Новини
Останні статті і огляди
Ukrainian Warfare: Gostomel Heroes - не дай свинособакам це зробити
-
Shandor1982
Member
Москалі в STEAM таку байду готують до релізу на 24 березня. Є можливість їм "допомогти", щоб це гівно не вийшло.
-
Rex
Member
Shandor1982
Відправити скаргу, що продукт порушує щось там. Кнопка з прапорцем. Обираємо причину - наче нам більше підходить другий пункт.
Або можна проявити креативність і вказати в описі додаткову інформацію, але я сумніваюся, що її хтось читатиме і розбиратиметься. Єдиний варіант - після виходу обвалити їм рейтинг негативними відгуками, але ж вони там у себе все рівно будуть у це грати і самі у своїх купувати. Ринок там великий.
Відправити скаргу, що продукт порушує щось там. Кнопка з прапорцем. Обираємо причину - наче нам більше підходить другий пункт.
Або можна проявити креативність і вказати в описі додаткову інформацію, але я сумніваюся, що її хтось читатиме і розбиратиметься. Єдиний варіант - після виходу обвалити їм рейтинг негативними відгуками, але ж вони там у себе все рівно будуть у це грати і самі у своїх купувати. Ринок там великий.
- спойлер
- Без огляду на зміст гри і походження розробника, ось цей пункт виглядає дійсно цікавим і наче типу "новаторським".
— В игре не используются «полоски здоровья» для транспортных средств. Урон рассчитывается от модуля к модулю с учетом защиты брони и мощности встречного огня. Урон влияет на функциональность каждого модуля.
Я особисто не пригадую жодної стратегії, де би було подібне реалізовано. Ну або нагадайте.
-
Shandor1982
Member
Скаргу відправлено. Закликаю інших зробити свій «внесок» в ігрову індустрію москалів.Rex: ↑ 12.03.2026 03:51 Shandor1982
Або можна проявити креативність і вказати в описі додаткову інформацію, але я сумніваюся, що її хтось читатиме і розбиратиметься. Єдиний варіант - після виходу обвалити їм рейтинг негативними відгуками, але ж вони там у себе все рівно будуть у це грати і самі у своїх купувати. Ринок там великий.Ці довбні навіть помилку в системних вимогах зробили!)
- спойлер
- Без огляду на зміст гри і походження розробника, ось цей пункт виглядає дійсно цікавим і наче типу "новаторським".
— В игре не используются «полоски здоровья» для транспортных средств. Урон рассчитывается от модуля к модулю с учетом защиты брони и мощности встречного огня. Урон влияет на функциональность каждого модуля.
Я особисто не пригадую жодної стратегії, де би було подібне реалізовано. Ну або нагадайте.![]()
-
Filabatya
Member
2варіант + 
-
Melki
Member
сделал
-
Alkodvrz
Junior
+1 поскаржився
-
Kypatop01
Member
Rex
- спойлер
- Arma 3
-
Krovatka
Member
2 уехал, респектуля всем и плюс в карму за такую движуху!
-
SmileKnight
Member
+1 скаргу закинув 
-
big_bang
Member
+3 акаунти на скаргу
-
waryag
Member
Теж думаю, що беззмістовні скарги до релізу не будуть ефективними.Rex: ↑ 12.03.2026 03:51Єдиний варіант - після виходу обвалити їм рейтинг негативними відгуками, але ж вони там у себе все рівно будуть у це грати і самі у своїх купувати. Ринок там великий.
Ринок може і великий, але в поцреотично налаштованої аудиторії вже є танки чи тундра (і літробол).
А геймерам цей треш не потрібен. Так що можливо краще просто не чіпати лайно.
-
AntonyKandaurov
Member
waryag
Тундрочка з усіх сил намагається бути нітакусєй.
Тундрочка з усіх сил намагається бути нітакусєй.
-
Agoris
Member
Відправив страйк.
Скажіть, а якщо це гівно вийде, чи можна купити його, написати негативний відгук і повернути гроші?
Скажіть, а якщо це гівно вийде, чи можна купити його, написати негативний відгук і повернути гроші?
-
destructX
Member
Звісно. Це один з способів абузу відгуків взагаліAgoris: ↑ 12.03.2026 11:13 Відправив страйк.
-
waryag
Member
Не слідкую, але чув, що вони намагаються усидіти на двох стільцях.AntonyKandaurov: ↑ 12.03.2026 11:09Тундрочка з усіх сил намагається бути нітакусєй.
-
Shandor1982
Member
Я думаю, що будь-які варіанти є прийнятними.Agoris: ↑ 12.03.2026 11:13 Відправив страйк.
-
isusik63
Member
+ , скажут украинские хакеры за досели 
-
man1242
Member
Просто приберуть гру з українського регіону, вже було до цього щось схоже.
-
Shandor1982
Member
Так, на жаль, таке може бути.man1242: ↑ 12.03.2026 21:15Просто приберуть гру з українського регіону, вже було до цього щось схоже.
Але…не зупиняймося
-
daesz
Member
Кинув ще вчора, написав щось типу "засуджую пропаганду тероризму" (не пам'ятаю точне формулювання, але суть десь така
).