dead_rat: ↑
01.03.2026 18:53
kairo
Ну яка різниця, ти вже включив стиль рузького «ваші даказатільства ні даказатільства», яку б лінку я не кинув ти мені доведеш що цього нема, що ти сам все бачив у 2021 і так далі.
Якщо ти вважаєш, що укладка цегли може бути зроблена лише людиною, я тобі нічого не доведу. Хоча якби хотів, ти б і сам погуглив, ні?
Так, поки що багато що роблять люди, ще нема щоб приїхала купа роботів і все збудували самі.
Я давно маханічна укладка бруківки, при чому такої у вигляді візерунку
https://vikna.if.ua/cikavo/62472/view
Отправлено спустя 15 минут 58 секунд:
erkins007: ↑
01.03.2026 00:10
MqM: ↑
28.02.2026 23:29Ага, пожежник після тушіння по;ежі ще має піти після роботи будівельним роботами займатися.
Чи може рятувальники після розбору завалів мають теж на будівництві?
Я таки извиняюсь их там цепями держат на этой работе? Или если у них нет возможности 5090 купить, то все жизнь кончена? Я вот не имею возможности купить гиперкар. Мне ныть что производители гиперкаров сволочи?)
Есть такая плата, называется налоги)
Нет, достаточно на этапе поступления в пед думать о том как дальше жить на зарплату учителя.
Высшее образование в нашей стране это никому не нужная бумажка. У меня оно вообще экономическое. Более того из-за этой войны я был вынужден и диссертацию по этой теме писать. Значит ли это что я должен требовать чтобы мне предоставили работу, причем высокооплачиваемую по моему образованию? Нет конечно. Потому что рынок труда это тоже рынок со всеми правилами рынка - рост предложения ведёт к падению цены на товар и наоборот.
MqM: ↑
28.02.2026 23:29Ну та нехай еліта сама займається усім від вивозу сміття до каналізації, а що в них мало часу?
Вы ушли не в ту тему, сказки про социальную значимость и "все професси нужны, все профессии важны" оставьте детишкам.
Всегда будут люди для прочистки канализации и вывоза мусора.
Как только людей которые идут на такие профессии потому что не хватает мозгов и умений на что-то другое станет не хватать, так тут же у таких профессий вырастет зарплата.
Частично, я глупыми принципами не страдаю и главное для меня это удобство - игры и софт у меня лицензионные потому что так гораздо удобнее чем возится с пиратками. Фильмы наоборот гораздо удобнее тупо скачать с торентов, потому что возится с сотней подписок и разных сервисов у меня нет никакого желания. Вот музыка в последние годы вся лицензионная - эпл музыка и Ютуб музыка закрывает все потребности от локальной доступности, высокого качества до наличия на всех устройствах.
Вот только при чему тут это к ценам на видеокарты? Я вас уверяю у музыкантов и актеров на них деньги точно есть)
Так, їх ланцюгами не тримають, але ви точно хочете, щоб роздумували чисто в прагматично капіталістичній манері?
Я би хотів аби всі дійсно пішли і відчули, як без них)
Он воно як, податки?) Невже всі податки точно сплачуються? Напевно як у Європі по 40%?)))
А ви задоволені послугами за ті податки, чи більшість державних послуг працюють, як і податки сплачуються?
Якщо людина кожен місяць виживає, то і відношення до роботи буде відповідне
Взагалі це хитра позиція в суспільстві, що хтось піде гребсти бабло сидячи в офісі, а хтось має виконувати важливу роботу ризикуючи життям, бо хтось страшно податки платить в Україні (анекдот ще той, одна з найбільших тіньових економік Європи)
До речі в США був випадок коли пожежники не гасили будинок, бо хитровимаханий американець не платив збір на пожежну безпеку)
Так дійсно варто думати про себе, нехай хитровимахані вершки суспільства обслуговують себе самі, а всі вчителі і тд виїдуть на захід)
Від того, що в нашій країні вища освіта не цінується не означає, що цей стан справ є нормою і є справедливим)
У нас не є ринкова економіка по суті, бо в нас засилля монополій і зовсім не розвинуті профспілки)))
"сказки про социальную значимость и "все професси нужны, все профессии важны" оставьте детишкам. "
Та ну, ці розповіді до перших банальних проблем навіть з вивозом сміття)))
Дивує, що під час війни це стало відчутно, коли хтось має підтримувати міста в життєздатному стані)
Ну може глянути на прифронтові місця, якраз побачите яскравий приклад того, як усі поїхали, а от пенсіонери та інші за ними не встигли)
Я про ліцензійні твори спитав, тому, що це теж розваги. Ви ж написали, що відеокарти це лише розвага (хоча це не правда, це більш функціональний пристрій), а от фільми ви чомусь крадете, але ж ви ж могли обійтися? але ж ні, видно прожити без них проблема)