купував в ЕХЕ просто по передплаті, проблем не було. Щодо спец цін, якщо товар ходовий - я б спочатку їх набрав спитав, чи є в наявності, бо в жовтні 25 хотів у них купити ДБЖ для роутера і ЗС (так, коли вже почався ажіотаж), так їх не виявилось в наявності, хоча на сайті було.KVM: ↑ 09.04.2026 00:17 Підкажіть по EXE.UA хто брав товари з позначкою спеціна.
В чомусь підвох є?