Все простіше ніж здається на перший погляд. Самі тугі недоядра використовуються для режиму простою, так само як недоядра в і/о чиплеті інтола. Як тільки береш мобілу в руки, то навантаження з них переходить до недоядер середнього сорту. Одночасно з іншими вони не працюють. Саме потужне ядро одне і юзається строго головним потоком тої проги, котра в фокусі на екрані, ця поведінка жорстко прибита цвяхами. Два кластери недоядер середнього сорту розрулюються як завжди розрулювались два сорти потоків. Ніякої магії.1234waltz: ↑ 25.02.2026 11:35Якщо "блін" та "парад лайна" відносно 4 кластерного зоопарку Ексіносів то мати, то я навіть не знаю
Відправлено через 8 хвилин 56 секунд:
Схема насправді доволі гарна і для десктопів. Як правило тільки одній прогі (ігрулі) треба улюлюпер однопоточну продуктивність, і в цій прогі її треба одному потоку. Ну максимум двом. Тому є практичний сенс в тому щоб наростити продуктивність пари р-ядер за будь-яку ціну і повикидати нафіг всі інші р-ядра, натомість насипавши е-шек. Я тільки не впевнений що це технічно можливо наростити продуктивність р-ядер ще хоча б в рази півтора.