Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 5060 Ti 8G Gaming Trio OC. Обмежена потужність
-
Seraphim
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 5060 Ti 8G Gaming Trio OC. Обмежена потужність
Як на мене то виглядає як спроба продати мусор зі складу під виглядом цукерочки
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Вся пам'ять пішла на бульбашку та генерацію картинок за описом.
-
Georgin
Member
Seraphim
Сама по собі карта не сміття - чіп достатньо непоганий, пам'яті для FHD більш-меньш вистачає, але ціна... З такою ціною у ній зовсім немає сенсу.
Сама по собі карта не сміття - чіп достатньо непоганий, пам'яті для FHD більш-меньш вистачає, але ціна... З такою ціною у ній зовсім немає сенсу.
-
Filabatya
Member
нема поганих карт, є тільки погана ціна 
так і не дочекався 6600 за 100 баксів
так і не дочекався 6600 за 100 баксів
-
LetterBee
Member
Зачем было на этой карте делать проблемный 12vhpwr вместо проверенного 8пин? 
-
Mozdev
Member
При такій ціні вона нікому не потрібна.
-
Afit
Member
На два конектора не проблемные переходники. По крайней мере у меня 4070 Super в конце весны уже будет 2 года как работает с таким переходником без проблем. При том пиковое потребление ватт на 80 больше чем у этой ti. Переживать не за чтоLetterBee: ↑ 24.02.2026 18:37 Зачем было на этой карте делать проблемный 12vhpwr вместо проверенного 8пин?![]()
-
Ostin
Member
Ну хоч в огляді відверто написано, що це лайно за оверпрайс і навіть в FHD не дуже годиться)
а то завжди стараються завуалювати типу "норм на свої гроші" або "для тих, хто розуміє, що бере" і все таке інше
а то завжди стараються завуалювати типу "норм на свої гроші" або "для тих, хто розуміє, що бере" і все таке інше
Востаннє редагувалось 24.02.2026 20:14 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
enkosxs
Member
Соглашусь, разводят тут панику на пустом месте! Разъём надежный! Переживать абсолютно не зачто! Всё нормально работает!Afit: ↑ 24.02.2026 19:54На два конектора не проблемные переходники. По крайней мере у меня 4070 Super в конце весны уже будет 2 года как работает с таким переходником без проблем. При том пиковое потребление ватт на 80 больше чем у этой ti. Переживать не за чтоLetterBee: ↑ 24.02.2026 18:37 Зачем было на этой карте делать проблемный 12vhpwr вместо проверенного 8пин?![]()
- спойлер

-
Kassatka
Member
Для FHD і чипу RTX 5050/3050 з головою вистачає, а чипу RTX 5060 Ti уже цілком достатньо для 4K, якщо не упоруватися в рейтрейсинг та ультра налаштування. А для 4K вже потрібні ультра текстури й 16 Гб VRAM. Тому якщо ціни на RTX 5060 Ti 16 Гб злетіли в космос, то краще купити б/в RX 6800/6800 XT 16 Гб після майнінгу в надійних магазинах,продаванів, типу тієї RX 6800, що у мене від XFX. По голій продуктивності чипу без променів вона така ж сама, як RTX 5060 Ti. Недоліки, окрім того, що може скопититись від часу - більше споживання та відсутність якісного апскейлу DLSS 4/DLSS 4.5. Залишається юзати FSR 3, або пробувати колхозити FSR 4 через дупу.Georgin: ↑ 24.02.2026 18:18 Seraphim
-
Afit
Member
160 ваттами этот конектор может поплавить только обезьянаenkosxs: ↑ 24.02.2026 20:13Соглашусь, разводят тут панику на пустом месте! Разъём надежный! Переживать абсолютно не зачто! Всё нормально работает!Afit: ↑ 24.02.2026 19:54
На два конектора не проблемные переходники. По крайней мере у меня 4070 Super в конце весны уже будет 2 года как работает с таким переходником без проблем. При том пиковое потребление ватт на 80 больше чем у этой ti. Переживать не за что
- спойлер
-
Kassatka
Member
Тому в бік такої незбалансованої карти, як MSI GeForce RTX 5060 Ti 8G мені й плювати ліньки. Краще вже якусь RTX 3060 з 12 Гб десь спробувати відкопати, поки ще не зникли з продажу остаточно.
Хай її купують ті, хто в мультиплеєрні змагальні ігри грають - це реально те, на що вона придатна.
Хай її купують ті, хто в мультиплеєрні змагальні ігри грають - це реально те, на що вона придатна.
