Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

pelia: 16.03.2026 21:34У мене піксель, це по дефолту самий андроїдовий андроїд, а Юра щось намагається розказати, сміх та й годі
у мене не так виглядає, у мене так точно як на цих скрінах у людей з пікселями, ось приклади:

https://www.reddit.com/r/Pixel8phones/c ... e_pixel_8/
https://www.reddit.com/r/pixel_phones/c ... 16_update/
https://www.reddit.com/r/Pixel9Pro/comm ... 16_update/

зауважте - у них всіх Андроїд 16

пс: вчіться критично думати
pelia: 16.03.2026 21:34 І про сканер, який так зручний, у мене так само при діставанні з кишені телефон вже розблокується, бо, ВНЄЗАПНО, м'язова пам'ять знає де той сканер в екрані
я спробував - реально аж великий палець болить так його задирати, ще й в результаті по товщині виходить більше - важче з кишені виймати - ви ж натискаєте поки рука ще в кишені? бо я так
У вас не болить? вже звикли?
і що ніколи не помиляєтесь? відразу знаходите місце? бо мені на кнопку простіше - є фізичне відчуття
можете спробувати великим коли би був сканер в кнопці, або вказівним - коли в задній кришці

Відправлено через 5 хвилин 22 секунди:
LVladislavchik: 16.03.2026 21:10ультразвук просто моментантально спрацьовує навіть з брудними чи вологими пальцями
але шукається що багато людей мають проблеми
LVladislavchik: 16.03.2026 21:10+ телефон зі столу не треба піднімати щоб розблокувати, так шо давай механізуй своє село
ну мені якщо вказівним пальцем - то теж легко розблокую не піднімаючи зі столу

Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
LVladislavchik: 16.03.2026 21:10Хоч би почитав що цитуєш, відбиток в багатьох недорогих ноутах є
я веду розмову про тачпад. Про сканер - чомусь у всіх моїх HP - фізично пластикова заглушка на клаві під сканер є - але самого сканера нема, навіть в дорожчих (ціною більше $1k)

Відправлено через 5 хвилин :
Екс-бос Windows перейшов на MacBook Neo: "Настільки ідеальний, що не потребує змін"
пристрій який він придбав, чудово вирішує всі його робочі задачі. Обмеження на кшталт обсягу ОЗП, йому не заважають: з його слів, Activity Monitor показав, що Neo використовує менш як 7 ГБ протягом перших годин
У підсумку розробник сказав, що MacBook Neo вже настільки ідеальний, що “не потребує вдосконалення”
https://itc.ua/ua/novini/eks-bos-window ... buye-zmin/

пс: черговий продався Епл. Цікаво а йому скільки заплатили?
pelia
Member

Повідомлення

Пане Юрію, може це ВАМ треба критично подумати

Якщо натиснути на день, то вилізе розширена інфа, у якій буде інформація про конкретний день.

І на рахунок сканера, мені нічого не треба нікуди рухати, це дефолтна положення пальця при розблокуванні, на рівні середини клавіатури.

Як ви можете сперечатися про те чого у вас навіть немає?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

щось Самсунг з своїми кастомізаціями - догрались

Утиліта Samsung робить диск С: недоступним у Windows 11, Microsoft вже видалила Galaxy Connect з магазину
Microsoft тимчасово видалила програму Galaxy Connect з магазину Microsoft Store. Тим часом Samsung вже випустила стабільну версію застосунку, але "варіанти відновлення для пристроїв, які вже постраждали, залишаються обмеженими, і Samsung продовжує оцінювати підходи до виправлення ситуації".
https://mezha.ua/news/microsoft-windows ... -c-309452/

Відправлено через 16 хвилин 28 секунд:
pelia: 16.03.2026 23:35 Якщо натиснути на день, то вилізе розширена інфа, у якій буде інформація про конкретний день.
а що скажете на ті скріні що я дав, вони суттєво відрізняються від вашого. Я ще багато таких можу накидати з Пікселів. І в мене так точно як на них
pelia: 16.03.2026 23:35це дефолтна положення пальця при розблокуванні, на рівні середини клавіатури
це дуже дивне дефолтне положення. Мені - так палець вигинати - дуже не зручно. І телефон при цьому міцно тримати - мені не виходить. А якщо збоку сканер - ви в мене телефон з рук не зможете вирвати - можете самі спробувати - зажміть міцно нижню частину телефону і великий палець просто вверх. В такому ж положені великий палець торкнутись в середині клавіатури - мені аж боляче.
pelia: 16.03.2026 23:35 Як ви можете сперечатися про те чого у вас навіть немає?
але ж немає - не те саме що не було?

