Не дуже в цьому розуміюсь, думав ТВ даватиме два канали, якщо ЦАП стерео? Якщо ні - то обовязково AVR?Radio Bay: ↑ 15.02.2026 14:09 Хто міксувати 5.1 у 2.0 буде?
Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
IrosLAV
Member
-
Firebrand
Member
IrosLAV
Они однозначно будут воспроизводить звук лучше, чем ваши текущие клипш, если вы находитесь не по центру между колонками. Очень универсальные колонки, которые можно слушать, грубо говоря, в другой комнате.
Очень странный вопрос. Наилучшие где, в своем классе,лучше всех вообще или что еще?Вони дійсно будуть найкращі?
Они однозначно будут воспроизводить звук лучше, чем ваши текущие клипш, если вы находитесь не по центру между колонками. Очень универсальные колонки, которые можно слушать, грубо говоря, в другой комнате.
-
Filabatya
Member
може їх в рівносторонній трикутник поставити, поближче типу?
-
MSiAventador
Member
IrosLAV
У вас середня кімната.
Можа обрати середній варіант акустики, між підлоговими і поличними :
Wharfedale EVO 5.2 ₴44000
У вас середня кімната.
Можа обрати середній варіант акустики, між підлоговими і поличними :
Wharfedale EVO 5.2 ₴44000
-
Quanton
Junior
Ну так, хочеться джунглі з кабелів і автономну системуRadio Bay: ↑ 13.02.2026 01:58Не раджу плодити девайси сумнівної якості у ближньому полі. Зараз й на відстані 3-4м люди поступово на актив переходять.Quanton: ↑ 12.02.2026 14:05Тепер стало цікаво на рахунок китайських підсилювачів
Не дарма у багатьох виробників пасивної акустики у лінійках з'явилися активні моделі.
Ще одне, погані підсилювачі не вміють грати тихо, це у ближньюиу полі проблема
Відправлено через 2 години 25 хвилин 25 секунд:Гарна ідея, а потім порівняти з Fiio KA11. Я так розумію, що головне бажання оточити себе купою незрозумілих девайсів та колупатися з ними, а не досягнути нормального звуку за поменше грошейQuanton: ↑ 12.02.2026 15:27Та думаю пустити під це діло якийсь китайський одноплатник, має подужати флак формат по юсб
-
Radio Bay
Member
Не обов'язково: є так звана "проблема першого вата", коли підсилювач таке собі грає на мелій гучності. Тому на деяких підсилювачах була кнопка тонкомпенсаціїtablestikus: ↑ 15.02.2026 14:24Для цього ще треба і колонки з великою чутливістю
То інша справа, нехай буде такQuanton: ↑ 15.02.2026 18:33Ну так, хочеться джунглі з кабелів і автономну систему
- Я якось зупинився і навіть інструментальний ящик завів, бо бардак був лютий )
-
ПідтримаюFilabatya: ↑ 15.02.2026 16:29може їх в рівносторонній трикутник поставити, поближче типу
Звідки сигнал на телек подаватися буде? Дійшли до цікавого питанняIrosLAV: ↑ 15.02.2026 14:24Не дуже в цьому розуміюсь, думав ТВ даватиме два канали, якщо ЦАП стерео?
-
alexander-magnus
Member
На тв Самсунг Нетфликс выдаёт звук 5.1 . Если фильм с диска запускать через USB то звук в зависимости от того как записано. Другой вопрос как это будет звучать. Подключен саундбар к нему - ну такое по звуку)Radio Bay: ↑ 15.02.2026 19:07Звідки сигнал на телек подаватися буде? Дійшли до цікавого питання
-
Radio Bay
Member
Для кино норм, для музыки нет, но для кино саб не помешает, есть саундбары с выходом на саб. Ямахи делают. Просто RCA.alexander-magnus: ↑ 15.02.2026 20:06Подключен саундбар к нему - ну такое по звуку
-
alexander-magnus
Member
Та мій саб щось вже пару днів почал тихо грати... Накрився похожеRadio Bay: ↑ 15.02.2026 21:15 но для кино саб не помешает
-
Radio Bay
Member
У ремонт, може кондюки, тоді це буде легко полагодитиalexander-magnus: ↑ 15.02.2026 21:20Накрився похоже
-
alexander-magnus
Member
Radio Bay
Да щось трохи звук йде, починає перериватися. Напевно ремонту потребує. Треба якось зайнятися цим
Да щось трохи звук йде, починає перериватися. Напевно ремонту потребує. Треба якось зайнятися цим
-
Radio Bay
Member
От не електронщик, але таке тихе вмирання буває з кондюками. Схожий приклад - компьютерній БЖalexander-magnus: ↑ 15.02.2026 21:32Да щось трохи звук йде, починає перериватися
-
Евгений King
Member
Ну шо панове, дорогі кабелі рулять?
Чомусь в сліпому тесті виграло все, окрім звичайного кабелю, мабуть мокра грязь і банан звучать більш цікаво 
-
Radio Bay
Member
Цікавить тільки свій досвід, чекаємо, картофан еще візьмиЕвгений King: ↑ 17.02.2026 11:17Чомусь в сліпому тесті виграло все, окрім звичайного кабелю, мабуть мокра грязь і банан звучать більш цікаво
-
Hotspur
Member
банан має гарний діаметрЕвгений King: ↑ 17.02.2026 11:17Чомусь в сліпому тесті виграло все, окрім звичайного кабелю, мабуть мокра грязь і банан звучать більш цікаво
-
Radio Bay
Member
Ти мене лякаєшHotspur: ↑ 17.02.2026 12:00банан має гарний діаметр
-
Filabatya
Member
Добре що не кабачок 
-
Hotspur
Member
-
Firebrand
Member
Сразу видно, у кого подгорело в этой теме.Евгений King: ↑ 17.02.2026 11:17 Ну шо панове, дорогі кабелі рулять? Чомусь в сліпому тесті виграло все, окрім звичайного кабелю, мабуть мокра грязь і банан звучать більш цікаво![]()
-
Евгений King
Member
Пфф, я вас прошуFirebrand: ↑ 18.02.2026 22:37Сразу видно, у кого подгорело в этой теме.Евгений King: ↑ 17.02.2026 11:17 Ну шо панове, дорогі кабелі рулять? Чомусь в сліпому тесті виграло все, окрім звичайного кабелю, мабуть мокра грязь і банан звучать більш цікаво![]()
![]()
У мене і підгоріло, я обожнюю аудіофілів, вони такі душки
Вірять в неіснуюче, моляться на неіснуюче, вкладають гроші в копієчні речі, ідеальні сектанти
От би ще придумати як цю корову доїти