Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
loner44
Member

Повідомлення

Имел кто-то дело с кейсами - павербанками с али? Нужно ли обязательно все слоты заполнять банками? Я для теста пару банок всунул и ток меньше половины ампера на выход, хотя по отзывам 2 ампера должен выдавать. Брак?
Hotspur
Member

Повідомлення

loner44: 12.03.2026 02:41Имел кто-то дело с кейсами - павербанками с али? Нужно ли обязательно все слоты заполнять банками?
залежить від типу павербанка.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Народ підкажіть покроково, для чайника , як зараз відбувається сплата з Аліка на товари 150+

Воно на пошті розраховується і там платити, нова пошта\міст\укрпошта, чи якось рахунок якийсь приходить і треба сплатити через банк? чи йти кудато у служби?
Ще як по часу - воно приходить на таможню, дали вони чекають оплату і відправляють, і воно лежить у нас на складах, типу неділю ще затримки?

Тк хочу взяти девайс за 200 доларів і ніколи не стикався з цим.

Буду дуже вдячний за відповіді.
Hotspur
Member

Повідомлення

Klon: 14.03.2026 11:19Народ підкажіть покроково, для чайника , як зараз відбувається сплата з Аліка на товари 150+

Воно на пошті розраховується і там платити, нова пошта\міст\укрпошта, чи якось рахунок якийсь приходить і треба сплатити через банк? чи йти кудато у служби?
Ще як по часу - воно приходить на таможню, дали вони чекають оплату і відправляють, і воно лежить у нас на складах, типу неділю ще затримки?
1 якщо шось неходове може проїхати просто так
2 якщо ходове типу телефона чи планшета - їде до митниці. митниця стопає нараховує тобі 5-10-50-скільки там треба доларів мита і пдв ти оплачуєш воно доїзжає до тебе
3 обробка митницею може тривати не тиждень а місяці 2
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Hotspur: 14.03.2026 13:122 якщо ходове типу телефона чи планшета - їде до митниці. митниця стопає нараховує тобі 5-10-50-скільки там треба доларів мита і пдв ти оплачуєш воно доїзжає до тебе
дякую :up:
а оплачувати де? приходить чек на електронку, або повідомляють що треба кудись зайти оплатити?
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

Klon
Я купував там проц, китаєць написав справжню ціну на упаковці - $210. Митниця затримала, нарахували мито, приклеїли синенький конвертик до пакунку.
На відділенні Укрпошти (саме туди прийшов пакунок) я заплатив по тій квитанції, що була в синьому конвертику.
Для жіночок у відділенні Укрпошти це було справжньою подією, до речі. Вони ще не бачили, щоб щось таке дороге купували з Китаю, щоб аж мито нарахували. Але розібрались.
Hotspur
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 14.03.2026 22:44Для жіночок у відділенні Укрпошти це було справжньою подією, до речі. Вони ще не бачили, щоб щось таке дороге купували з Китаю, щоб аж мито нарахували. Але розібрались.
:D

Відправлено через 40 секунд:
Klon: 14.03.2026 14:05а оплачувати де? приходить чек на електронку, або повідомляють що треба кудись зайти оплатити?
там по різному можливе. або дадуть рахунок або якусь бумажку куди платити
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Gil_gamesh
Hotspur
о, це як раз те що потрібно :up:
дякую
tornadox
Member

Повідомлення

Klon
На імейл прийде лист з проханням надіслати інвойс, виписку з банку та скріншот покупки.
В них є каталог товарів з цінами. Але перевіряють далеко не всі помилки, дуже вибірково.
Hotspur
Member

Повідомлення

tornadox: 15.03.2026 11:15Але перевіряють далеко не всі помилки, дуже вибірково.
телефони планшет ноутбуки. все інше 0.01%
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Проц, ссд, озу тоже проверяют :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 16.03.2026 08:59Проц, ссд, озу тоже проверяют
дякую, буду знати
tornadox
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 16.03.2026 08:59Проц, ссд, озу тоже проверяют :gigi:
можу підтвердити, міні-пк також
Firebrand
Member

Повідомлення

Там ,кстати, на подходе снова антинародный законопроект, где теперь налогами будут облогаться все посылки, которые превышают 45 ойро. Здобули, перемогу и демократию. Вдумайтесь, со 150 на 45,это о многом говорит, даже не 50,что бы ровно, 45. Т.е. сидели уже, высчитывали до копеечки. :mad:
nochnik89
Member

Повідомлення

Firebrand
У нас є справи важливіші! у нас дуже важливе мовне питання! І нас цими законами від нього відволікають.
Nouriel
Member

Повідомлення

Firebrand
о господи ти напевно засмучений і поїдеш шукати країну де зможеш замовити шоь з алі без податку :lol: :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 21.03.2026 14:20 Firebrand
о господи ти напевно засмучений і поїдеш шукати країну де зможеш замовити шоь з алі без податку :lol: :lol:
що смішного ? ти виробництво ліхтарів інверторів акумуляторів бачив в Україні чи мозку немає ?
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

Firebrand: 20.03.2026 12:01 Там ,кстати, на подходе снова антинародный законопроект, где теперь налогами будут облогаться все посылки, которые превышают 45 ойро.
Давно пора. Вже сформувалась категорія "бізнесменів", які, замість працювати, реєструються на ібеях-аліексперсах, тягають все підряд, а тоді продають на olx і тут на форумі.
Колись ця тема була хороша і активна, люди постили різне залізо щоб купити собі в комп. А за увесь 25 рік тільки 3 сторінки постів назбирали, бо кожен "бізнесмен" думає: "от я куплю там подешевше, а тут продам подорожче, і так щоб ніхто не знав де я це взяв". Деякі камради там ще постять, а потім те, що вони запостили, через 2 місяці різні ділки тут продають втридорога. Тьфу...

А потім ще думають "Ой, а що це курс долара знову піднявся. Яка погана влада. Йду замовлю партію материнок з ібея".
Firebrand
Member

Повідомлення

Gil_gamesh
То что в стране куча ,так называемых предпринимателей,это давно известно. И не надо лить воду только на них, влада "наша"давно потеряла чувство реальности и берега.
Но как быть остальным людям,которые раз в квартал заказывают на том же алике,тоже платить как те пидприемци умные, это справедливо? Когда влада ворует все ,что может украть и до чего дотянуться. Курс доллара такой, потому что экономику давно держат на аппарате искусственной жизнедеятельности. У Украины нет своих денег для покрытия дефицита.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Менталитет у нас такой, никто не хочет налоги платить. ( я такой же :D )
Відповісти