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
до речі маю знайомих які теж захотіли такий смарт як у мене - але Поко Ф5 вже мало де продавався і ціна - вже була дорожча ніж на Поко Ф6, і саме через сканер все одно купили Ф5 - хоч Ф6 технічно кращий
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

я спробував - реально аж великий палець болить так його задирати, ще й в результаті по товщині виходить більше - важче з кишені виймати - ви ж натискаєте поки рука ще в кишені? бо я так
У вас не болить? вже звикли?
і що ніколи не помиляєтесь? відразу знаходите місце? бо мені на кнопку простіше - є фізичне відчуття
можете спробувати великим коли би був сканер в кнопці, або вказівним - коли в задній кришці
Дістав з кишені - розблокував в те місце де приблизно середина клавіатури. Намагатись розблокувати ще в кишені - якийсь сюр, вперше чую або бачу щоб хтось так робив. Ця інфа нас знову повертає до тези : те що зручно y77d - не обов'язково має бути зручним для всіх.

Відправлено через 3 хвилини 24 секунди:
В такому ж положені великий палець торкнутись в середині клавіатури - мені аж боляче
Можна зареєструвати великий палець іншої руки і зручно тримати телефон а іншою рукою розблокувати. Тоді нічого не треба вигинати.

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
до речі маю знайомих які теж захотіли такий смарт як у мене - але Поко Ф5 вже мало де продавався і ціна - вже була дорожча ніж на Поко Ф6, і саме через сканер все одно купили Ф5 - хоч Ф6 технічно кращий
Відмовлятись від сканера під екраном - це все одно що в епоху тракторів орати кіньми. Ви просто вже старі дідугани 77 року народження і вам важко сприймати прогрес який не зупинять ретроград Юра і його "знайомі".
LVladislavchik
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 17.03.2026 00:10до речі маю знайомих які теж захотіли такий смарт як у мене - але Поко Ф5 вже мало де продавався і ціна - вже була дорожча ніж на Поко Ф6, і саме через сканер все одно купили Ф5 - хоч Ф6 технічно кращий
Ти ж їм розказав про пердолінг чи вирішив залишити на потім? :rotate:
Якщо вони юзають телефон на рідній прошивці, то це всього навсього вказує що в твоїх знайомих нема критичного мислення та адекватних знайомих, якщо вони пердоляться як і ти то вітаю, знайшов свою половинку :rotate:
А епл сілікон їм ще не нав'язав? А про тачпад їм розказав? А однопотік? Багато вже передзамовили мак нео щоб в тренді бути? :rotate:
І головне, ти чого самсунги не шив? Можеш на решту промовчати, але дай на це питання відповідь :rotate:
yuriy_dd: 16.03.2026 22:56я спробував - реально аж великий палець болить так його задирати, ще й в результаті по товщині виходить більше - важче з кишені виймати - ви ж натискаєте поки рука ще в кишені? бо я так
Ультразвуковий під дисплеєм в рази швидше, ти після того як з кишені дістав автоматично прикладаєш палець і поки екран побачиш то він вже розблокований :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 00:10це дуже дивне дефолтне положення. Мені - так палець вигинати - дуже не зручно. І телефон при цьому міцно тримати - мені не виходить. А якщо збоку сканер - ви в мене телефон з рук не зможете вирвати - можете самі спробувати - зажміть міцно нижню частину телефону і великий палець просто вверх. В такому ж положені великий палець торкнутись в середині клавіатури - мені аж боляче.
А на клавіатурі телефону ти як друкуєш? Телефон не випадає при цьому? :rotate:
yuriy_dd: 16.03.2026 22:56я веду розмову про тачпад. Про сканер - чомусь у всіх моїх HP - фізично пластикова заглушка на клаві під сканер є - але самого сканера нема, навіть в дорожчих (ціною більше $1k)
То чого сканер процитував? Далі на рахунок твоїх НР, бачили очі що купували, ти що читати не вмієш характеристики чи просто вони були з хорошою знижкою на єбеї? Я багато +- таких же ноутів як в тебе дістав військовим, в більшості сканери були, тут свобода вибору в конфігурації при первинній покупці і свобода вибору на вторинному ринку, якщо ти цим не скористався то хто тобі лікар? :rotate:
waryag
Member

