Черный список компьютерных фирм

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shpoker
Member

Повідомлення

Точки выдачи их как-то подозрительно айтибокс напоминают
DaKaR
Member

Повідомлення

Shpoker: 18.10.2025 11:56
Точки выдачи их как-то подозрительно айтибокс напоминают
ITbox это старый добрый brain. Навряд у них что-то общее. Брейн себе спокойно работает в штатном режиме.
Shpoker
Member

Повідомлення

DaKaR
Та я о том что могли втупую скопировать страницу контакты. И на картах будут биться адреса магазина, а кто там смотрит, брейн или флик... Название явно у магаза клик сперли. С миру по нитке - голому рубашка)
DaKaR
Member

Повідомлення

Shpoker: 18.10.2025 12:11 DaKaR
Та я о том что могли втупую скопировать страницу контакты. И на картах будут биться адреса магазина, а кто там смотрит, брейн или флик... Название явно у магаза клик сперли. С миру по нитке - голому рубашка)
ekatalog таже была плашка партенера ekataloga. уже вижу магазин исчез из прайсагрегаторов.
GreenMile
Member

Повідомлення

Блін, некропост не подивився на дату :facepalm:
DaKaR
Member

Повідомлення

DaKaR: 18.10.2025 11:23 Оплатив через оплату частинами Ігрове крісло Cougar Speeder One Black на https://flick.zone 07.10.25
Товар не відправили, гроші не повернули. На зв'язок перестали виходити.
26.11.25 надійшов товар.
допомогло втручання монобанку.
pixel4howl
Junior

Повідомлення

zoom: 24.10.2023 11:06
crisisby: 02.05.2022 20:12
1. оплата полная или задатка на "платёжную систему"

В этих "магазинах" она никому не известна. Некая платёжная система. Вы платите куда то бабушке в деревню и доказательств у вас 0 при проблемах

В нормальных магазинах вы платите НА РАСЧЁТНЫЙ СЧЁТ ФОП. И тут важно: НЕ НА КАРТУ ФИЗ. ЛИЦА, НЕ НА ПЛАТЁЖНУЮ СИСТЕМУ, А НА СЧЁТ

В задатке то самом ничего такого нет. Продавцы страхуются от покупателей которые заказывают и не заюирают товар с почты и хотя бы платят за дорогу туда обратно этим задатком

2. Эти продавцы берут на платёжную систему чтобы не иметь ФОП и не платить налоги

ваша ошибка в том что вы не подумали и оплатили на карту физ. лица. По закону так нельзя делать. Платить надо на счета ФОП а не на карты. Також важливо, щоб усі покупки робились через перевірені платіжні системи або через магазини з чітким юридичним статусом. У таких ситуаціях консультація з бухгалтерами, як на Master сайт, може допомогти зорієнтуватись і правильно оформити документи. В кінці кінців, якщо все зробити правильно, це допоможе уникнути таких неприємних ситуацій у майбутньому. Краще завжди перевіряти відгуки перед тим, як зробити покупку в інтернет-магазині. Вы подарили им деньги и вернут они вам когда-то если захотят)
Це єдина правильна процедура для захисту своїх прав. Якщо ти потрапив у таку ситуацію, я б порадив звернутися до поліції.
Vasyanya1
Member

Повідомлення

Доброго дня, шановні форумчани.

На початку листопада придбав блок живлення Corsair RM850e в магазині "MTA". Ціна була нижчою, ніж в інших магазинах, але не на порядок. Тому підозр в мене не було.

Блочок приїхав вчасно, у додатковому пакованні. Але жодних папірців у посилку не поклали. Через підтримку я отримав накладну в електронному вигляді (накладна і "гарантійка" два в одному). Але у графі "серійний номер товару" я помітив пропуск. Техпідтримка запевняє, що товар офіційний і гарантія є. Видати новий талон, за їх словами, немає можливості.

Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
destructX
Member

Повідомлення

Vasyanya1: 19.02.2026 04:39 Доброго дня, шановні форумчани.

На початку листопада придбав блок живлення Corsair RM850e в магазині "MTA". Ціна була нижчою, ніж в інших магазинах, але не на порядок. Тому підозр в мене не було.

Блочок приїхав вчасно, у додатковому пакованні. Але жодних папірців у посилку не поклали. Через підтримку я отримав накладну в електронному вигляді (накладна і "гарантійка" два в одному). Але у графі "серійний номер товару" я помітив пропуск. Техпідтримка запевняє, що товар офіційний і гарантія є. Видати новий талон, за їх словами, немає можливості.

Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
а в особистому кабінеті, в мта, як виглядає покупка? наприклад в ktc теж папір ніякий не кладуть, там гарантійний талон електронний в кабінеті
Vasyanya1
Member

Повідомлення

а в особистому кабінеті, в мта, як виглядає покупка? наприклад в ktc теж папір ніякий не кладуть, там гарантійний талон електронний в кабінеті
Висить оплачене замовлення. Дата і конкретний товар, спосіб оплати. Жодних документів підвантажити звідти неможливо.
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Vasyanya1: 19.02.2026 04:39Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
Рядовой бизнес по-украински. Для МТА это было и есть нормой. Что будет в случае гарантии никто не знает, сейчас Вы от них ничего (уже) не добьётесь. Можете обратиться в саппорт Корсара и узнать статус блока, если есть интерес. Ответят в какой стране он был завезён и продан.
Vasyanya1
Member

Повідомлення

Рядовой бизнес по-украински. Для МТА это было и есть нормой. Что будет в случае гарантии никто не знает, сейчас Вы от них ничего (уже) не добьётесь. Можете обратиться в саппорт Корсара и узнать статус блока, если есть интерес. Ответят в какой стране он был завезён и продан.
Я звертався туди. Бот мені відповів, що по серійнику неможливо визначити "сірість"
vdemeshko
Member

Повідомлення

acm_fan: 19.02.2026 15:58
Vasyanya1: 19.02.2026 04:39Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
у приятеля по гарантии там меняли плашки памяти DDR4 - заняло больше 21 дня положенного (или сколько там), но в целом вопрос решился.
Hash
Junior

Повідомлення

Vasyanya1
Маю досвід з саппорт Corsair, також був бж(rm850x) з сірого магазину. Треба чек покупки, серійний номер БЖ. Якщо немає представництва corsair в твоїй країні, то треба відправляти їм в Америку, хоч і бж був EU версії(в сусідні країни не захотіли відправку). Писав майже як і було насправді що магазин там де купляв закрився, гарантійної бумаги немаю, вони мабуть пішли на уступки або може це їх стандартна процедура, то після деяких маніпуляцій з блоком та фото пруфом вони відправили БЖ але доставка тільки по Америці. Ну і так до слова, по їх правилам відправляють тільки refurbished товари, навіть інший колір можуть прислати (як у мене був білий системник, а став з чорним БЖ :laugh: )
dr-kart
Member

Повідомлення

viewtopic.php?p=4096525#p4096525

инет магаз TechnoHub thub.com.ua

серовоз,
отправил вскрытый товар (аккуратно срезана одна пломба на коробке, детали по ссылке выше), без фискальных документов.
Сапорт (который только через телегу и не работает на выходных) на первый рабочий день после отримання, т.е. через 2 календарных дня, заявляет что я просто пытаюсь ему вернуть б/у-шный товар :super: Еще раз: на 2-й день!

Написали скаргу и заяву на повернення в 14 денний строк. Через услугу НП "Легке повернення" товар послан назад отправителю - TechnoHub = ФОП Довгий Антон Богданович
спойлер
ФОП Довгий Антон Богданович, Київ, пр. Степана Бандери, д. 16-А, Рахунок № UA033052990000026006040114975 у банку АТ КБ "ПриватБанк" отримав 100% оплату за товар від банку
Прошла неделя как они получили на НП товар назад. Возврата денег нет. Ответа от магаза тоже никакого нет

Чтоб народ знал своих героев, сделали відгук на hotline
https://hotline.ua/ua/yp/42457/reviews/
который на модерации и удаляется хотлайном в течение суток :super:
Вкладення
hotline_20260225_074718.png
Georgin
Member

Повідомлення

dr-kart
Як Ви взагалі в них щось замовили? Я от буквально пару днів тому почитав про них відгуки - такого некомпетентного кадра на відповідях Hotlline я давно не бачив.
Це ж абсолютний неадекват з роздутим его, який взагалі не розуміє, у чому полягає його завдання.
По його відповідям 100% зрозуміло, яким чином ведеться бізнес у цій конторі.
7mindfields
Member

Повідомлення

Georgin: 25.02.2026 09:20 Я от буквально пару днів тому почитав про них відгуки - такого некомпетентного кадра на відповідях Hotlline я давно не бачив.
Десь місяць тому там наче було більше перлів в негативних відгуках
dr-kart
Member

Повідомлення

Georgin согласен, лоханулся
місяць тому там наче було більше перлів в негативних відгуках
7mindfields хотлайн действительно удаляет негативные отзывы. Мой через сутки убрали, как выше писал (обновил сегодня :shuffle: )
frostofrost
Junior

Повідомлення

Купив корпус з Розетки Кугар. Після ремонту корпус більш за все. Є сліди використання і навіть ремонту. Схоже що щось підгоріло та перепаяли. Можливо рефаб
Tim
Member

Повідомлення

frostofrost
rozetka eu?
Відповісти