Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
ipix
Member

Повідомлення

Yurius
З чотирьох, які лежать вже майже 2 тижні, сьогодні одну, нарешті, відправили.
Hotspur
Member

Повідомлення

Due to a peak in customer packages, your order may take longer than usual. We're working proactively to speed up the delivery. Thanks for your understanding.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

11 посылок, движений нет, походу
из-за ирана у китайцев аєропорти перегружены :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 08.03.2026 15:43из-за ирана у китайцев аєропорти перегружены
++
loner44
Member

Повідомлення

Пришла usb зарядка но ток выдает совсем смешной, пол ампера да и те скачут. Как лучше видос записать для диспьюта? Одной зарядки с тестером в кадре достаточно будет? Или нужно прям максимум подробностей для рефанда?
Sachem
Member

Повідомлення

loner44: 08.03.2026 23:41Пришла usb зарядка
Не совсем понятно, но...
Видео прежде всего будет смотреть продавец. Али, как по моему опыту принимает решение по игральным костям или подбрасывая монетку. Если есть что-то типа FNIRSI FNB58, то и снимайте зарядку и как тестер тестирует. О каких подробностях ещё речь? Ну да, могут быть нюансы. Например, зарядка должна выдать 140 ватт, а вы используете кабель на 100 или на 60, то это тоже нужно отражать. Короче, доказать нужно однозначно и с первого раза. Будут вопросы по доказательствам, спрашивать вряд ли будут, просто отклонят.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Пришла как-то мне не рабочая флешка, сначала зафоткал распаковку, а потом снял видео на камеру одним дублем и вопрос решили за 1 день, но там цена
была 3 $ :)
ipix
Member

Повідомлення

Sachem
На моєму досвіді, продавці завжди вмикають дурника і намагаються як мога довше тягнути кота за хвіст, сподіваючись, що у покупця не знайдется певних доказів на відшкодування.. Повиннен бути переконливий відео- чи фото-доказ (в окремих випадках) для відкриття суперечки. Думаю що у випадку з usb зарядкою, в першу чергу має бути доказ того, що це саме та зарядка, що надіслав продавець, а довести, що вона погано працює, то вже чисто технічна справа - достатньо чіткого відеоролика без монтажних склейок, з додаванням в процес ще якоїсь справної зарядки для порівняння.
Yurius
Member

Повідомлення

ipix: 08.03.2026 15:05 Yurius
З чотирьох, які лежать вже майже 2 тижні, сьогодні одну, нарешті, відправили.
Круто ,це саме полетіло авіа?в мене усі 3 лежать.
Rucha
Member

Повідомлення

TypStar: 21.08.2025 08:48 в Балтійський країнах при транзиті дуже люблять красти процесори :rotate:
Cкільки у Вас штук вкрали?
ipix
Member

Повідомлення

Yurius: 10.03.2026 10:20 Круто ,це саме полетіло авіа?в мене усі 3 лежать.
При чому в одинь день перелетіло Угорщину і Естонію і далі вже два дні десь по дорозі до пункту призначення. Хоча часто буває, що саме цей, останній відрізок, самий довгий по часу :/
спойлер
Зображення
Yurius
Member

Повідомлення

ipix: 10.03.2026 12:59
Yurius: 10.03.2026 10:20 Круто ,це саме полетіло авіа?в мене усі 3 лежать.
При чому в одинь день перелетіло Угорщину і Естонію і далі вже два дні десь по дорозі до пункту призначення. Хоча часто буває, що саме цей, останній відрізок, самий довгий по часу :/
спойлер
Зображення
А ну в тебе і розитнення китайського не було і по факту вони його зробили і відразу відправили літаком , а в мене вже все зроблено , але не летить.

Ось так і до речі сьогодні ні всіх знову написано що покидає країну/чекаэ літак з ново. датою , може нарешті полетить
спойлер
Снимок экрана 2026-03-10 131912.png
daesz
Member

Повідомлення

https://www.rbc.ua/rus/news/podatku-olx ... 45930.html

W?
Олсо, як думаєте скільки із цих 168 п*дарасів були """слугами народу""".
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Депутаты в отпусках, там голосов сейчас ни на что не хватит)
oh_boy
Member

Повідомлення

daesz: 10.03.2026 17:24 https://www.rbc.ua/rus/news/podatku-olx ... 45930.html

W?
Олсо, як думаєте скільки із цих 168 п*дарасів були """слугами народу""".
Так наче і так є податок від продажу особистих речей для фіз осіб, нє?
Тим паче, що олх охоче ділиться з податковою інфою і можна легко отримати лист "щастя" :-P
daesz
Member

Повідомлення

oh_boy: 10.03.2026 21:26Так наче і так є податок від продажу особистих речей для фіз осіб, нє?
Для фіз осіб є тільки податок протформи, ну тобто 2% чи скільки там сам ОЛХ бере собі за посередництво.
Yurius
Member

Повідомлення

oh_boy: 10.03.2026 21:26Тим паче, що олх охоче ділиться з податковою інфою і можна легко отримати лист "щастя"
якщо на 200к+ в місяць наторгуєш так ,а ота мулька про 30 не працює.
oh_boy
Member

Повідомлення

Yurius: 10.03.2026 21:48
oh_boy: 10.03.2026 21:26Тим паче, що олх охоче ділиться з податковою інфою і можна легко отримати лист "щастя"
Вєріть?)

Продав телефон через олх, приходить лист через три місяці про систематичну торгівельну діяльність :apes:
Yurius
Member

Повідомлення

oh_boy: 10.03.2026 22:29
Yurius: 10.03.2026 21:48
Вєріть?)

Продав телефон через олх, приходить лист через три місяці про систематичну торгівельну діяльність :apes:
в мене там по 80-100 в місяць без фопа на приватному акаунті і в мене є ось така інфа ,а далі мені якось все одно :)
Yurius
Member

Повідомлення

3 посилки,що лежали с 28.02-0.2.03 , учора улетіли нарешті B-)
Відповісти