ProArt в останньому поколінні стайлово виглядає. материнки, корпус, гпу, монітор і тд. все лаконічно з гарним дизайномbig_bang: ↑ 19.02.2026 13:00 її ціна становить 999 юанів (приблизно 145 доларів США).
це точно Asus ?
це точно ProArt ?
Виглядає стильово
Новини
Останні статті і огляди
ASUS представляє компактну бездротову клавіатуру ProArt KD300 з автономністю до 16 місяців
-
Enjthesilence
Member
-
Creature4O
Member
65% для творців 
Це тролінг найвищого рівня.
Це тролінг найвищого рівня.
- спойлер
- Цей асус уже за
-
AntonyKandaurov
Member
Georgin
А, ну норм. Шкода що наші на сайті не пишуть повністю таку інфу
А, ну норм. Шкода що наші на сайті не пишуть повністю таку інфу
Battery life varies by connection mode and lighting settings. In 2.4 GHz wireless mode, the keyboard lasts up to 16 months with RGB lighting off, or up to 100 days with full-brightness lighting enabled (tested with white light). In Bluetooth mode, it lasts up to 9 months with RGB lighting off, or up to 86 days with full-brightness lighting enabled. Actual battery life may vary based on real-world usage, device settings, and environmental conditions.
-
Andyrv
Junior
Це ж перефарбована типу геймерська asus falchion rx low profile.
https://rog.asus.com/ua-ua/keyboards/ke ... w-profile/
-
Polaroid1962
Member
Дивно, що ціна однакова))) Я б на місці маркетологів зробив би одну з них удвічі дорожчою. Бо як купляють - чому ні?Andyrv: ↑ 19.02.2026 17:45 Це ж перефарбована типу геймерська asus falchion rx low profile.
-
Барбарис
Member
Polaroid1962, авіація в гта?
В са чи вайсіті гелікоптери тільки там нормально управлялись. В пізніших серіях на мишці стало трохи адекватніше, але все рівно не те.
В са чи вайсіті гелікоптери тільки там нормально управлялись. В пізніших серіях на мишці стало трохи адекватніше, але все рівно не те.
-
Melki
Member
Spectrum?StTechnik: ↑ 19.02.2026 14:48Я думаю от такой - у многих порвется все что только может порваться
https://www.norbauer.co/products/the-seneca
будет такая светлая - куплю, хотя сенсорная громкость что-то мне не внушает доверия
-
Melki
Member
вроде да...Andyrv: ↑ 19.02.2026 17:45перефарбована типу геймерська asus falchion rx low profile
-
StTechnik
Member
1. Там есть светлая.Melki: ↑ 19.02.2026 19:42будет такая светлая - куплю
2. Не купишь
-
Melki
Member
покажиStTechnik: ↑ 19.02.2026 20:121. Там есть светлая.
почему?StTechnik: ↑ 19.02.2026 20:122. Не купишь
-
Polaroid1962
Member
Ну це максимально рідкий приклад, якщо ви про те, що нампад потрібен у іграх. І знову, можно ж назначити кнопки на ijkl чи щось таке.Барбарис: ↑ 19.02.2026 19:37 Polaroid1962, авіація в гта?
-
Барбарис
Member
Polaroid1962, Microsoft Flight Simulator?
Рогалики різні? Garry's Mod? Стратегії та ммо? У WoW чи старкрафт під праву руку на нампад вішають макроси, панелі заклинань.
Рогалики різні? Garry's Mod? Стратегії та ммо? У WoW чи старкрафт під праву руку на нампад вішають макроси, панелі заклинань.
-
Polaroid1962
Member
А як саме нампад використовується у Microsoft Flight Simulator?Барбарис: ↑ 19.02.2026 22:59 Polaroid1962, Microsoft Flight Simulator?
Щодо рогаликів та Garry's Mod - тут я не в темі.
Стратегії, якщо не покрокові - то нащо там нампад, а якщо покрокові - то тим більше? Я просто не можу уявити, як у такому динамічному жанрі можно витрачати час на перенесення правої руки з мишки на клавіатуру і назад.
Щодо макросів та ммо ігор - знову таки, специфічний жанр, але зробіть зручні кнопки зліва від wasd або під великий палець. Не треба мишку відпускати, все зручно.
-
Барбарис
Member
Камера та осі літака, без джойстика - виявляється досить багато таких.
А в стратегіях чи моба таких хто вішає на цифри теж багато- не всім навіть наги вистачає.