Предлагаю обсудить Продажі рольової гри Crimson Desert перевищили чотири мільйони копій
Хто вже нп ютубі пройшов, варто воно цих грошей?
Новини
Останні статті і огляди
Продажі рольової гри Crimson Desert перевищили чотири мільйони копій
-
yariksom
Member
-
Bloodfallen
Member
Якщо любитель жанру та не очікуєш супер глибокого сюжетного проходження, то так. Гра вартує своїх грошей та однозначно знайшла свою аудиторію.yariksom: ↑ 01.04.2026 12:24 Предлагаю обсудить Продажі рольової гри Crimson Desert перевищили чотири мільйони копій
Хто вже нп ютубі пройшов, варто воно цих грошей?
-
yariksom
Member
Дякую! Без сюжету гра без сюжету це не гра.
-
RoMiLiUs
Member
Мульйони мух не можуть помилятись 
-
Firebrand
Member
довольно поверхностный и инфантильный вывод.MqM: ↑ 01.04.2026 16:48Що з бомжів взяти
-
stnl79
Member
І це каже людина яка живе життя на планеті в реальності що не має взагалі ніякого сюжету. Така сама типова пісочниця як і реальне життя.yariksom: ↑ 01.04.2026 13:23 Дякую! Без сюжету гра без сюжету це не гра.
-
XXXshadyXXX
Member
yariksom
Получается Серия Souls, Bloodborne и Elden Ring - это не игры... Так и запишем
Получается Серия Souls, Bloodborne и Elden Ring - это не игры... Так и запишем
-
VirusikZloy
Member
Вначале не понравилось вообще , но спустя какое то время втянулся жесть , уже 110 часов наиграл 10 глава из 12 тут контента просто море , думаю закрою сюжет еще часов за 15 и заниматься другими вещами еще на 100 часов. Когда они говорили что игра большая не ожидал что настолько и это я еще даже бездну не проходил вообще только материк
-
kairo
Member
Усі ці ігри мають сюжет, просто він специфічний і без гайдів там чорт ногу зламає.XXXshadyXXX: ↑ 01.04.2026 21:30Получается Серия Souls, Bloodborne и Elden Ring - это не игры... Так и запишем
-
XXXshadyXXX
Member
Я лично просто кайфовал когда играл в эти игры и не заморачивался на счет сюжета))) Бладборн так вообще на платину выбил на PS4kairo: ↑ 02.04.2026 15:01Усі ці ігри мають сюжет, просто він специфічний і без гайдів там чорт ногу зламає.
-
Геральт
Member
Спробував. Управління досить криве. В тренувальній місій по фокусуванню променя аж довелось гуглити, що ж там гра від мене хоче. Графіка якась також дивно-примітивна (може ще покручу налаштування). Але бойовка обіцяє бути динамічною (хоч і без мого улюбленого блоку), сюжет якийсь є, прокачка. І загалом грається значно веселіше, ніж DS2