Падіння Bitcoin — зафіксовано курс у $60 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Liam
Member

Повідомлення

absolut: 06.02.2026 11:37
Liam: 06.02.2026 10:53 Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
Надо вернуть! Возможно?
Десь були файли з пулами, логінами та паролями. Вважаєте, я не бажав би повернути пару BTC? Не пам'ятаю де вони, файли ті. У світі багато "забутих" бітоїнів, не я один. Можливо колись знайду, але чи існують досі ті сайти з пулами? То нехай.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Liam
Мені кілька радеонів намайнили майже на першу машину.
Я був студент, жив в гуртожитку, мій однокімнатник поїхав до дівчини жити.
Я не дуже шарив, що роблю, але запустити щось щоб копало було не аж так складно.

А потім все продав, і купив ділянку, на якій зараз будуюсь. Якби не продав, то зараз купив би одразу будинок з землею, і ше б лишилось зверху)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Минулий раз купив за 57 вивів за 119, на морозиво вистачило, зараз зроблю теж саме. Без фантизму, зукупіть собі біточка.
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Ararat: 06.02.2026 10:10Як плине час. Наче тільки нещодавно був зліт до мільйона гривень, а тут вже падіння до 60к баксів.
60к уе - 2.5 мульта.
Востаннє редагувалось 06.02.2026 12:09 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 1 раз.
Liam
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 06.02.2026 11:58 Liam
Мені кілька радеонів намайнили майже на першу машину.
Я був студент, жив в гуртожитку, мій однокімнатник поїхав до дівчини жити.
Я не дуже шарив, що роблю, але запустити щось щоб копало було не аж так складно.

А потім все продав, і купив ділянку, на якій зараз будуюсь. Якби не продав, то зараз купив би одразу будинок з землею, і ше б лишилось зверху)
Біткоїни виводили сотнями. Ніхто їх не рахував завзято - два туди, три сюди, десять на комісію. Ділянку? Та ми своїм пулом могли б якусь країну зараз купити. Трохи жартівливо, але...
Mozdev
Member

Повідомлення

Liam: 06.02.2026 10:28
nochnik89: 06.02.2026 10:21 Liam
так Вы олд ) я заходил с 2600 :rotate:
О, то приємна але не дуже довга історія мого життя.
Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа)))
Я мабуть тоді супер стар, бо я застав перфокарти та грайки з аудіокасет( хто зрозумів той знає ;) )
Моя перша гарна відеокарта то була 3dfx Voodoo потім Riva TNT2 Ultra.

Доречі в одному старенькому пк досі стоїть робоча X800 GTO :gigi:
Востаннє редагувалось 06.02.2026 12:43 користувачем Mozdev, всього редагувалось 3 разів.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Liam
Ну то у вас такі масштаби. А в мене суто пару карт і одна материнка, і я особливо навіть не вникав у то все.
Лишився задоволений, що на ранньому етапі свого дорослого життя отримав такий фінансовий буст)
waryag
Member

Повідомлення

При цьому деякі фахівці на ринку обіцяли зростання навіть після піку в $120 тисяч.
Все, що треба знати про "деяких фахівців"
MqM
Member

Повідомлення

nochnik89: 06.02.2026 10:21
unique-neon: 06.02.2026 09:50А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
Записи Эпштейна выложили в формате пдф. Как иронично.
Нещасний формат, за що йому це все :weep:
Краще було би у форматі psd? :D
Ще є формат EPub :weep:

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Liam: 06.02.2026 10:53 Поки така тема, можу трохи розповісти про той час)
Я один з перших, хто почав в місті Запоріжжя цей тренд. Навіть свій пул був, він називався Ocean's Eleven, але працювали й з іншими. Відеокарт було доволі багато серед усіх бажаючих. Повний обсяг не пам'ятаю, але більше сотні - від 5850 до R9 280X. Знаю людину, котра заробила мільйон доларів. Вчасно продав свою двокімнатну хату, жив у гуртожитку, а карти рили у двох гаражах. Так, заробив 1М $, а це вже не жарти. Цікавий був час. Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
Жаль ви до клубу мільйонерів не приєдналися. Бути біля витоків і не використали шансу. Я от провтикав всю шкмиху, вперше про біткоїн звхнався десь в 2012-2013 роках
Liam
Member

Повідомлення

Mozdev: 06.02.2026 12:40

Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа)))
Я мабуть тоді супер стар, бо я застав перфокарти та грайки з аудіокасет( хто зрозумів той знає ;) )

Ну, в мене не було перфокарт та кассет, але був перший ПК у 1995 році, батько купив на День нароження. Справжній PC AT! 386DX 40 Mhz/8 Mb RAM/273 Mb HDD/Cirrus Logic 512 Kb/Daytek (начебто) 14" CRT.
Доречі в одному старенькому пк досі стоїть робоча X800 GTO
Ніде не стоїть, але є, робоча.

