RoMiLiUs: ↑
05.04.2026 15:07От в Samsung і WD дебіли сидять. Треба їм Юрца заслать, він їм розкаже що RISC - це гівно і покаже як треба ssh-шитись на SSD
якщо ваш рівень знань що контролер SSD можна вважате процом загального користування - то вам ще дуже багато чого потрібно дізнатись
ви ж наразі - просто позоритесь, але місцеві фанати і слова вам не скажуть
waryag: ↑
05.04.2026 19:28 ще раз - де брехня від мене? чому ви зливаєтесь кожен раз?
"Зливи" це коли тебе в тебе на штанях помічають коричневі сліди, а ти починаєш всім розповідати, що це такий шоколад, а через сторінку - що такого не було?
ви нічого конкретного не можете сказати - і це я вже який раз вас напряму митаю
так що це ви про себе про сліди на штанях
dext: ↑
05.04.2026 20:40писати ви можете що завгодно, але факт залишається фактом: якщо вендор поховав свою модель за рік-півтора то ви нічого не можете з цим зробити, бо життєвий цикл дешевих ARM/android-поробок якраз рік-півтора, на відміну від x86
ще раз - поховав вендор, але конкретно телефон про який ви так кажете - підтримує сучасну версію Андроїду - тобто саме по собі залізо підтримує
ваші колеги таке називають коричневими слідами на ваших штанах
dext: ↑
05.04.2026 20:40поясніть, куди раптом поділась "недосяжна енергоефективність ARM" в такому випадку?
бо якщо весь "емейзінг" зав'язаний на тех.процесі то ARM не має жодної об'єктивної архітектурної переваги
про це вже говорили - і я також підтримую - що це екран. І по результатам тесту - він себе проявив дуже погано - просто подивіться уважно тест
але сам по собі результат дуже добрий, тепер фанати х86 - можуть знову почати казати що висока автономність це добре
але з одно-потоком так не вийде - не зможе наздогнати
так само що цей же ноут програв по швидкості 2-4 рази споживаючи в 2 рази більше - це ви хочете обговорити? чи такі не приємні факти ви як завжи ігноруватимете?