Повідомлення

LVladislavchik: 15.03.2026 10:55Автоматична яскравість при 10вт лампочки дуже розмите поняття, ну ти ж розумієш що залежно від відстані до лампочки та куту падіння світла від лампочки буде така й яскравість, а ще від температури лампочки залежить, ти вимкни автояскравість, підлаштуй під себе і скажи прямо яка по епловській шкалі яскравість щоб провести точний тест :rotate:
А якщо заліпити датчик ізострічкою, буде зовсім гарно!
yuriy_dd: 14.03.2026 23:49 а на вкладці 10 днів - там взагалі незрозумілі дані - це що виходить що деякі дні виходило 9 годин роботи екрану споживаючи лише 25% заряду? :spy:
2х різниця по споживанню натякає, , що в деякі дні ти працював чи то в ютубі, чи то в смартфоні, чи то на безбожно застарілому х86, а мак набивав рантайм :rotate:
pelia
Member

Повідомлення

yuriy_dd
Та мені все одно на ті скріни, я показую чистий інтерфейс PixelOS, який доступний прямо зараз, на самій останній стабільній прошивці від березня, та і не дивлюсь я туди зазвичай, телефон працює, тримає скільки мені потрібно, робить все що мені потрібно, у мене взагалі питань немає і я не бачу причин колупатись далі, бо щоб що? Зробити тролейбус з хліба?

Положення взагалі не дивне, це ви якийсь дивний, ви однією рукою тримаєте телефон, а іншою натискаєте на екран? Бо інакше я не можу зрозуміти вашого обурення.

Щиро співчуваю вашим знайомим, якщо вони таки придбають девайс і ви їм поставите кастом (а кастоми завжди мають якісь косяки) і виявиться, що вони не можуть використовувати GPay і купу інших штук без жорсткого пердолінгу, дивіться, щоб вони не стали вашими ворогами після такого.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

LVladislavchik: 17.03.2026 09:01Якщо вони юзають телефон на рідній прошивці, то це всього навсього вказує що
так, він не прошиває, так як і більшість.
LVladislavchik: 17.03.2026 09:01якщо вони пердоляться як і ти то вітаю, знайшов свою половинку
є багато людей які прошивають, декому - це як хобі
а ви так само кидаєтесь на людей що ставлять Лінукс дистрибутив від васяна на свої ноути? чи притензії лише до тих хто захотів продовжити час підтримки АРМ смартфонів?
LVladislavchik: 17.03.2026 09:01І головне, ти чого самсунги не шив?
звичайно що шив, шию все що можна - роути теж. Машина сяомі була би - теж би перепрошив.
LVladislavchik: 17.03.2026 09:01Ультразвуковий під дисплеєм в рази швидше, ти після того як з кишені дістав автоматично прикладаєш палець і поки екран побачиш то він вже розблокований
так в мене так само. І положення пальця значно зручніше під час розлокування - природнє, не потрібно дивно вигинати.
LVladislavchik: 17.03.2026 09:01 А на клавіатурі телефону ти як друкуєш? Телефон не випадає при цьому? :rotate:
щось ви швидко втрачаєте про що розмова - якщо що - про розблокування.
Якщо потрібно набирати - то звичайно що однією рукою набираєш, іншою тримаєш. Іноди доводиться і одною - але дуже не зручно.
waryag: 17.03.2026 10:23 а на вкладці 10 днів - там взагалі незрозумілі дані - це що виходить що деякі дні виходило 9 годин роботи екрану споживаючи лише 25% заряду? :spy:
2х різниця по споживанню натякає, , що в деякі дні ти працював чи то в ютубі, чи то в смартфоні, чи то на безбожно застарілому х86, а мак набивав рантайм
нагадую - ноут дружини, вона за ним працює, і робить все що їй потрібно
pelia: 17.03.2026 10:38Та мені все одно на ті скріни, я показую чистий інтерфейс PixelOS, який доступний прямо зараз
важливий момент - що мій поко - в рази дешевший за ваш піксель, і працює швидше. А все через те що я не лінивий, і маю достатньо знань обрати, поставити і налаштувати прошивку яка добре працює.
пс: а ще в мене нормальний Амолед, а не такий як на пікселі - який підходить лише щоб псувати вам зір

