Lenovo представить концепт ігрової системи Legion Go Fold зі складаним дисплеєм

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
1234waltz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Lenovo представить концепт ігрової системи Legion Go Fold зі складаним дисплеєм
Ого, красиво, дорого, незручно та нежиттєздатно!
tablestikus
Member

Повідомлення

Дизайн класний.
Dilfin
Member

Повідомлення

Дизайн мабуть згодився б, а от надійність під сумнівом, чи не буде той екран з часом на ходу складатися і чи є там якісь фіксатори, які його фіксують у відкритому положенні і чи витримає той пристрій хоч одну ігрову сесію імпульсивного гравця чи складеться в другу сторону на віки вічні амінь.)
Anton-Sumy
Junior

Повідомлення

Щось я не зрозумів, а навіщо складати екран навпіл, якщо клавіатура так само не складається навпіл, а залишається в розмірі звичайно ноутбука? :puzzle:
Ostin
Member

Повідомлення

Які ставки на ціну?
Особисто мені концепт норм і я б навіть купив. Але не за 100к, звісно.
Anton-Sumy
Можна носити з собою без клавіатури як планшет. А вдома користуватись як ноутом
Melofon
Member

Повідомлення

1234waltz: 27.02.2026 10:30незручно та нежиттєздатно!
А ты уже пробовал я смотрю? Почему не удобно мне не ясно, с джойстиками всё там будет удобно играть, а в режиме ноутбука с подключенной клавой вообще не отличается от обычного ноута, поэтому оно так же жизнеспособно, да и все эти гнущиеся экраны давно уже достаточно надежны, куча раскладных смартфонов тому подтверждение, главное тут цена, но такие штуки не бывают дешёвыми бо технологично, многие покупают и обычные ноутбуки типа бизнес-престиж моделей и по 100к и дороже, чем этот хуже?
Відповісти