Архів ebanoe.it

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lumia
Junior

Повідомлення

Хочу поділитися архівом широко відомого в вузьких колах сироїдів–велосипедистів та закритого нині павутинного вузла ebanoe.it.
Качаємо по протоколу eDonkey2000: ed2k://|file|ebanoe.it.nrg|931692700|a86c65c2df09f0046450aaaa98952fba|/ Прохання записувати на DVD та розповсюджувати серед мешканців ваших підʼїздів. Для запуску потрібен .NET client profile 4.
Архів ebanoe.it
Архів ebanoe.it
vdemeshko
Member

Повідомлення

Lumia
Прохання записувати на DVD
CDRW split zip архивом *
Polaris
Member

Повідомлення

Принисіть діду карвалол :lamer:
Lumia
Junior

Повідомлення

Що це означає?
Барбарис
Member

Повідомлення

Lumia, на хіба поширюєш якусь кацапську фігню, ще й двд згадав?
Lumia
Junior

Повідомлення

Не кацапська. DVD рулить. Цифрова дистрибуція маст дай.
Lumia
Junior

Повідомлення

Хто не в темі, то був такий сайт в піку developers.org.ua який вже не торт. Сайт відкрили наші співвітчизники.
leif
Member

Повідомлення

Записав все на 3,5" дискети. Все інше — не канон :learn: dvd маст дай :tomat:
captain_chuck
Junior

Повідомлення

ОГО! А коменти збереглися?
Там Мурзик Васильович, Фулстек Огурцов та Ілюшка ж були топ ребята)
S0N1C
Member

Повідомлення

робіть торрент або залийте на internet archive.org

це якшо дійсно треба поділитися а не зробити вигляд :shuffle:
Lumia
Junior

Повідомлення

captain_chuck
Коментарів в архіві немає. Спершу я подумав що вони зайві потім, коли передумав, вже було затрачено багато зусиль по архівуванню і мені вже було ліниво повертатися і дороблювати.

S0N1C
Якщо комусь дійсно буде цікаво, то ці люди поставлять собі eMule чи ще щось і скачають а щодо інших, то мені якось…
tablestikus
Member

Повідомлення

А до речі що там з ним сталося що закрилося?
Lumia
Junior

Повідомлення

Я не знаю. Я не слідкував. Здається що до них таки дісталися і притисли. Здається автори в Twitter писали щось невнятне з цього приводу.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

я даже не знал что сайт прикрыли
Georgin
Member

Повідомлення

Я не застав цей ресурс з "народження", але декілька років почитував і вже у 20-х роках він відсотків на 99% складався з фейкових історій та абсолютно деградувавших неадекватів (ботів, представників адміністрації
і відбитих наглухо індивідів-нарцисів, які корчили з себе "борців з системою, які показали цьому клятому капіталісту з галери..."). На цій стадії він мав нульову цінність для будь якого адвекватного програміста,
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця.

Основним "наповненням" сайту стала не довідкова інформація, не нішевий андеграунд, не чорний гумор або жорстка іронія - це буквально підбірка історій психічного розладу.
Так що намагання зберегти оце для історії на мою думку - це як намагання зберегти смердючий шмат фекалій для шанувальників копрофілії.
Lumia
Junior

Повідомлення

Це дуже значне перебільшення. Все не так погано. Нульову, або близько нульову, цінність для будь–якого адвекватного програміста,
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця він мав з самого початку і суть не в цьому а про борців з системою схоже на якусь обідку.

От хто памʼятає про львівського програміста який прикидався жебраков сидячи на вулиці з плакатом з написом пишу код за їжу?
captain_chuck
Junior

Повідомлення

Lumia: 11.02.2026 12:53 Це дуже значне перебільшення. Все не так погано. Нульову, або близько нульову, цінність для будь–якого адвекватного програміста,
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця він мав з самого початку і суть не в цьому а про борців з системою схоже на якусь обідку.

От хто памʼятає про львівського програміста який прикидався жебраков сидячи на вулиці з плакатом з написом пишу код за їжу?
Згадай краще історії базуки кодера вже
Georgin
Member

Повідомлення

Lumia
Величезна проблема ресурсу у тому, що майже всі (якщо не всі) історії завжди демонтрували рівно одну сторону конфлікту - інша сторона губилась десь по дорозі.
До того ж, більшість історій (особливо починаючи з 20-х років) - фейки без жодного доказу, значна частина яких накалякана самою адміністрацією ресурсу. Деякі були забавні але не більше.
А з певного часу місцева адміністрація вирішила, що активності на ресурсі мало і почала вакханалію з ботами і мімікрією адмінів під юзерів. І в тредах розрослися дерева тупих матів-перематів від десятків рандомних ніків
які з'являлися і зникали кожен день.

Я там не написав за всі роки жодного комента, навіть не реєструвався, але мені завжди було цікаво - навіщо існує цей ресурс?
Як інформаційне джерело про роботодавців - забагато фейків і якраз тих самих "обідок" та замало реальних доказів.
Як дуже нішевий розважальний портал - мені надзвичайно важко назвати ту содомію розвагами. Навіть помийка Lurkmore у порівнянні з цим справляла враження "Клубу тонкого англійського гумору", а це вже як вирок для ресурсу.

От така моя проста думка, що витрачати навіть мінімальні сили на збереження цього непотребу немає жодного сенсу. Такий "спадок" кращє закопати і забути про нього назавжди.
Lumia
Junior

Повідомлення

От мене в останню чергу цікавить що в іншої сторони конфлікту — компаній і їхніх власників які будуть заробляти на тобі гроші і насправді дійсно дізнатися чи варто найматися в ту чи іншу фірму можна лише спробувавши самому або поговоривши з тим кого знаєш особисто а відгуки десь на якомусь сайті в якій би формі вони не були, то таке. Не існує а існував. ebanoe.it був профільним ресурсом з аудиторією де можна було опублікувати щось таке, наприклад висловити свою відразу до вебщиків і по всякому їх пообзивати, за що б забанили на DOU або… і все. Окрім DOU який скотився до прісного майданчика з джинсою в нас нічого й немає. ebanoe.it був віддушиною і просував в масах альтернативу точку зору.
Відповісти