Точки выдачи их как-то подозрительно айтибокс напоминают
Новини
Останні статті і огляди
Черный список компьютерных фирм
-
Shpoker
Member
-
DaKaR
Member
ITbox это старый добрый brain. Навряд у них что-то общее. Брейн себе спокойно работает в штатном режиме.
-
Shpoker
Member
DaKaR
Та я о том что могли втупую скопировать страницу контакты. И на картах будут биться адреса магазина, а кто там смотрит, брейн или флик... Название явно у магаза клик сперли. С миру по нитке - голому рубашка)
Та я о том что могли втупую скопировать страницу контакты. И на картах будут биться адреса магазина, а кто там смотрит, брейн или флик... Название явно у магаза клик сперли. С миру по нитке - голому рубашка)
-
DaKaR
Member
ekatalog таже была плашка партенера ekataloga. уже вижу магазин исчез из прайсагрегаторов.Shpoker: ↑ 18.10.2025 12:11 DaKaR
-
GreenMile
Member
Блін, некропост не подивився на дату 
-
DaKaR
Member
26.11.25 надійшов товар.DaKaR: ↑ 18.10.2025 11:23 Оплатив через оплату частинами Ігрове крісло Cougar Speeder One Black на https://flick.zone 07.10.25
Товар не відправили, гроші не повернули. На зв'язок перестали виходити.
допомогло втручання монобанку.
-
pixel4howl
Junior
zoom: ↑ 24.10.2023 11:06Це єдина правильна процедура для захисту своїх прав. Якщо ти потрапив у таку ситуацію, я б порадив звернутися до поліції.crisisby: ↑ 02.05.2022 20:12
1. оплата полная или задатка на "платёжную систему"
В этих "магазинах" она никому не известна. Некая платёжная система. Вы платите куда то бабушке в деревню и доказательств у вас 0 при проблемах
В нормальных магазинах вы платите НА РАСЧЁТНЫЙ СЧЁТ ФОП. И тут важно: НЕ НА КАРТУ ФИЗ. ЛИЦА, НЕ НА ПЛАТЁЖНУЮ СИСТЕМУ, А НА СЧЁТ
В задатке то самом ничего такого нет. Продавцы страхуются от покупателей которые заказывают и не заюирают товар с почты и хотя бы платят за дорогу туда обратно этим задатком
2. Эти продавцы берут на платёжную систему чтобы не иметь ФОП и не платить налоги
ваша ошибка в том что вы не подумали и оплатили на карту физ. лица. По закону так нельзя делать. Платить надо на счета ФОП а не на карты. Також важливо, щоб усі покупки робились через перевірені платіжні системи або через магазини з чітким юридичним статусом. У таких ситуаціях консультація з бухгалтерами, як на Master сайт, може допомогти зорієнтуватись і правильно оформити документи. В кінці кінців, якщо все зробити правильно, це допоможе уникнути таких неприємних ситуацій у майбутньому. Краще завжди перевіряти відгуки перед тим, як зробити покупку в інтернет-магазині. Вы подарили им деньги и вернут они вам когда-то если захотят)
-
Vasyanya1
Member
Доброго дня, шановні форумчани.
На початку листопада придбав блок живлення Corsair RM850e в магазині "MTA". Ціна була нижчою, ніж в інших магазинах, але не на порядок. Тому підозр в мене не було.
Блочок приїхав вчасно, у додатковому пакованні. Але жодних папірців у посилку не поклали. Через підтримку я отримав накладну в електронному вигляді (накладна і "гарантійка" два в одному). Але у графі "серійний номер товару" я помітив пропуск. Техпідтримка запевняє, що товар офіційний і гарантія є. Видати новий талон, за їх словами, немає можливості.
Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
На початку листопада придбав блок живлення Corsair RM850e в магазині "MTA". Ціна була нижчою, ніж в інших магазинах, але не на порядок. Тому підозр в мене не було.
Блочок приїхав вчасно, у додатковому пакованні. Але жодних папірців у посилку не поклали. Через підтримку я отримав накладну в електронному вигляді (накладна і "гарантійка" два в одному). Але у графі "серійний номер товару" я помітив пропуск. Техпідтримка запевняє, що товар офіційний і гарантія є. Видати новий талон, за їх словами, немає можливості.
Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
-
destructX
Member
а в особистому кабінеті, в мта, як виглядає покупка? наприклад в ktc теж папір ніякий не кладуть, там гарантійний талон електронний в кабінетіVasyanya1: ↑ 19.02.2026 04:39 Доброго дня, шановні форумчани.
-
Vasyanya1
Member
Висить оплачене замовлення. Дата і конкретний товар, спосіб оплати. Жодних документів підвантажити звідти неможливо.а в особистому кабінеті, в мта, як виглядає покупка? наприклад в ktc теж папір ніякий не кладуть, там гарантійний талон електронний в кабінеті
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Рядовой бизнес по-украински. Для МТА это было и есть нормой. Что будет в случае гарантии никто не знает, сейчас Вы от них ничего (уже) не добьётесь. Можете обратиться в саппорт Корсара и узнать статус блока, если есть интерес. Ответят в какой стране он был завезён и продан.Vasyanya1: ↑ 19.02.2026 04:39Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
-
Vasyanya1
Member
Я звертався туди. Бот мені відповів, що по серійнику неможливо визначити "сірість"Рядовой бизнес по-украински. Для МТА это было и есть нормой. Что будет в случае гарантии никто не знает, сейчас Вы от них ничего (уже) не добьётесь. Можете обратиться в саппорт Корсара и узнать статус блока, если есть интерес. Ответят в какой стране он был завезён и продан.