Отправлено спустя 3 минуты 53 секунды:
Piter Cantrope: 06.02.2026 12:41 Liam
Ну то у вас такі масштаби. А в мене суто пару карт і одна материнка, і я особливо навіть не вникав у то все.
Лишився задоволений, що на ранньому етапі свого дорослого життя отримав такий фінансовий буст)
Пробачте, я не бажав хизуватись(
У мене був знайомий з однією HD 7850. Він ніколи не виводив біткоїни, до одного разу... Не можу пригадати, але там була дуже нефігова сума. Так шо, усе розумію.

Отправлено спустя 9 минут 37 секунд:
MqM: 06.02.2026 13:13
nochnik89: 06.02.2026 10:21 Записи Эпштейна выложили в формате пдф. Как иронично.
Нещасний формат, за що йому це все :weep:
Краще було би у форматі psd? :D
Ще є формат EPub :weep:

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Liam: 06.02.2026 10:53 Поки така тема, можу трохи розповісти про той час)
Я один з перших, хто почав в місті Запоріжжя цей тренд. Навіть свій пул був, він називався Ocean's Eleven, але працювали й з іншими. Відеокарт було доволі багато серед усіх бажаючих. Повний обсяг не пам'ятаю, але більше сотні - від 5850 до R9 280X. Знаю людину, котра заробила мільйон доларів. Вчасно продав свою двокімнатну хату, жив у гуртожитку, а карти рили у двох гаражах. Так, заробив 1М $, а це вже не жарти. Цікавий був час. Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
Жаль ви до клубу мільйонерів не приєдналися. Бути біля витоків і не використали шансу. Я от провтикав всю шкмиху, вперше про біткоїн звхнався десь в 2012-2013 роках
Так і я провтикав))) Продав усі. То я знав тільки одного мільонера, бо він мені сказав про це. Гадаю, серед мого старого оточення по майнінгу, розумні люди й досі не продали те, що ми тоді нарили. Зараз це дуже великі гроши, не думаю, що вони (люди) залишились в країні.

P.S. Зверніть увагу як називався пул - Ocean's Eleven. Усі зібрались гуртом, зробили діло, та розійшлись. Дуже символічно.
penetrator
Member

Повідомлення

Я свои битки с deepbit так и не вывел, а когда пошел искать, то узнал шо пула нет с 2014 :gigi:
Помню как моя gtx460 намайнила 0.02 битка за пару часов и мной было принято решение остановить это безобразие, бо боялся шо сгорит от перегрева :laugh:
skyod69
Member

Повідомлення

Mozdev: 06.02.2026 12:40

Брат :)

Перший конфіг,зібраний за чесно продані акціі давно померлого заводу:
Дюрон 800,128Мб пам'яті,Рива ТНТ2,КТ133 Чайнтеч і саме головне-Самтрон на цілих 17 дюймів!
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

nochnik89: 06.02.2026 10:21 Liam
так Вы олд ) я заходил с 2600 :rotate:
Так ось чому в деяких частинах міста не працювало вуличне освітлення :D мабуть гуділа не тільки гес а ще й АЕС :laugh:
В свій час мав можливість з зарплатні купляти по 7950 але все просрав. Можливо це й на краще :rotate:
Avenger80
Member

Повідомлення

Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
Співробітник біржі мав нарахувати людям за аірдроп по 2000 корейських вон ($1,4), але прорахувався із валютою.В результаті сотні людей отримали по 2000 біткоїнів ($132 млн) і одразу почали продавати їх по ринку, обваливши курс BTC на біржі на 16%.
Тепер біржа заморозила всі акаунти та намагається «відкотити» операції. А тим геніям, які вже вивели кошти — погрожує кримінальними справами.
dead_rat
Member

Повідомлення

Avenger80: 06.02.2026 23:51 Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
Співробітник біржі мав нарахувати людям за аірдроп по 2000 корейських вон ($1,4), але прорахувався із валютою.В результаті сотні людей отримали по 2000 біткоїнів ($132 млн) і одразу почали продавати їх по ринку, обваливши курс BTC на біржі на 16%.
Тепер біржа заморозила всі акаунти та намагається «відкотити» операції. А тим геніям, які вже вивели кошти — погрожує кримінальними справами.
Хто пише код тих бірж, що воно взагалі не перевіряє операції? :laugh:
denon312
Member

Повідомлення

Avenger80: 06.02.2026 23:51Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
ого, весело тепер стане свіжоспеченим мільйонерам, віддадуть все до копійки і ще й присядуть. Такі преценденти вже були.

Відправлено через 59 секунд:
dead_rat: 06.02.2026 23:52 Хто пише код тих бірж, що воно взагалі не перевіряє операції? :laugh:
керівництво часто вимагає оверрайди для проведення "потрібних" транзакцій.
Mozdev
Member

Повідомлення

Avenger80: 06.02.2026 23:51 Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
А ось це яскравий індикатор, того що криптовалюти будь-які, у нинішньому іх вигляді, не потрібні та небезпечні взагалі, бо втрачають той сенс і ідею яку пропагували на початку.
(насправді крипто валюти то ммм для інвесторів реальної валюти щоб їх "ошуктати на грощі")... :rotate:
Відповісти