Рольова гра Crimson Desert отримує суперечливі відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Serg IX: 20.03.2026 18:01 А тим часом S.T.A.L.K.E.R.: ТЧ сьогодні 19 років
Проходжу ремастер. Не вистачає деяких речей зі Сталкер 2, типу подрімати щоб перевести годинник, артефакти валяються пачками під ногами, немає можливості ремонтувати чи апгрейдити обладнання (можливо далі з'явиться), нема сенсу досліджувати локації і сховки, бо тільки активація сховка з трупа додає лут. А так затягує, грати можна.
Hotspur
Member

Повідомлення

dret09: 20.03.2026 11:27Що ж могло піти не так?))
баб мало :lol:
xTIMKAx
Member

Повідомлення

Если б не ключ от АМД, я бы давно уже б рефанднул игру. Перегруженое управление, скучное вступление после которого тебя кидают в город с кучей непонятной активностью. Нормально не обучают механику того или иного действия и т.д.
VovaII
Member

Повідомлення

Таки я не помилився, що зробив як досвідчений самаритянин.

Неперевершена оптимізація: навіть на потужних відеокартах не можуть все на максимум виставити, так щоб ще і грати можна було.
Чудова графіка: таке враження, що корейці зуміли Денуву на ДЛСС встановити. :insane:

Нехай стрімери відпрацьовують. Знайду такого, що цікаво озвучує — на декілька стрімів «під пивко» згодиться. Так би мовити, для занурення в особливості корейського ігроладу.
Якщо гру не закинуть, і виходитимуть патчі із покращеннями, — то може колись?..

Доречі: хтось бачив проходження на геймпаді, чи сам проходить на ньому? Відпишіться? А то я вже застарий, так над своїми пальцями знущатись( я про клавомишу)…
taras_cs
Member

Повідомлення

AlexWest: 20.03.2026 15:51Два білоруси облизали Крімсон Десерт так, як не нализують навіть пор...оактриси.
Така в їх країні складна ситуація - або ти нализуєш, або ти не білорус... :D
unique-neon
Member

Повідомлення

taras_cs: 21.03.2026 09:58
AlexWest: 20.03.2026 15:51Два білоруси облизали Крімсон Десерт так, як не нализують навіть пор...оактриси.
Така в їх країні складна ситуація - або ти нализуєш, або ти не білорус... :D
Та ні, ці двоє таки відбірна мерзота
serg450453
Member

Повідомлення

Проходжу на геймпаді. Награв вже біля 15 годин. Абсолютно все влаштовує. Після четвертої години розумієшь сюжет. Після десятої години, розбирається з керуванням. Після оновлення дров Амд графіка стала краща.

Стосовно мила. Якщо не вмикати масштабування та генерації кадрів, мила нема зовсім. У мене рх6800 на високих без масштабування 40-50 кадрів. З мінімальним масштабуванням 60. Мені досить.

Буду проходить до кінця, тому що все одно нічого кращого поки що не випустили.

Отправлено спустя 15 минут 41 секунду:
VovaII: 21.03.2026 07:34
Доречі: хтось бачив проходження на геймпаді, чи сам проходить на ньому? Відпишіться? А то я вже застарий, так над своїми пальцями знущатись( я про клавомишу)…
Я проходжу , стріми є, але вони не українською.
Vladys77
Member

Повідомлення

kairo: 20.03.2026 17:13
Vladys77: 20.03.2026 17:02В souls-ах оригінальних сюжет завжди однаковий. Ти невідомо хто прокинувся невідомо де і треба тобі зробити невідомо що, але від цього дуже залежить все
Я сюжет соулсів дізнався з ютуба, бо ліньки було читати ті описи предметів. В Елдені вирішив заморочитись і дійсно, розібратись можна. В Секіро самий доступний сюжет із ігор Фромів.
Я souls like не люблю. Я люблю nioh like, бо це souls здорової людини :D . Там навіть із сюжетом краще. А в Nioh взагалі все до середньовічної Японії прив'язано. Єдине що важко в японських іменах запам'ятати хто є хто :gigi:
kairo
Member

