Kingdom Come: Deliverance II й The Witcher 3: Wild Hunt незабаром увійдуть до складу Xbox Game Pass

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II й The Witcher 3: Wild Hunt незабаром увійдуть до складу Xbox Game Pass

Майки взагалі не розуміють, як треба подавати і продавати ігри...
Замість того, щоб подати В3 як гру року і багатократного переможця різних премій та рейтингів з багатомільйонними продажами, ККД2 - як одну з кращих ігор минулого року з високими оцінками критиків та гравців - в блогові просто перелічені ігри в алфавітному порядку.

І посередній awowed з релізом у звичайному пасі як драйвер продаж преміум підписки :facepalm:
bes
Member

Повідомлення

Ну вот наконец то достойная игра за 39 грн
1234waltz
Member

Повідомлення

waryag: 18.02.2026 13:55 І посередній awowed з релізом у звичайному пасі як драйвер продаж преміум підписки :facepalm:
Awowed відносно нова і "власна" гра. Курвін 3 виповняється 11 рік вже, гра шикарна, нові патчі підтягнули графіку. Але свіжою вона від цього не стала.
Тому і рекламують Awowed та High on life 1 & 2, як свіжі тайтли, які ще мало хто грав та купував.

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Щодо ККД2. Залежить мабуть від регіону й того, в кого як підтягує ігри за інтересами на головну.
В мене на головній в геймпассі зараз ККД, High on life 2, ККД, Каловздутіє, Релутед та інша актуалка.
waryag
Member

Повідомлення

1234waltz: 18.02.2026 14:14Awowed відносно нова і "власна" гра. Курвін 3 виповняється 11 рік вже, гра шикарна, нові патчі підтягнули графіку. Але свіжою вона від цього не стала.
Тому і рекламують Awowed та High on life 1 & 2, як свіжі тайтли, які ще мало хто грав та купував.
Старий хіт це все одно хіт. Хоча який В3 старий? 10 років? Нінтендо взагалі без рефлексії перепродає ліниві ремастери ігор, яким по 15-20.

Нова посередність це все одно посередність.
big_bang
Member

Повідомлення

waryag: 18.02.2026 14:21 Нінтендо взагалі без рефлексії перепродає ліниві ремастери ігор, яким по 15-20.
стара самурайська традиція
dead_rat
Member

Повідомлення

Давайте, зізнавайтеся, хто той самий геймер що не грав Відьмак 3? :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 18.02.2026 13:55Замість того, щоб подати В3 як гру року і багатократного переможця різних премій та рейтингів
Грі 11 років. Її не грало хіба три каліки.
Entar
Member

Повідомлення

Я трохи про awowed не зрозумів, його що, забирають зі звичайної підписки в преміумну чи як?
1234waltz
Member

Повідомлення

Entar: 18.02.2026 14:47 Я трохи про awowed не зрозумів, його що, забирають зі звичайної підписки в преміумну чи як?
В додатку не пишуть зворотнього відліку по стандартній підписці, по ідеї ні. Лишається.
Entar
Member

Повідомлення

1234waltz: 18.02.2026 14:53 В додатку не пишуть зворотнього відліку по стандартній підписці, по ідеї ні. Лишається.
Дякую! Я просто тільки ПК маю і наче для пк в нас видно тільки звичайну підписку (можу помилятися).
yariksom
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.02.2026 14:37 Давайте, зізнавайтеся, хто той самий геймер що не грав Відьмак 3? :laugh:
Я лише чотири рази пройшов, рахується? :rotate:
ddO
Member

Повідомлення

dead_rat: 18.02.2026 14:37 Давайте, зізнавайтеся, хто той самий геймер що не грав Відьмак 3? :laugh:
У гри рейтинг 16+ , тому за цих 11 років могло до цього рейтингу дорости немало геймерів, що ще не пробували цю гру. Хоча, враховуючи її популярність, я у цьому сильно сумніваюся.
1234waltz
Member

Повідомлення

Entar: 18.02.2026 15:01
1234waltz: 18.02.2026 14:53 В додатку не пишуть зворотнього відліку по стандартній підписці, по ідеї ні. Лишається.
Дякую! Я просто тільки ПК маю і наче для пк в нас видно тільки звичайну підписку (можу помилятися).
В мене теж пк підписка. Зазвичай про зникнення з підписки менше ніж за місяць повідомляють і ставлять відлік днів. Прийнанні в минулому році так було.
Graveworm
Member

Повідомлення

dead_rat
Якщо я далі першого акту не пройшов рахується?
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 18.02.2026 14:44Грі 11 років. Її не грало хіба три каліки.
Навіть в ГТА5 не грали мільярди.
І я загалом про невміння майків подати ігри. Унила копіпаста бех жодної цікавинки в описах.

Відправлено через 32 секунди:
big_bang: 18.02.2026 14:35стара самурайська традиція
Наче це щось погане...
yariksom
Member

Повідомлення

waryag: 18.02.2026 15:49Навіть в ГТА5 не грали мільярди.
Якраз ГТА5 мені не зайшло чомусь, не пройшов.
big_bang
Member

Повідомлення

Graveworm: 18.02.2026 15:34 dead_rat
Якщо я далі першого акту не пройшов рахується?

ЩО !?!?!?!?!?
спойлер
Зображення
den888
Member

Повідомлення

розтлумачте, щось я туплю.
"Перша гра буде доступна в «хмарі» і на консолях Xbox Series X/S, а в другу також зможуть пограти ПК-геймери". Що це значить? Ну от к приміром куплю я цей gamepass, доречі це вже офіційно можна купляти, чи там якісь танці з бубнами, регіони міняти, ще якась туфта? так от якщо в мене буде xbox, то я зможу пограти і в те і в те, а на компі тільки в Kingdom Come: Deliverance II?
bes
Member

Повідомлення

den888: 18.02.2026 17:12 розтлумачте, щось я туплю.
"Перша гра буде доступна в «хмарі» і на консолях Xbox Series X/S, а в другу також зможуть пограти ПК-геймери". Що це значить? Ну от к приміром куплю я цей gamepass, доречі це вже офіційно можна купляти, чи там якісь танці з бубнами, регіони міняти, ще якась туфта? так от якщо в мене буде xbox, то я зможу пограти і в те і в те, а на компі тільки в Kingdom Come: Deliverance II?
Что бы играть на пк и консоли надо покупать геймпас ультимейт только на консоли. Я не знаю сколько он сейчас стоит, так как не пользуюсь консолью больше но последняя цена была 500-600 грн за месяц.
МОНАХ
Member

Повідомлення

:think: А що, хіба за всі ці 11 років The Witcher 3: Wild Hunt досі в складі Xbox Game Pass не було?
► Даруйте, я і близько до гейм-еко-системи Xbox-а ніколи не був вхожий, тому не особливо знаюсь, що там доступно, що ні, просто сам факт даний мене на сьогодні ввігнав в ступор :puzzle: .
Відповісти