Новини
Останні статті і огляди
ASRock поліпшила стабільність системи у свіжих прошивках для плат AM5
-
CADR
Member
Пропоную обговорити ASRock поліпшила стабільність системи у свіжих прошивках для плат AM5
Какие молодцы - запилили beta-версию. Проверяйте на своих компьютерах.
Какие молодцы - запилили beta-версию. Проверяйте на своих компьютерах.
-
STARL1GHT
Member
Що там? Вже перший X3D на новій прошивці в рай відійшов чи ще потрібно зачекати?
- спойлер
-
Не втримався, вибачте.
-
erkins007
Member
Да уже поздно даже если исправили. Репутация асрок уже на самом дне
-
denizen
Member
вже ніхто не повірить
-
Сidonix
Member
Чесно кажучи не знаю що мене підштовхне колись ще купляти їх материнки. Остання була на Z170 під Core i7-7700k, але з серпня 2021-го як перейшов на Ryzen+Asus, то так і сиджу, поки все ок.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Тепер в них єдиний вихід це при купівлі їх материнок гарантувати заміну процесора, якщо погорить. Але навряд чи вони на це підуть.
Тепер в них єдиний вихід це при купівлі їх материнок гарантувати заміну процесора, якщо погорить. Але навряд чи вони на це підуть.
-
kabostebeztak
Member
Юзаю MSI B550M PRO-VDH WiFi. Проблем 0. Хоч райзен 9 в розгоні став якщо вірити Hardware UnboxedСidonix: ↑ 09.02.2026 16:24 Чесно кажучи не знаю що мене підштовхне колись ще купляти їх материнки. Остання була на Z170 під Core i7-7700k, але з серпня 2021-го як перейшов на Ryzen+Asus, то так і сиджу, поки все ок.
-
Сidonix
Member
А причому тут MSI? В сабжі про ASRock взагалі мова йде.kabostebeztak: ↑ 09.02.2026 16:26Юзаю MSI B550M PRO-VDH WiFi. Проблем 0. Хоч райзен 9 в розгоні став якщо вірити Hardware UnboxedСidonix: ↑ 09.02.2026 16:24 Чесно кажучи не знаю що мене підштовхне колись ще купляти їх материнки. Остання була на Z170 під Core i7-7700k, але з серпня 2021-го як перейшов на Ryzen+Asus, то так і сиджу, поки все ок.
-
kabostebeztak
Member
до того що асрок брати якось не хочеться, хіба що якщо на голову впаде разом з процом щоб не так жаль було якщо згорить. там хіба не хардварні проблеми з сокетом?Сidonix: ↑ 09.02.2026 16:42А причому тут MSI? В сабжі про ASRock взагалі мова йде.kabostebeztak: ↑ 09.02.2026 16:26
Юзаю MSI B550M PRO-VDH WiFi. Проблем 0. Хоч райзен 9 в розгоні став якщо вірити Hardware Unboxed
-
Сidonix
Member
Ну просто ти так написав за MSI наче у нього якісь схожі проблеми були з Ryzen. Ніхто ж за MSI нічого і не каже. Тут же мова йде саме про ASRock.kabostebeztak: ↑ 09.02.2026 16:45до того що асрок брати якось не хочеться, хіба що якщо на голову впаде разом з процом щоб не так жаль було якщо згорить. там хіба не хардварні проблеми з сокетом?
-
Kirakishou
Member
А якщо мене не цікавлять X3D процесори і взагалі щось дорожче за Ryzen 7 9700X, то можна купувати їх материнки? Просто маю в іншому комп'ютері H470 Steel Legend і вона мені подобається.
-
Enjthesilence
Member
як правило там материнка залишається працювати, сам процесор виходить з ладу і так їх спокійно міняють по гарантії.Сidonix: ↑ 09.02.2026 16:24 Тепер в них єдиний вихід це при купівлі їх материнок гарантувати заміну процесора, якщо погорить. Але навряд чи вони на це підуть.
-
daesz
Member
Молодші 9000 проци також траплялось, що горіли.Kirakishou: ↑ 09.02.2026 16:51 А якщо мене не цікавлять X3D процесори і взагалі щось дорожче за Ryzen 7 9700X, то можна купувати їх материнки? Просто маю в іншому комп'ютері H470 Steel Legend і вона мені подобається.
Маю а620і лайтнін, 2 роки і 0 проблем, планую в майбутньому замінити на 7800х3д. Схоже, що проблеми тільки із 9000 серією (і здебільшого з 9800х3д).
-
alexeygalas
Member
Оновитись може із старої 3.20 до цієї 4.07? Може тоді нарешті загориться 
-
Yurius
Member
erkins007

як і твоя на цьому форуміerkins007: ↑ 09.02.2026 16:16Репутация асрок уже на самом дне
-
wws13
Junior
странно что все так хейтят asrock, у меня taichi на x870e и как по мне єто самая адекватная материнка на x870e, потому как работает видеокарта 16x pcie5 + все nvme порты и ничего не отключается, у всех остальных или видео на 8x переключается или nvme не все доступны
ну и уже больше года работает с 9800x3d без каких либо проблем
-
Enjthesilence
Member
бо це найпроблемніші материнки з доступних на сьогодні? є статистика, проблема, яку публічно визнали амд, асрок, асус. обираючи між материнками зараз для 9000, економити 1-2к за асрок, хіба що ну дуже сильно тисне бюджет, та це вже маркетінг демедж, навіть коли все пофікситься і буде працювати бездоганно, шлейф сотень погорівших цп з редіту буде триматись ще не один рік. можеш 10 років роботи круто, але варто разок з підливою дати, запам'ятають як обісранцяwws13: ↑ 09.02.2026 17:58 странно что все так хейтят asrock, у меня taichi на x870e и как по мне єто самая адекватная материнка на x870e, потому как работает видеокарта 16x pcie5 + все nvme порты и ничего не отключается, у всех остальных или видео на 8x переключается или nvme не все доступны
-
aaleksandrenko
Member
Пів року назад вже фіксили. тут пишуть що знову пофіксили
Може там яка конструктивна проблема? І їм простіше замінити пару десятків по гарантії, чим відкликати пару тисяч.
Може там яка конструктивна проблема? І їм простіше замінити пару десятків по гарантії, чим відкликати пару тисяч.
-
GipeR
Member
стояла asrock b650 lightning и 9700x в PBO, до так называемого фикса 5.7 частота постоянно была, после фикса 5.5, но при этом никаких проблем не наблюдалось. Хотя люди писали, что 9700х умирал, ну нафиг асрок.
-
Filabatya
Member
GipeR
То ви її просто не розпробували, взяли якийсь мсай оверпрайснутий
То ви її просто не розпробували, взяли якийсь мсай оверпрайснутий
-
daesz
Member
Я на 3.20 сиджуalexeygalas: ↑ 09.02.2026 17:36 Оновитись може із старої 3.20 до цієї 4.07? Може тоді нарешті загориться![]()