Відправлено через 4 години 28 хвилин 1 секунду:
pelia: 17.03.2026 10:38а кастоми завжди мають якісь косяки
може це у вас, чи у інших які не вміють обрати та налаштувати

до речі завжди цікавило чому проци від Гугл - такі погані у порівнянні з Квалком, і недавно зрозумів - так вони на основі проців від Самсунг :weep: :weep:

Відправлено через 50 хвилин 45 секунд:
dext
Member

Повідомлення

"100+ градусів це норма, емейзінг не тротлить і не потребує активного/додаткового охолодження" (с) упороті фанати
тим часом фізика та реальність: B-)
pelia
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 17.03.2026 12:42
pelia: 17.03.2026 10:38Та мені все одно на ті скріни, я показую чистий інтерфейс PixelOS, який доступний прямо зараз
важливий момент - що мій поко - в рази дешевший за ваш піксель, і працює швидше. А все через те що я не лінивий, і маю достатньо знань обрати, поставити і налаштувати прошивку яка добре працює.
пс: а ще в мене нормальний Амолед, а не такий як на пікселі - який підходить лише щоб псувати вам зір
Ну так вже і в рази, різниця між ними по MSRP 100 баксів (оригінальна на піксель десь 500, але я брав менше чим за 400 по знижкам)

Що у вашому розумінні "нормальний" амолед? Я користуюсь телефонами виключно з амолед дисплеями вже десь 13 років (виключно мотороли до 7а), а цей хайп на ШІМ з'явився зовсім нещодавно, зайдіть у, наприклад, тему на 4пда про сгс2 чи сгс3, там жодної згадки цього слова, у мене з цим ніколи не було проблем.

Кастоми завжди мають якісь приколи, як би ви цього не заперечували, там завжди потрібно з чимось миритись, подивіться на тред вашої прошивки для ф5, там 146% у шапці буде "known issues".