Повідомлення

Vladys77: 24.03.2026 16:33Я souls like не люблю. Я люблю nioh like, бо це souls здорової людини . Там навіть із сюжетом краще. А в Nioh взагалі все до середньовічної Японії прив'язано. Єдине що важко в японських іменах запам'ятати хто є хто
nioh like це що, три частини Ніо?)) Я пройшов перші дві, досить непогані ігри, хіба втомлювало постійне перебирання шмоту.
MessiaH
Member

Повідомлення

pukky: 20.03.2026 16:42в Cringe Desert всё плохо - графика отвратительная, управление не для людей, сюжет и задания с недоработками от бесплатной black desert, оптимизация за счет генераций кадров и прочей мыльной ерунды
Графика как раз огонь, лучше любой поделки на урине 5, физика травы конечно так себе, управление вполне нормальное, сюжет и задания конечно да, немного скучноватые, оптимизация в игре на 4 с минусом, генерация спасает, но мыла никакого нет
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

MessiaH: 29.03.2026 00:58
pukky: 20.03.2026 16:42в Cringe Desert всё плохо - графика отвратительная, управление не для людей, сюжет и задания с недоработками от бесплатной black desert, оптимизация за счет генераций кадров и прочей мыльной ерунды
Графика как раз огонь, лучше любой поделки на урине 5, физика травы конечно так себе, управление вполне нормальное, сюжет и задания конечно да, немного скучноватые, оптимизация в игре на 4 с минусом, генерация спасает, но мыла никакого нет
С жесткого диска игру запускал? :gigi:
MessiaH
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 29.03.2026 10:25С жесткого диска игру запускал?
с ссд, но к чему эти тупорылые вопросы?
Vladys77
Member

Повідомлення

kairo: 24.03.2026 21:48
Vladys77: 24.03.2026 16:33Я souls like не люблю. Я люблю nioh like, бо це souls здорової людини . Там навіть із сюжетом краще. А в Nioh взагалі все до середньовічної Японії прив'язано. Єдине що важко в японських іменах запам'ятати хто є хто
nioh like це що, три частини Ніо?)) Я пройшов перші дві, досить непогані ігри, хіба втомлювало постійне перебирання шмоту.
До Nioh like окрім Nioh я б як мінімум відніс Учана і Хазана. А Nioh 3 найкращий представник Nioh like :D. Я вже більше 150 годин награв і кінця поки не видно. А потім ще NG+.
nutman
Member

Повідомлення

MessiaH: 29.03.2026 12:29
XXXshadyXXX: 29.03.2026 10:25С жесткого диска игру запускал?
с ссд, но к чему эти тупорылые вопросы?
Ну тебя даже я помню, когда ты всех убеждал, что ссд не надо, а жесткий диск отлично катит. Поэтому увожаемый сэр, по-видимому, мог предположить, что ты так и продолжил играть в игры с жесткого диска. Но я рад, что ты образумился
MessiaH
Member

Повідомлення

nutman
На сегодня только точно неиграбельны на харде АК шэдоус и Аватар FoP, и то тут наверное юбисофт спецом накосорезила, остальное всё нормально играется с завода, но эту игру не пробовал с запада, она и с ссд не сильно быстро грузится
kairo
Member

Повідомлення

Vladys77: 30.03.2026 16:31До Nioh like окрім Nioh я б як мінімум відніс Учана і Хазана. А Nioh 3 найкращий представник Nioh like . Я вже більше 150 годин награв і кінця поки не видно. А потім ще NG+.
Ну це різні ігри. І стилістично і по механікам. В Хазані немає стійок, зовсім інший візуальний стиль. Вучан немає луту в стилі Д'ябло, ця гра ближча до Бладборна.
Vladys77
Member

