Пропоную обговорити Lenovo представить концепт ігрової системи Legion Go Fold зі складаним дисплеєм
Ого, красиво, дорого, незручно та нежиттєздатно!
Новини
Останні статті і огляди
Lenovo представить концепт ігрової системи Legion Go Fold зі складаним дисплеєм
-
1234waltz
Member
-
tablestikus
Member
Дизайн класний.
-
Dilfin
Member
Дизайн мабуть згодився б, а от надійність під сумнівом, чи не буде той екран з часом на ходу складатися і чи є там якісь фіксатори, які його фіксують у відкритому положенні і чи витримає той пристрій хоч одну ігрову сесію імпульсивного гравця чи складеться в другу сторону на віки вічні амінь.)
-
Anton-Sumy
Junior
Щось я не зрозумів, а навіщо складати екран навпіл, якщо клавіатура так само не складається навпіл, а залишається в розмірі звичайно ноутбука? 
-
Ostin
Member
Які ставки на ціну?
Особисто мені концепт норм і я б навіть купив. Але не за 100к, звісно.
Anton-Sumy
Можна носити з собою без клавіатури як планшет. А вдома користуватись як ноутом
Особисто мені концепт норм і я б навіть купив. Але не за 100к, звісно.
Anton-Sumy
Можна носити з собою без клавіатури як планшет. А вдома користуватись як ноутом
-
Melofon
Member
А ты уже пробовал я смотрю? Почему не удобно мне не ясно, с джойстиками всё там будет удобно играть, а в режиме ноутбука с подключенной клавой вообще не отличается от обычного ноута, поэтому оно так же жизнеспособно, да и все эти гнущиеся экраны давно уже достаточно надежны, куча раскладных смартфонов тому подтверждение, главное тут цена, но такие штуки не бывают дешёвыми бо технологично, многие покупают и обычные ноутбуки типа бизнес-престиж моделей и по 100к и дороже, чем этот хуже?1234waltz: ↑ 27.02.2026 10:30незручно та нежиттєздатно!