kairo: ↑
01.04.2026 18:54
Vladys77: ↑
01.04.2026 16:05Особливо коли вбаваєш боса, а він переродужться і стає ще сильнішим. Ти його знов вбиваєш, а він ще раз перероджується і ще сильніше стає. А в тебе життя не поновлюєится і тебе ніде не зберігають... Це маразм.
Ніо. Бос велика бульбашка яка постійно скидає тебе в дірки на пірсі. Найдебільніший бос серед усіх соулсів. Витратив на нього біля чотирьох годин. Викликаєш гравця на допомогу, а його відразу скидає у воду.
- спойлер

Ну і загальна ідея souls - як зробити маленьку гру на 10-15 годин повноцінною на 40-50 годин?
Skill Issue?)) Якщо важко, завжди можна покликати гравців на допомогу.
Ну і загальна ідея souls - як зробити маленьку гру на 10-15 годин повноцінною на 40-50 годин? Я souls за це ненавиджу. Але Nioh заиягує рольовою складовою та японською холодною зброєю.
Так в Ніо все те саме. В мене перша частина - 53 години, друга - 60 годин.
Таким чином можна залучити більше гравців, а не лише souls- ман'яків
Так це ж соулс механіка. Викликати ботів або реальних гравців на допомогу. Я в Дарк Соулсах викликав регулярно.
Боса бульбашку пам'ятаю. Ледь на ньому гру не закінчив. Кілька разів повертався щоб таки його добити.
В Nioh наче теж саме, але зовсім інакше
Я вже казав, що мені рольові ігри з японською зброєю подобаються. В Elden Ring там теж ніби є катана, але там механіка бою дубова, зовсім не така як в Nioh, і однією катаною не обійтись. Зараз я граю з кігтями та розборним посохом, великим мечем та косою. Такого в соулсах звичайних нема і такої акробатики теж. І звісно Nioh 3 кращий з усіх Nioh.
Та ще й постійний отой Dark напружує в тих соулсах. Все темне і депресивне.
Пробував в Авалон грати. Окрім того, що все традіційно незрозуміле в сюжеті, так і все темне. Швидко набридає. І там доречі виклику гравців я не пам'ятаю. Просто похмура нудна гра, де складність з самого початку задерта.
В Bloodborne теж не пам'ятаю виклику на допомогу хоч когось. Але там стилістика красива. Проте кілька разів пробував і далі першого напівбоса пройти не зміг. Не вистачило терпіння в таку незрозумілу гру з незрозумілою механікою грати. Бо це був мій перший souls. Чекпоінти мене до того вже бісили. А щоб взагалі для збереження треба було вертатись в певну точку і щоб після збереження всі вороги оживали, а після смерті всі набрані очки згорали... До такого маразму я тоді ще не був готовий