Гроші не проблема, але купити нормальний павер проблема, до Вашого відома, навіть ноути без тайп-ц прекрасно заряджаються від паверів з допомогою тригера PD за 100-150грн, мої ноути на р5 4500у та і7 1360р від 5 вольт заряджаються, ноут на і5 6200у хоче вже 12в, але є велика кількість дешевих паверів 18вт, в яких 12в 1.5а, ось старенький на і3 2470м вже хоче тригер PD і павер, який 20 вольт може видати, чи треба воно в реальному житті? Я при покупці перевірив які є способи зарядити ноут і все, ось так і бачу як Ви намагаєтеся витягнути 50 годин ютубу з мінімальною яскравістю на своєму ейріyuriy_dd: ↑ 19.02.2026 00:16ніяке, просто до слова - якраз мені потрібен power bank, маю на 35 ватний (20В підтримує), а х86 ноут заряджати від нього відмовляється, а від 65 Вт-ного - заряджається.
А макбук ейр - навіть від 5 Вт - заряджається
Ну це ж Ваш аргумент, Ви й шукайте і доводьте свою точку зору.
Який же Ви тупий селюк, та відкрийте той же ноутбук чек, там яскравість якщо на максимум викрутити то вийде 7 годин ютубу в ейра 13 м4, я на 100 викручую рідко, але часто 60-80% і + навантаження важче ютубчика, от і виходить що xps на інтелі не дуже по автономності в простої, але під навантаженням доволі близькі показники як в ейра.yuriy_dd: ↑ 19.02.2026 00:16у мене - працює довго, по відкритих доступних джерелах - М4 - в 3-5 разів більш енерго-ефективний за х86 проци шукайте причину в себе
Він не вивозить звичайну офісну багатопокову продуктивність, які важкі задачі? Конференція з відео в зум це важка задача? Звичайно, Ви там однопотоки ганяєте то Вам всерівно, але ж це Ваші слова, що ейр задовільняє 90% користувачів, то виходить що тільки 10% користувачів ейрів юзають зум з відео? Ну і зустрічне питання, який павер треба для Вашого мак міні? Що робити як інтернет не дуже? І Ви знову ж забуваєте, що по факту макміні як термінальний сервер в Вас, а значить даж в Вашому конкретному випадку до мак міні треба докупити ноутбук щоб віддалено підключатися, хочеться стаціонар - монітор/миша/клава/колонки. Маніпулятор.yuriy_dd: ↑ 19.02.2026 00:16в нього пасивне охолодження. Якщо ви обрали такий ноут для важких задач - ви зробили не правильний вибір
я свідомо купив ейр - і мені навіть потрібно постратись щоб заставити його тротлити
для постійної роботи я обрав мак міні - він ще й сильно дешевше
потрібно думати перед тим як робити вибір і в першу чергу звинувачувати себе
Ви стверджували що навіть м2 взує 1360р в неоптимізованому під м2 сб23, по факту даж м2 про зливає, маніпуляція ж, зараз тупо виляєте і спригуєте на споживання, але ж в dext nuc і йому на споживання з розетки всерівно, а в себе я не бачу суттєвого прогресу в автономності ейра бо все псує не енергоефективний дисплей, але в великого механізатора села недостатньо знань щоб дійти до цього висновку.yuriy_dd: ↑ 19.02.2026 00:16а що ви маєте на увазі під маніпуляцією? це коли я кажу що швидкий одно-потік, але ігри не працюють?
Відправлено через 29 хвилин 27 секунд:
чи може ви маєте на увазі що по тестам 1360P споживає до 92 Вт - наголошую лише проц, не вся система
але порівнювати мені його можна лише з М2, який споживає вся система десь 40 Вт?
а може ви самі порівняєте? ви вмієте таке робити? достатньо у вас на таке знань?