Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
XXXshadyXXX
Member
Like a Dragon: Infinite Wealth на PS5. Фанат серии, но так как игр этой серии тьма, всегда беру перерыв от них, и тут как раз все совпало и в PS Plus дали бесплатно, отлично... Пк до сих пор стоит пылится, не играл на нем уже почти 2 месяца... 
-
fantomrulezz
Member
Сиджу, граю в RE Requiem. Ніч, темнота, в навушниках. Все максимально атмосферно.Filabatya: ↑ 14.03.2026 11:43Побачив знижки на Дед Спейс 2 і 3ті частини в стім, тай думаю, маю першу, всі кажуть що то саме та гра для Олед. Ну що, ніч, вирубав світло, вдів закриті вуха, підкрутив звук і майже обкакався, після пивасіка. Як ви то граєте, цеж що в фільм чужий перенестись, пів години витримав і закрив Звук, доречі, в цій грі дуже важливий, щоб почути звідки падло лізе і менше перепудитись
І тут кіт вирішує запригнути мені на стіл. Нікому цегла оптом не треба?
RE Requiem - шикарна.
Графон - бімба, одна з найкрасивіших ігор сучасності. Трасування шляху - це просто ляля, таке живе освітлення мало де ще є. Я в прологу хвилин 30 ходив туди-сюди по вулиці, просто розглядаючи відображення
Чудова оптимізація як для такого графону.
Звук кріповий і атмосферний.
Грати прям дуже цікаво, гарно витриманий баланс між жахальними і екшоновими моментами.
Гра реально бімба, взяли все найкраще з трилогії рімейків і з дилогії про Вінтерсів, гарно змішали і збалансували.
Поки що для мене це точно гра року.
Фанатам серії і любителям жанру брати обов'язково.
-
SERGBILL
Member
Спробував знов кампанію Battlefront 2, весь час відчуття, що гра створювалась для розумово відсталих. Лінійна коридорність разом з тупими противниками та одноклітинними союзниками, не менш тупі місії, короче не впевнений, що таки зможу це пройти. Купував через гарні відгуки в Steam, але погодитися з ними абсолютно не можу. Може я чогось не зрозумів, але просто відчуття параші від гри.
-
SERGBILL
Member
таки ця гра допомогла мені зрозуміти, наскільки шедевральна серія MESERGBILL: ↑ 16.03.2026 00:35 весь час відчуття, що гра створювалась для розумово відсталих.
-
Draqoon
Member
Якщо не застали бф2 в комп'ютерних клубах по сетке то уже всьо, магії не буде 
-
SERGBILL
Member
останній раз був у комп'ютерному клубі десь у 2003Draqoon: ↑ 17.03.2026 07:28 Якщо не застали бф2 в комп'ютерних клубах по сетке то уже всьо, магії не буде![]()
-
maxud_b
Member
Може я старішати став, але за рік мені тільки дві гри сподобалися - Dispatch і Cairn. Всі ці відкриті світи, онлайн дро*льні ніщо проти хорошої історії і прописаних персонажів.
-
MSiAventador
Member
Лазер-скан спецділянка Sisteron 13km ралі Монте Карло
-
Draqoon
Member
Просто ви любите кінце замість геймплеюmaxud_b: ↑ 22.03.2026 10:34 Може я старішати став, але за рік мені тільки дві гри сподобалися - Dispatch і Cairn. Всі ці відкриті світи, онлайн дро*льні ніщо проти хорошої історії і прописаних персонажів.
-
maxud_b
Member
Круто проїхав. Я сам полюбляю ралі. Улюблені Річард бернс і Дірт. Хоча вирішив згадати саму першу - макрей 2004. Непогано і зараз грається. А гостинг не напрягає? Мене прям сильно, хоча він тільки на повторі...MSiAventador: ↑ 22.03.2026 10:55 Лазер-скан спецділянка Sisteron 13km ралі.
-
waryag
Member
Продовжую закривати беклог, тепер добрався до бетменів.
Навіть старі частини виглядають цілком пристойно, якісна робота художників рулить. Сюжет ОК, геймплей нормальний, експлоринг цікавий, деякі загадки заставляють подумати.
Але трапляються неочевидні моменти на межі багів, доволі багато бектрекінгу (що нормлаьно для майже метроїдваній), а побічки в масі зроблені аби було.
Навіть старі частини виглядають цілком пристойно, якісна робота художників рулить. Сюжет ОК, геймплей нормальний, експлоринг цікавий, деякі загадки заставляють подумати.
Але трапляються неочевидні моменти на межі багів, доволі багато бектрекінгу (що нормлаьно для майже метроїдваній), а побічки в масі зроблені аби було.
-
MSiAventador
Member
Гостінг на повторі. Треба крутити налаштування Depth of Field та сглажування.maxud_b: ↑ 22.03.2026 15:47Круто проїхав. Я сам полюбляю ралі. Улюблені Річард бернс і Дірт. Хоча вирішив згадати саму першу - макрей 2004. Непогано і зараз грається. А гостинг не напрягає? Мене прям сильно, хоча він тільки на повторі...MSiAventador: ↑ 22.03.2026 10:55 Лазер-скан спецділянка Sisteron 13km ралі.
Цей Унріал Інжайн 5 ще сирий. Та й гра - бета в дочасному доступі.
-
Draqoon
Member
Хотів також ж пограти в бєтманів (пройшов лише фінальну 3 частину там де машина, крутий бєтман, але босси це 2/10).waryag: ↑ 22.03.2026 16:35 Продовжую закривати беклог, тепер добрався до бетменів.
Реально не витримав того геймплею в старих аркхєм кнайт і дропнув.
Чекаю бетман лего, наче чудово роблять, одразу гру з концепцією всього, ігор, коміксів, фільмів.
-
MSiAventador
Member
maxud_b
Короче проблема гостинга в Assetto Corsa Rally через антіальясінг TAAU , вимикаю антіальясінг і все чудово стає. А ще увімкнена Вертикальна синхронізація додає чіткості повторам.
Короче проблема гостинга в Assetto Corsa Rally через антіальясінг TAAU , вимикаю антіальясінг і все чудово стає. А ще увімкнена Вертикальна синхронізація додає чіткості повторам.
-
FarCry
Member
Проходьте до нас в клуб, там збираються люди які ненавидять TAA. Кожному новому члену - новенькі вила. Коли нас буде достатньо, підемо штурмом на розробників мерзотного UE5.MSiAventador: ↑ 22.03.2026 20:14 maxud_b
Короче проблема гостинга в Assetto Corsa Rally через антіальясінг TAAU , вимикаю антіальясінг і все чудово стає.
(Лінк на реддіт прийшлося замінити, так як на нього скаржився "анти-мат"
-
SombreFox
Junior
Котрий рік деградую в Shadow Empire або Starsector. Хоч й індюшачі довгострої з ніякою графікою але своїх гроші відбивають на всі сто.
-
Striker
Member
Награв вже 100 годин в KCD 1. Мабуть, ще стільки ж потрібно, щоб пройти повністю.
-
SERGBILL
Member
В МЕ3 наче всі умови виконав для миру між кваріанцями та гетами, але всеодно довелося вибирати між ними. У когось виходило їх помирити? Так і не встиг заромансити Талі 
-
Striker
Member
В мене наче завжди виходило. У вас може не вистачає очків репутації Герой/Відступник.SERGBILL: ↑ 24.03.2026 11:24У когось виходило їх помирити?
-
SERGBILL
Member
мабуть. ну то фіг з ними, думав переграти, але шось влом.Striker: ↑ 24.03.2026 13:26 У вас може не вистачає очків репутації Герой/Відступник.