-
AndyGTR
Member
Ще трохи і напевно будуть випускати RTX 5060 Ti 4G Gaming TriLo OC 
-
Piter Cantrope
Member
З одного боку, продуктивність не найгірша. З іншого, ціна і 8гб.
Я збирав свому племіннику комп, і думав цю 5060ti на 8гб взяти або 9060XT 16. Але підвернувся 5070 вантуз по класній ціні з рук на місці)
Я збирав свому племіннику комп, і думав цю 5060ti на 8гб взяти або 9060XT 16. Але підвернувся 5070 вантуз по класній ціні з рук на місці)
Та ну. 3060 12 не дотягне до цієї навіть в тих іграх, де треба більше 8гб оперативки для RT і інших речей. Навіть близько. А там, де пам'яті вистачатиме, ця 5060ti буде майже вдвічі швидша.Kassatka: ↑ 24.02.2026 20:27 Тому в бік такої незбалансованої карти, як MSI GeForce RTX 5060 Ti 8G мені й плювати ліньки. Краще вже якусь RTX 3060 з 12 Гб десь спробувати відкопати, поки ще не зникли з продажу остаточно.
-
kairo
Member
Я думаю навіть запас на 8К є.Kassatka: ↑ 24.02.2026 20:25RTX 5060 Ti уже цілком достатньо для 4K
-
Ektalion
Member
Тільки треба поспішити, бо їх почали знімати з виробництва.kairo: ↑ 24.02.2026 22:09 Я думаю навіть запас на 8К є.
-
Kassatka
Member
Повністю погоджуюся. В ідеалі потрібно юзати нативний резолюшен рендеру і DLSS 4 (Preset K) DLAA чи FSR4 Native зглажування при цьому. Усе інше, то компроміси, якщо не вистачає продуктивності і грошей на відеокарту. Але все ж, якщо в нинішній ситуації постало питання купити відяху для ігор, а 5060 Ti 16 Гб дуже дорого, щоб юзати 4K DLAA (Preset K), то куди краще купити RX 6800 (XT) і юзати 4K з FSR3 Native (чи integer FSR4 Native на милицях), ніж RTX 5060 Ti 8 Гб і сидіти в 1080p чи 1440p. Все одно 4K з FSR3 Native куди краще, ніж 1080p/1440p DLAA. А для найоптимальнішої для видовищного домашнього геймінгу діагоналі 43-50 дюймів 4K це практично безальтернативно. Не купувати ж Full HD 43|50 дюймів телевізор з пікселізованим/мильним зображенням тільки через те, що у RTX 5060 Ti 8 Гб не вистачає для 4K.
Є варіант з RX 9060 XT 16 Гб, яка підтримує FSR 4. Вона трохи дешевша, ніж RTX 5060 Ti 16 Гб, натомість у неї GDDR6, а не GDDR7 при однаковій шині 128 біт. Для 1080p це не критично, а от у 4K це відчутно погіршує результати. 128 біт на сучасній GDDR7 це лише трішки гірше за 256 біт на GDDR6 у старій RX 6800. А от 128 біт навіть на сучасній сильно розігнаній GDDR6 сильно їм поступається по пропускній здатності. Тому в 4K RX 9060 XT 16 Гб не так добре конкурує з RTX 5060 Ti 16 Гб чи RX 6800 (XT) 16 Гб, як у 1080p. Тим не менш, це все одно карти одного класу і продуктивність у 4K ще непогана, тож для бомжегеймінгу у 4K RX 9060 XT 16 Гб все ще можна брати задля FSR 4, якщо RTX 5060 Ti 16 Гб в нинішніх реаліях стала недосяжна.
У майбутньому на всіх цих трьох відяхах можна буде піти на компроміс і заюзати Quality апскейл у поганооптимізованих іграх. Поки що на своїй RX 6800 я ще не зустрічав жодної гри, щоб не витягувала 4K FSR3 Native, хай при цьому трасування променів недосяжне і ультра налаштування не завди є сенс ставити.
Переназначати на Integer FSR4 через милиці я поки що не експериментував. Все одно я останній рік по факту не граю, а просто в інтернеті сиджу, спілкуюся чи іншими справами займаюся, максимум тестую нові ігри.
-
doc-oc
Member
Это именно так и есть! Сейчас золотая пора для барыг как крупных, так и мелких! Которые с удовольствием лохам впаривают 8ми гиговые огрызки и мусор в виде устаревших процессоров под АМ4 и DDR4Seraphim: ↑ 24.02.2026 18:11 Пропоную обговорити Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 5060 Ti 8G Gaming Trio OC. Обмежена потужність