А про те що tensor на основі exynos я в курсі, так, але я б не сказав що він прямо поганий, для моїх задач проблем немає, я ж не граю в русняву донатну помийку :lol:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 23:02"100+ градусів це норма, емейзінг не тротлить і не потребує активного/додаткового охолодження" (с) упороті фанати
головне не бачити що в цьому сегменті х86 - не пропонують взагалі нічого, і легко чіплятись до когось коли свого нема нічого
те що темп висока - Ейр першого покоління працюють ще досі і нічого з ними не стається. Це ж не Інтел 14-го покоління - які мають брат та деградацію офіційно визнану Інтел. І навіть активне охолодження не рятує - ви ж цього не бачите?
про прокладки - інженери Епл не просто так їх не поставили
pelia: 17.03.2026 23:25Що у вашому розумінні "нормальний" амолед?
так, саме ШІМ. Я його бачу дуже чудово. І мав дуже багато знайомих 45+ всі з однаковою скаргою - болять очі ввечері після смарту. На диво у всіх був Самсунг. Я їм пояснив показав, деякі поміняли практично відразу. Я особисто не переходив на Амолед до Ф5 - бо в ньому все ок з ШІМ
У Самсунг зараз теж вже стало ніби добре. Але у Пікселях - і досі найгірше
pelia: 17.03.2026 23:25у мене з цим ніколи не було проблем
скільки років і на скільки хороший зір досі?
pelia: 17.03.2026 23:25я ж не граю в русняву донатну помийку
грали діти, я їм математично пояснив як обирати найкращу стратегію, хороша програма для тестів. Гра в Плей Маркеті - офіційно дозволена в Україні (принаймі колись була)
LVladislavchik
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.03.2026 08:21грали діти, я їм математично пояснив як обирати найкращу стратегію, хороша програма для тестів. Гра в Плей Маркеті - офіційно дозволена в Україні (принаймі колись була)
На 4пда доволі активно розказував як сам грав та навіть донатив і навіть питав чи є на ейр м1 емулятори андроіда для неї. Впн теж в плеймаркеті - ixbt офіційно дозволений в Україні? :rotate:
yuriy_dd: 18.03.2026 08:21про прокладки - інженери Епл не просто так їх не поставили
Про кастоми, інженери сяомі не просто так їх не ставлять з заводу :rotate: Ану розкажи нам чого епл не наліпила прокладки? Щоб коліна не обпікати? Чи щоб тепло на ковдру не передавалося? :rotate:
dext: 17.03.2026 23:02"100+ градусів це норма, емейзінг не тротлить і не потребує активного/додаткового охолодження" (с) упороті фанати
тим часом фізика та реальність:
Мені вже приїхали, спочатку лапки не доходили зняти кришку та наліпити їх, а зараз виявилося що там зірочка не така як в старіших еплах була :weep:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01до речі завжди цікавило чому проци від Гугл - такі погані у порівнянні з Квалком, і недавно зрозумів - так вони на основі проців від Самсунг
"Так вони енергоефективні, на ту ж задачу тратять менше енергії в підсумку, хоч і помаліше працюють" - міг би я сказати якби був юрою :rotate: Оптимізація рулить, пікселі літають на них, в іграх зірок з неба не хватають, в однопотік тож не можуть, в отому твоєму бенчі з гігантською похибкою теж відстають від твого поко, але літають, не вигружають ютуби, пердолінгу не требують, тут претензій до них нема :rotate:
yuriy_dd: 18.03.2026 08:21те що темп висока - Ейр першого покоління працюють ще досі і нічого з ними не стається
Бо більшість їх справді юзає для ютубчику та як друкарську машинку і тільки в такому режимі вони холодні і мало споживають :rotate:
yuriy_dd: 18.03.2026 08:21Я особисто не переходив на Амолед до Ф5 - бо в ньому все ок з ШІМ
Ой щось ти забрехався про володіння galaxy, там амолед взагалі у всіх S (тільки в самого першого S ніби була якась версія з іпс бо амолед в дефіциті був трошки) та майже у всіх А та J, а враховуючи, що ти в нас економний і береш топ за свої кошти + перший твій амолед це poco f5, то galaxy в тебе міг бути хіба або дуже старий, або дуже дешевий, або і старий і дешевий і ти проблеми цих телефонів перекладаєш на сучасні самсунги, плюс нема взагалі жодної згадки на 4пда про будь-який galaxy від тебе :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01важливий момент - що мій поко - в рази дешевший за ваш піксель, і працює швидше. А все через те що я не лінивий, і маю достатньо знань обрати, поставити і налаштувати прошивку яка добре працює.