-
vdemeshko
Member
у приятеля по гарантии там меняли плашки памяти DDR4 - заняло больше 21 дня положенного (или сколько там), но в целом вопрос решился.acm_fan: ↑ 19.02.2026 15:58Рядовой бизнес по-украински. Для МТА это было и есть нормой. Что будет в случае гарантии никто не знает, сейчас Вы от них ничего (уже) не добьётесь. Можете обратиться в саппорт Корсара и узнать статус блока, если есть интерес. Ответят в какой стране он был завезён и продан.Vasyanya1: ↑ 19.02.2026 04:39Чи це я параноїк, чи я просто придбав "сірий" блочок у відомому мережевому магазині?
-
Hash
Junior
Vasyanya1
Маю досвід з саппорт Corsair, також був бж(rm850x) з сірого магазину. Треба чек покупки, серійний номер БЖ. Якщо немає представництва corsair в твоїй країні, то треба відправляти їм в Америку, хоч і бж був EU версії(в сусідні країни не захотіли відправку). Писав майже як і було насправді що магазин там де купляв закрився, гарантійної бумаги немаю, вони мабуть пішли на уступки або може це їх стандартна процедура, то після деяких маніпуляцій з блоком та фото пруфом вони відправили БЖ але доставка тільки по Америці. Ну і так до слова, по їх правилам відправляють тільки refurbished товари, навіть інший колір можуть прислати (як у мене був білий системник, а став з чорним БЖ
)
Маю досвід з саппорт Corsair, також був бж(rm850x) з сірого магазину. Треба чек покупки, серійний номер БЖ. Якщо немає представництва corsair в твоїй країні, то треба відправляти їм в Америку, хоч і бж був EU версії(в сусідні країни не захотіли відправку). Писав майже як і було насправді що магазин там де купляв закрився, гарантійної бумаги немаю, вони мабуть пішли на уступки або може це їх стандартна процедура, то після деяких маніпуляцій з блоком та фото пруфом вони відправили БЖ але доставка тільки по Америці. Ну і так до слова, по їх правилам відправляють тільки refurbished товари, навіть інший колір можуть прислати (як у мене був білий системник, а став з чорним БЖ
-
dr-kart
Member
viewtopic.php?p=4096525#p4096525
инет магаз TechnoHub thub.com.ua
серовоз,
отправил вскрытый товар (аккуратно срезана одна пломба на коробке, детали по ссылке выше), без фискальных документов.
Сапорт (который только через телегу и не работает на выходных) на первый рабочий день после отримання, т.е. через 2 календарных дня, заявляет что я просто пытаюсь ему вернуть б/у-шный товар
Еще раз: на 2-й день!
Написали скаргу и заяву на повернення в 14 денний строк. Через услугу НП "Легке повернення" товар послан назад отправителю - TechnoHub = ФОП Довгий Антон Богданович
Чтоб народ знал своих героев, сделали відгук на hotline
https://hotline.ua/ua/yp/42457/reviews/
который на модерации и удаляется хотлайном в течение суток
инет магаз TechnoHub thub.com.ua
серовоз,
отправил вскрытый товар (аккуратно срезана одна пломба на коробке, детали по ссылке выше), без фискальных документов.
Сапорт (который только через телегу и не работает на выходных) на первый рабочий день после отримання, т.е. через 2 календарных дня, заявляет что я просто пытаюсь ему вернуть б/у-шный товар
Написали скаргу и заяву на повернення в 14 денний строк. Через услугу НП "Легке повернення" товар послан назад отправителю - TechnoHub = ФОП Довгий Антон Богданович
- спойлер
- ФОП Довгий Антон Богданович, Київ, пр. Степана Бандери, д. 16-А, Рахунок № UA033052990000026006040114975 у банку АТ КБ "ПриватБанк" отримав 100% оплату за товар від банку
Чтоб народ знал своих героев, сделали відгук на hotline
https://hotline.ua/ua/yp/42457/reviews/
который на модерации и удаляется хотлайном в течение суток
-
Georgin
Member
dr-kart
Як Ви взагалі в них щось замовили? Я от буквально пару днів тому почитав про них відгуки - такого некомпетентного кадра на відповідях Hotlline я давно не бачив.
Це ж абсолютний неадекват з роздутим его, який взагалі не розуміє, у чому полягає його завдання.
По його відповідям 100% зрозуміло, яким чином ведеться бізнес у цій конторі.
Як Ви взагалі в них щось замовили? Я от буквально пару днів тому почитав про них відгуки - такого некомпетентного кадра на відповідях Hotlline я давно не бачив.
Це ж абсолютний неадекват з роздутим его, який взагалі не розуміє, у чому полягає його завдання.
По його відповідям 100% зрозуміло, яким чином ведеться бізнес у цій конторі.
-
7mindfields
Member
Десь місяць тому там наче було більше перлів в негативних відгукахGeorgin: ↑ 25.02.2026 09:20 Я от буквально пару днів тому почитав про них відгуки - такого некомпетентного кадра на відповідях Hotlline я давно не бачив.
-
dr-kart
Member
Georgin согласен, лоханулся
)
7mindfields хотлайн действительно удаляет негативные отзывы. Мой через сутки убрали, как выше писал (обновил сегоднямісяць тому там наче було більше перлів в негативних відгуках
-
frostofrost
Junior
Купив корпус з Розетки Кугар. Після ремонту корпус більш за все. Є сліди використання і навіть ремонту. Схоже що щось підгоріло та перепаяли. Можливо рефаб
-
Tim
Member
frostofrost
rozetka eu?
rozetka eu?