Повідомлення

kairo: 30.03.2026 20:38
Vladys77: 30.03.2026 16:31До Nioh like окрім Nioh я б як мінімум відніс Учана і Хазана. А Nioh 3 найкращий представник Nioh like . Я вже більше 150 годин награв і кінця поки не видно. А потім ще NG+.
Ну це різні ігри. І стилістично і по механікам. В Хазані немає стійок, зовсім інший візуальний стиль. Вучан немає луту в стилі Д'ябло, ця гра ближча до Бладборна.
Візуальний стиль тут ні до чого.
Там є можливість викликати на допомогу бота перед битвою з босами. А в Nioh 3 ще й реальних гравців можна викликати. Це souls здорової людини. Прийшов до боса, а він не адекватний. Замість рвати волосся на ср...ці викликав бота на допомогу. Не тягне? Викликав двох гравців. Замочили і пішов далі.
А не уперся в одного боса, 30 раз здох і видалив гру.

В Укуні китайці взагалі переsoulлили. Фінального боса в режимі Бога я мочив ледь не годину. В людей з адекватністю явно проблеми.
kairo
Member

Повідомлення

Vladys77: 31.03.2026 17:36Там є можливість викликати на допомогу бота перед битвою з босами. А в Nioh 3 ще й реальних гравців можна викликати. Це souls здорової людини. Прийшов до боса, а він не адекватний. Замість рвати волосся на ср...ці викликав бота на допомогу. Не тягне? Викликав двох гравців. Замочили і пішов далі.
Приїхали. Ця механіка в соулсах ще з Демон Соулс, який вийшов 15 років тому.
В Укуні китайці взагалі переsoulлили. Фінального боса в режимі Бога я мочив ледь не годину. В людей з адекватністю явно проблеми.
Ви явно в Секіро не грали :laugh:
Draqoon
Member

Повідомлення

Vladys77: 31.03.2026 17:36
kairo: 30.03.2026 20:38
Там є можливість викликати на допомогу бота перед битвою з босами. А в Nioh 3 ще й реальних гравців можна викликати. Це souls здорової людини. Прийшов до боса, а він не адекватний. Замість рвати волосся на ср...ці викликав бота на допомогу. Не тягне? Викликав двох гравців. Замочили і пішов далі.

Тю як зробили банально... :-/
Vladys77
Member

Повідомлення

kairo: 31.03.2026 21:10
Vladys77: 31.03.2026 17:36Там є можливість викликати на допомогу бота перед битвою з босами. А в Nioh 3 ще й реальних гравців можна викликати. Це souls здорової людини. Прийшов до боса, а він не адекватний. Замість рвати волосся на ср...ці викликав бота на допомогу. Не тягне? Викликав двох гравців. Замочили і пішов далі.
Приїхали. Ця механіка в соулсах ще з Демон Соулс, який вийшов 15 років тому.
Ви явно в Секіро не грали :laugh:
Я проти садо-мазо 😀.
Особливо коли вбаваєш боса, а він переродужться і стає ще сильнішим. Ти його знов вбиваєш, а він ще раз перероджується і ще сильніше стає. А в тебе життя не поновлюєится і тебе ніде не зберігають... Це маразм.

Ну і загальна ідея souls - як зробити маленьку гру на 10-15 годин повноцінною на 40-50 годин? Просто треба на одних і тих самих локаціях вмирати десятки разів і десятки разів їх проходити заново :laugh:

Я souls за це ненавиджу. Але Nioh заиягує рольовою складовою та японською холодною зброєю. А Учан тим самим, лише китайською зброєю. А в Хазані геймплей, рольова складова і візуальний дизайн приємний.
Аби в них можна було зберігатись коли заманеться, то взагалі був би ідеал :D

В KCD отой маразм зі шнабсом вигадали. Поставив мод на збереження і вже можно якось грати 😂

Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
Draqoon: 01.04.2026 00:08
Vladys77: 31.03.2026 17:36

Тю як зробили банально... :-/
Не банально, а розумно. Фактично додали 3 рівні складності для боса. Хочеш мучатися - ідеш сам. Зочеш трохи легше - викликаєш бота. Якщо не тягнеш - викликав двох гравців на допомогу, вбили боса, пішов далі замість того, щоб гру видаляти.
Таким чином можна залучити більше гравців, а не лише souls- ман'яків, які ачівки вибивають за вбивства босів голими руками :laugh:
Відповісти