Важливий момент, ти відкрив 4пда та зробив все по інструкції :rotate: І ти прям на всі 100% впевний що твій поко швидший бо він переміг піксель в одному бенчі з гігантською похибкою? Для загального розвитку, в стоці поко теж буде швидшим за піксель по бенчмарках, але в реальному використанні поко це ще той тормоз, я багато сяомі потримав в руках та почистив від сміття, піксель навіть з купою програм завжди літає та має моментальний відгук, при цьому флагманські сяомі мають зовсім іншу поведінку, але куди тобі до дорогого телефону :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01нагадую - ноут дружини, вона за ним працює, і робить все що їй потрібно
А, тепер ясно, м1 теж дружини був, а ти досі на х86 ноуті, все що треба знати про юру та арм прогрес :rotate: А отой графік батереї то ти користувався чи дружина? :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01так в мене так само. І положення пальця значно зручніше під час розлокування - природнє, не потрібно дивно вигинати.
Просто прикладаєш великий палець в природньому положенні, ніяких дивних вигинів, як на пікселі, так і на 1+, то хіба в сяомі/поко сканери з самого низу і треба вигинати палець, щоб розблокувати телефон треба пердолитися :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01щось ви швидко втрачаєте про що розмова - якщо що - про розблокування.
Якщо потрібно набирати - то звичайно що однією рукою набираєш, іншою тримаєш. Іноди доводиться і одною - але дуже не зручно.
То ти якраз тугодум, сканер знаходиться на висоті середнього чи верхнього ряду клавіатури в нормальних телефонах, ти ж при друці не викручуєш пальці? Значить і сканером під екраном має бути зручно користуватися. Хоча якщо тобі треба для набору тексту однією рукою тримати телефон, а другою набирати текст, то раджу звернутися до лікаря, я на старих кпк зі стилусами та резистивними сенсорними екранами теж так набирав текст :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01є багато людей які прошивають, декому - це як хобі
а ви так само кидаєтесь на людей що ставлять Лінукс дистрибутив від васяна на свої ноути? чи притензії лише до тих хто захотів продовжити час підтримки АРМ смартфонів?
Та ший на здоров'я, я ж теж багато чого шию, але не перекручуй що воно без пердолінгу все літає та все працює, бо навіть з пердолінгом буває не все так гладко :rotate:
yuriy_dd: 17.03.2026 18:01так, він не прошиває, так як і більшість.
Спочатку було декілька знайомих, тепер тільки один, та й той користується рідною прошивкою з купою лайна і не отримав очікуваний емейзінг з рекордним однопотоком та швидкістю роботи телефону :rotate: Все що треба знати про твоє оточення без власної думки та критичного мислення :rotate:
yuriy_dd: 18.03.2026 08:21головне не бачити що в цьому сегменті х86 - не пропонують взагалі нічого, і легко чіплятись до когось коли свого нема нічого
те що темп висока - Ейр першого покоління працюють ще досі і нічого з ними не стається. Це ж не Інтел 14-го покоління - які мають брат та деградацію офіційно визнану Інтел. І навіть активне охолодження не рятує - ви ж цього не бачите?
Ти факти тут не перекручуй, інтел спочатку не визнавала, що тільки погіршувало ситуацію, а якщо проц вже почав деградувати то чим йому допоможеш? Тільки гарантійна заміна, як і в епла з ссд. На рахунок активного охолодження в х86 ноутах, то ти максимально товстолобий якийсь, там вентилятор не крутиться постійно, більшість часу пасив, як і в макбуках про, якщо так хочеться пасив то зніми кришку і відключи вентилятор, звичайно, під навантаженням буде більша різниця в продуктивності як між ейром та прошкою, але якщо глянути як ти (чи дружина?) користувалися ейром м4, то навряд би там х86 ноут запускав вентилятор.
dext
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.03.2026 08:21 головне не бачити що в цьому сегменті х86 - не пропонують взагалі нічого
сегменті деградуючих на 100 градусах ЦП? x86 це для роботи, на роки, 8ГБ у 2026 це лише підмазатись до секти, запас на майбутнє у такої конфігурації відсутній
yuriy_dd
Member

