Ага, пожежник після тушіння по;ежі ще має піти після роботи будівельним роботами займатися.erkins007: ↑ 28.02.2026 20:17Это тех которые на подсосе у всяких фондов, которых щас как собак нарезанных?)Ochepatka: ↑ 28.02.2026 20:08соціальних працівників
Специалисты вне основной работы шабашками нормально зарабатывают, мне варочную подключал чувак который в газовой службе работает - косарь за полчаса работы и я не считаю что это несправедливо, потому что он знает как это сделать безопасно, а я нет.Ochepatka: ↑ 28.02.2026 20:08тих що підтримують життєдіяльність міст
А если речь про чернорабочих, то извините нужно было в юности учится чтобы щас играть.
Ещё раз, видеокарты, консоли, шубы и айфоны это не предметы первой необходимости.
Чи може рятувальники після розбору завалів мають теж на будівництві?
Таки видно варто рятувальниками і пожежникам за додаткову плату рятувати тих хто роздає такі поради
пс я вже раніше років 10тому чув, як вчителі мають підробляти після роботи) Щоб їх дітей вчили двірники чи столяри всьому, щоб менше маячню радили
Це дно, що людині з вищою освітою ще радять йти працювати чорноробочим)
Ну та нехай еліта сама займається усім від вивозу сміття до каналізації, а що в них мало часу?
Отправлено спустя 6 минут 34 секунды:
То ви принципово купуєте усі фільми, музику, ігри та інший софт чи ні?)erkins007: ↑ 28.02.2026 19:32Ещё раз, если вам нужно копить на видеокарту, то вам следует меньше времени тратить на игры и больше на работу.MqM: ↑ 28.02.2026 14:17і навіть робота зараз не допомагає багатьом наскладати
Видеокарты это развлечение, если вам нужно копить на развлечение неважно на какое - гейминг, отдых на курорте, Лего и т.д. если вам нужно копить на развлекуху, то значит нужно больше работать и меньше развлекаться.
И не нужно про айти. Я недавно переезжал и делал ремонт в новой квартире и расценки тех же ремонтников, сантехников, электриков могут поспорить с некоторыми айтишниками, а начинающих так и превзойдут легко.