Повідомлення

LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Про кастоми, інженери сяомі не просто так їх не ставлять з заводу
ви просто плутаєте software & hardware - це різні речі, абсолютно
помилки софт - виправляються навіть простим користувачем, апаратні - ні
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Оптимізація рулить, пікселі літають на них
саме тому і шию кастоми - там чистий андроїд в який не запустили свої руки вендори тиму самсунга чи сяомі щоб напхати свого лайна і зробити прошивку в 3 рази більшою
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Ой щось ти забрехався про володіння galaxy, там амолед взагалі у всіх S
так, я ще не знав про шкоду амолед тоді, і про pentile також
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Важливий момент, ти відкрив 4пда та зробив все по інструкції
спішу засмутити - так не працює, а ще й A/B слоти додались, якщо ви знаєте про що я
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47піксель навіть з купою програм завжди літає та має моментальний відгук
саме тому стільки ниття від власників пікселів? Відразу - Google Pixel можуть зіпсувати святкову фотосесію — не всі фото зберігаються
https://itc.ua/ua/novini/google-pixel-m ... igayutsya/
якщо ви в темі - то це постійно
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47але куди тобі до дорогого телефону
особисто мене цікавить щоб було дешеве і хороше. Купити дорого - може кожен.
Ось наприклад є фірма - Макіта, а є китай, а є підробка на китай. А є гайковерт за $8 - і працює не гірше.
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47ти ж при друці не викручуєш пальці?
та досить не зручно одною рукою, і телефон треба тримати внизу, що не є стабільним і може вилетіти, чи вирвати, чи вибити
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Хоча якщо тобі треба для набору тексту однією рукою тримати телефон, а другою набирати текст, то раджу звернутися до лікаря
а всім іншим (окрім мене), хто друкує тримаючи смарт в іншій руці - теж треба до лікаря?
фанати х86 - ви всі тут друкуєте однією рукою? а то інакше ваш колега вам радить до лікаря
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47але не перекручуй що воно без пердолінгу все літає та все працює
ну в мене все працює. Глюки бувають - бо це ж Андроїд, але сильно менше ніж на прошивці від вендора. І тим більше ніж на Пікселях
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Спочатку було декілька знайомих, тепер тільки один, та й той користується рідною прошивкою
сотні смартів пройшли через мої руки. За останій місяць - 3 шт допоміг купити знайомим. І добре знаю яке лайно в наших магазинах ціною 8к. А самсунг за 6к продає взагалі без сканера пальця - ніякого. Люди купили і навіть не провірили, бо це ж Самсунг, фірма
LVladislavchik: 18.03.2026 10:47то ти максимально товстолобий якийсь, там вентилятор не крутиться постійно, більшість часу пасив
та в курсі я який там пасив. Навіть на робочому столі крутить.
dext: 18.03.2026 13:11сегменті деградуючих на 100 градусах ЦП? x86 це для роботи, на роки, 8ГБ у 2026 це лише підмазатись до секти, запас на майбутнє у такої конфігурації відсутній
нічого, може якось протестите - побачите на скільки ви не праві.
dext
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.03.2026 15:09 нічого, може якось протестите - побачите на скільки ви не праві.
на відео вже протестили: 100% тротлінг в іграх, довго такі поробки не живуть
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dext: 18.03.2026 15:11на відео вже протестили: 100% тротлінг в іграх, довго такі поробки не живуть
навіть і не сперечаюсь (а скоріше мені все одно), а в робочих програмах? маєте якісь тести, чи може відгуки користувачів?
0F
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 18.03.2026 15:09 саме тому і шию кастоми - там чистий андроїд в який не запустили свої руки вендори тиму самсунга чи сяомі щоб напхати свого лайна і зробити прошивку в 3 рази більшою
Той факт, що в кастом легесенько запускає руки васян666, нашого коричневого друга не засмучує. Що ж, діагноз зрозумілий.
спойлер
hq720.jpg
yuriy_dd
Member

Повідомлення

0F: 18.03.2026 17:57 Той факт, що в кастом легесенько запускає руки васян666, нашого коричневого друга не засмучує. Що ж, діагноз зрозумілий.
це відкриті прошивки якими користується величезна к-ть користувачів - ви можете самі завантажити і особисто переконатись що в них є. І також можете її самі скомпілювати

це не лайно від Сяомі чи Самсунг де стільки анальниз зоднів поставлено - що вони відправляють про вас все. І де не можна подивитись що всередині.

хоча фанатам х86 не звикати - їм і віндовс 11 подобається :lol: :lol:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

А самсунг за 6к продає взагалі без сканера пальця - ніякого. Люди купили і навіть не провірили, бо це ж Самсунг, фірма
Чергова брехня. Самсунг а07, 5к грн найдешевший самс має сканер відбитків пальців збоку, як ти любиш.
Самсунг а16 за 7700 грн має також сканер відбитків пальців збоку.
Хтось тут бреше, здається. Хоча це не новина :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
віндовс 11
А що з ним не так? З 2022 в користуванні - все чудово. Хоча кого я питаю...

Відправлено через 49 секунд:
А є гайковерт за $8 - і працює не гірше
Я навіть не хочу це коментувати більше ніж вже зробив.
waryag
Member

Повідомлення

LVladislavchik: 18.03.2026 10:47Ти факти тут не перекручуй, інтел спочатку не визнавала, що тільки погіршувало ситуацію, а якщо проц вже почав деградувати то чим йому допоможеш? Тільки гарантійна заміна, як і в епла з ссд.
Проц можна замінити.
Сокетні версії взагалі без проблем в домашніх умовах, розпаяні - будь-яким достатньо кваліфікованим майстром. А в епл, наскільки я знаю, є купа нюансів, що ускладнюють заміну поза межами офіційних сервісів (які можуть і не взятися за роботу).
Відповісти